fotografie huwelijk buiten

Buitenbruiloft

Een buitenbruiloft van Diewertje en Bram op Schiermonnikoog. Jep, vanaf mijn fotostudio in Brabant is dat ruim 3,5 uur. Maar het was het waard, want een buitenbruiloft blijft bijzonder. En dan ook nog op het strand met prachtig weer, dat is echt een sprookje!

’s Nachts om 3.30 uur ging mij wekker en stapte ik in de auto richting Lauwersoog. Vanaf daar de boot naar Schiermonnikoog, vervolgens met de bus en het laatste stukje lopen naar het verblijf van Diewertje en Bram.

details aankleden bruid
details sieraden bruid
bruiloft fotograaf

Aankleden bruid & bruidegom

Ik kreeg een warm welkom en na een kop koffie kon ik eindelijk aan de slag! Ik fotografeerde hoe Diewertje en Bram zich voorbereidden op de dag.

Deze foto’s zijn leuk om later terug te kijken. De dag gaat zo snel en je wordt zo geleefd. Extra leuk, de man krijgt het voorbereiden van de dag niet mee en dat geldt ook andersom. Wanneer ik de foto’s bij een bruidspaar aflever krijg ik juist daar leuke reacties op. Zeker wanneer er ouders bij aanwezig zijn, dan krijg je echt persoonlijke, emotionele trouwfoto’s.

aankleden bruid

bruidsboeket buiten bruiloft

Na de ‘voorbereidingsfoto’s’ kwam het allerleukste gedeelte: de fotoshoot! En bij een buitenbruiloft horen natuurlijk ook buitenfoto’s van de fotoshoot. We hadden ontzettend geluk met het weer. Het was wel koud, maar dat zie je toch niet op de foto’s en vergeet je snel. Allereerst reden we naar de vuurtoren, vervolgend door de duinen en het strand.

buiten fotografie bruiloft

Oh, zelfs ik word hier helemaal blij van. Met een grote glimlach heb ik de foto’s nabewerkt. Buiten trouwen is zo mooi!

buiten trouwen

trouwen aan het water
fotograaf bruiloft

Ze hadden zoveel plezier samen en genoten echt van ieder klein momentje. Dat is zo prachtig om vast te leggen. Ik heb nooit van te voren in mijn hoofd zitten welke foto’s ik maak. Ik kijk naar het nu en maak gebruik van wat er is. Het prachtige wolkendek of bijvoorbeeld het zand wat door de wind over het strand raast.

professionele trouwfotograaf

huwelijk buiten
bijzondere foto's trouwjurk
trouwfoto maken buiten
trouwfotoshoot met moeder
fotograaf bruiloft strand

Foto’s trouwceremonie

En toen was het moment daar: de ceremonie op het strand! Het moest zo zijn: opeens klaarde het helemaal op en werd de lucht prachtig blauw. Dat geeft zoveel moois aan de foto.

trouwen in de openlucht

ja woord in de openlucht
buiten bruiloft
fotografie bruiloft buiten
buitenfotografie bruiloft

Ik vind het mooi om niet alleen het bruidspaar te fotograferen, maar ook hoe de gasten stuk voor stuk zichtbaar genieten. Het bruidsboeket, de versiering: overal is zoveel aandacht aanbesteed en dat is fijn om later terug te kunnen kijken.

buitenbruiloft
fotograaf buiten bruiloft
ja woord
bruiloft in de openlucht
bruiloft buiten
fotograaf huren buitenbruiloft

Trouwen op Schiermonnikoog, dat was onze droom. Sharon was bereid om in alle vroegte af te reizen naar het noorden om ons te fotograferen op de mooiste dag van ons leven, op ons eilandje. Vanaf het eerste telefoontje voelde het goed en de betrokkenheid die Sharon in aanloop naar onze dag getoond heeft is fantastisch. Ze was steeds bereid om mee te denken, flexibel te zijn en onze vragen te beantwoorden. Op de dag zelf was ze niet alleen een fantastische fotografe die zelfs op de grond ging liggen om de best mogelijke foto’s te maken, maar ook een gezellige gast die zich mengde in de groep familie en vrienden. Op de belangrijke momenten was zij (ongezien) op de juiste plek en zij bood waar nodig een helpende hand. We vonden het lastig om voor ons fotoboek een keuze te maken uit alle foto’s; ze zijn allemaal zó mooi geworden! Sharon, nogmaals ontzettend bedankt! – Diewertje

Wauw. Als je dan zo’n prachtige recensie ontvangt… daar word ik heel blij van! Dankjewel Diewertje en Bram! Geniet van de foto’s en pak ze er regelmatig bij om jullie dag opnieuw te beleven. Geniet.

professionele bruidsfotograaf
professionele fotograaf bruiloft