foto van je pasgeboren baby

Newborn fotoshoot Heesch

Karin wilde graag professionele foto’s van haar pasgeboren zoontje, Finn. Bij een newborn fotoshoot weet je van te voren nooit hoe het gaat. Je kunt alles wel goed voorbereiden: schone luier, warme kamer, voeding op tijd en noem maar op. Toch is het altijd spannend hoe het kindje reageert. Finn leek het allemaal wel prima te vinden en was erg rustig. Hij lag bij de eerste foto al perfect en vond alles goed. Heerlijk!

Als het kindje zo rustig is begin ik altijd met foto’s van het kindje alleen. Mocht hij halverwege toch gaan huilen, dan kan hij lekker tegen papa of mama aankruipen.

pasgeboren baby

baby fotoshoot
baby houd handjes vast

Foto newborn samen met gezin

Natuurlijk draait het om het pasgeboren kindje, maar hoe leuk is het om ook foto’s te hebben van jullie als gezinnetje? Vaak vindt de newborn fotoshoot plaats in de eerste twee weken na de geboorte. Deze weken gaan vaak zo snel voorbij, dan is het mooi om deze foto’s als herinnering te hebben.

mama met zoontje
ouders met pasgeboren baby
vader met zoon
ouders met eerste kindje

Newborn fotoshoot Heesch boeken?

Wil jij ook graag een newborn fotoshoot aan huis in de omgeving van Heesch boeken? Of woon je in een hele andere regio? Of wil je graag een fotoshoot in mijn verwarmde studio? Stuur even een berichtje en ik help je graag.

pasgeboren baby fotoshoot
pasgeboren zoontje
handjes baby vasthouden
pageboren baby fotografie
newborn fotoshoot met papa en mama
kindje met papa
voetjes pasgeboren baby

Newborn fotoshoot naturel

De newborn fotoshoot houd ik altijd zo naturel mogelijk. Ik stop geen kindjes in schattige jurkjes of grappige potjes. Ik fotografeer het kindje puur: de handjes, het gezichtje, de voetjes, alles is nog zo klein. Ook de liefde tussen het pasgeboren kindje en de ouders is mooi om vast te leggen. Naast deze foto’s maak ik ook vaak één foto met een persoonlijke accessoire. Bijvoorbeeld het geboortekaartje, met een dekentje wat oma gebreid heeft, of zoals bij deze newborn fotoshoot het knuffeltje waarmee de kleine in het ziekenhuis heeft gelegen.

pasgeboren baby met knuffeltje

Newborn fotoshoot thuis, hoe gaat dat in zijn werk?

Benieuwd hoe dat nou gaat? Ik geef je hierbij een kijkje achter de schermen.