fotoshoot love natuur

Loveshoot op locatie

Jorian boekte als verrassing voor zijn vriendin een loveshoot op locatie in de natuur. “Sharon, weet je nog leuke plekjes?” Zeker! We kozen voor een mooie plek in Ewijk: het bos, de dijk, leuke paadjes en veel groen op één plek.

rennen in het bos loveshoot

hand in hand foto

Spontane foto’s loveshoot

Ze wilden graag spontane foto’s. Niet alleen maar stilstaan en poseren. Ook foto’s waarop gerend wordt, kunnen heel mooi zijn. Je kan dan de beweging in de foto zien. Zoals haar dat om haar heen danst en je ziet de benen in beweging. Dit is ook veel makkelijker om op de foto te gaan.

portretfoto water ewijk

liefde fotoshoot
portretfoto natuur

Aandacht voor elkaar

Ze gingen helemaal in elkaar op. Op een gegeven moment krijg je dan foto’s waarbij je merkt dat de camera angst dan helemaal weg is. Ze hielden mij niet meer in de gaten, maar juist elkaar.

hand in hand foto

dansen loveshoot op locatie
fotograaf ewijk loveshoot

Waarom samen een loveshoot doen?

Een loveshoot is leuk om te doen als je zoveel maanden of jaren samen bent, als cadeau aan elkaar, maar ook als je binnenkort gaat trouwen! Hierdoor wen je een beetje aan de camera en weet je wat je wel of niet wilt bij je bruiloft. Een goede oefening dus!

Achteraf hoor ik vaak dat het stel een hele leuke middag heeft gehad. Ze komen met het idee om mooie foto’s te krijgen, maar als je dan ook nog een fijne herinnering samen hebt is dat mooi meegenomen.

En geloof me, het is echt niet moeilijk. Je hoeft niet fotogeniek te zijn en jullie hoeven niet te poseren. Ik maak ook foto’s waar jullie bijvoorbeeld al kletsend van mij vandaan lopen. Ook kan ik van jullie beide een mooie profielfoto maken.

Loveshoot op locatie of in de studio?

Willen jullie graag een loveshoot op locatie, maar weet je niet zo goed welke plek? Ik ken genoeg mooie plekjes en ik kan jullie adviseren.

Wil je liever foto’s in de studio? Ik heb een ruime fotostudio, dus dat is geen probleem. We kunnen zowel op wit, zwart als grijs fotograferen. Zo krijg je een gevarieerde fotoserie.

fotograaf loveshoot ewijk

stelletje fotoshoot
verliefde blik foto

Hele leuke ideeën! Sharon vroeg ook echt naar onze wensen en liet ons vrij daarin.
Super blij met het eindresultaat
– Jorian

loveshoot in de natuur