zakelijke fotograaf

LinkedIn profielfoto in de studio

Anne wilde graag een nieuwe LinkedIn profielfoto. Haar huidige foto was al een paar jaar oud en niet meer representatief. Ze wil graag zakelijk, professioneel maar toch als zichzelf in beeld komen.

Aangezien het om een zakelijke foto gaat, koos voor de fotostudio. Eigenlijk wilde ze maar één goede foto hebben. Toch stelde ik voor om een serie foto’s te schieten, zodat ze daar de mooiste foto uit kon kiezen. Tja, dat kiezen viel nog niet mee! Uiteindelijk is het natuurlijk mooi om een serie te hebben met verschillende foto’s. Zo hoef je niet op al je social media kanalen dezelfde foto te plaatsen.

linkedin foto in fotostudio
professionele foto in de studio laten maken
zakelijke foto laten maken in fotostudio

Het kiezen mag je trouwens op het moment zelf doen. Zo kun je tussendoor aangeven wat je mooi vindt en wat je nog graag wilt verbeteren. Zo komen we uiteindelijk tot een LinkedIn profielfoto waar je 100% achter staat.

professionele profielfoto
profielfoto voor linkedin
Zakelijke LinkedIn foto

Zakelijke foto in verschillende stijlen

Ik adviseer eigenlijk altijd om een extra setje kleding mee te nemen. Soms kan een outfit heel anders over komen in beeld. Tijdens de fotoshoot laat ik de foto’s ook zien en kun je meteen aangeven welke outfit je het mooist vindt. Ook kun je zo de foto’s voor verschillende doeleinden gebruiken. Misschien wil je voor LinkedIn juist een zakelijkere foto, terwijl je voor Whatsapp of Facebook een spontanere foto wilt gebruiken. Dat kunnen we in één serie maken.

Ik ben zeer tevreden met de foto’s! Ik kon gewoon niet een LinkedIn profielfoto kiezen omdat ze allemaal goed gelukt waren. Sharon heeft me heel goed geholpen bij het maken van de keuzes. Dankjewel! – Anne

profielfoto in de studio laten maken
professionele linkedin foto laten maken
linkedin foto studio
professionele nieuwe foto
zakelijke foto zwartwit
close up portret
linkedin profielfoto studio