Portretfoto’s Den Bosch personeel

Professionele portretfoto’s van alle medewerkers zijn belangrijk. Zij zijn het gezicht van het bedrijf. Van Neynsel nam contact met mij op voor een mooie serie portretfoto’s. Het belangrijkste van deze foto’s is de eenheid.

portretfoto personeel
fotoshoot den bosch

Achtergrond is belangrijk

De achtergrond van de portretfoto’s is erg belangrijk. Je kunt er voor kiezen om een studio achtergrond te gebruiken. Het voordeel daarvan is dat je niet locatie afhankelijk bent. Ook is het geen probleem als een foto op een andere dag of tijdstip wordt gemaakt.

Van Neynsel wilde graag foto’s met een onscherpe achtergrond. Erg mooi, maar die achtergrond is dan wel belangrijk. Daarom kom ik altijd op tijd en maak ik op meerdere plekjes in het gebouw testfoto’s. Hier zag ik meteen deze hoek. Het daglicht viel mooi door het raam. Mijn studiolampen waren overbodig. De kamer zelf had veel groentinten waardoor de foto’s erg fris en modern ogen.

bedrijf portretfoto den bosch fotografie
den bosch portretfoto zakelijk

Tweede afspraak

Vaak maak ik een tweede afspraak. Er zijn altijd mensen ziek of afwezig. Belangrijk vind ik dat je niet kunt zien dat deze foto’s later zijn gemaakt. Daar zorg ik dan ook voor. De fotoserie vormt nu een mooi geheel en is helemaal compleet.

bedrijf fotoshoot
fotograaf bedrijf portret

Portretfoto’s personeel: handig voor iedereen

Het leuke aan een shoot zoals deze, is dat het leuk is voor het bedrijf voor op de website, maar ook voor de werknemers. Iedereen heeft na afloop een leuke profielfoto die ze zelf ook kunnen gebruiken voor bijvoorbeeld LinkedIn of Facebook.

Ik laat de foto’s altijd aan iedereen zien, zodat ze meteen kunnen beslissen of ze tevreden zijn met de foto. Wanneer dit niet het geval is, kunnen we meteen even nieuwe foto’s maken.

Bedankt voor alle foto’s, lekker snel! – Tjanne