Trouwfotograaf Gelderland

Trouwfotograaf Gelderland

Bruiloft Willeke & Erik in Ammerzoden.

Al vroeg in de ochtend trof ik Willeke bij haar thuis. De voorbereidingen waren al in volle gang. Ik was “onzichtbaar” en fotografeerde de kleine details. Hoe haar haren en de visagie werden gedaan, maar ook de sfeer. Deze momenten gaan namelijk zo snel langs je heen en zijn mooi om later terug te kijken.

bruidsfotograaf brunchem

trouwen in brunchem
trouwfotograaf brunchem
fotograaf bruiloft brunchem
details trouwjurk
bruidsfotograaf gelderland
trouwfotografie gelderland
bruidsfotografie gelderland

Tussendoor reed ik naar Erik, om ook naar de voorbereidingen in beeld vast te leggen. Het is altijd mooi om deze momenten te delen met bijvoorbeeld je ouders. De hond voelde blijkbaar de spanning en kwam af en toe een knuffel brengen, heel lief!

professionele bruidsfotograaf

bruidsreportage gelderland
professionele trouwfotograaf gelderland
brunchem fotograaf bruiloft

Oh, het moment waar ze elkaar voor het eerst zagen was prachtig. De voordeur was versierd met ballonnen en de zon scheen zachtjes. Ze knuffelden elkaar en bleven zwijgend stilstaan. Hij veegde een traan weg. Niet alleen hij trouwens, maar ook bij de familieleden kwamen de tranen. Zo mooi was het.

Op deze momenten is het trouwens goed om een trouwfotograaf te hebben. Natuurlijk kun je ook aan je vader of je oom vragen of hij de foto’s wilt maken, maar juist die niet-geposeerde momenten zijn het mooiste. Waar iedereen aan het genieten is. Wanneer je naar die trouwfoto’s kijkt, kun je het hele moment weer herbeleven. Dat is prachtig!

trouwen in gelderland
professionele fotograaf bruiloft
trouwreportage gelderland fotograaf
bruiloft fotograaf gelderland

Na het “first-sight-moment” was het tijd voor het maken van de trouwfoto’s. Hiervoor reserveer ik altijd 1 tot 1,5 uur waar we mooie, spontane trouwfoto’s maken van het bruidspaar. Natuurlijk maak ik door de dag ook foto’s van het bruidspaar alleen op onverwachte momenten, maar de foto’s van de shoot zijn vaak de foto’s die je na de bruiloft in je huis wilt ophangen.

We gingen naar een bijzondere fotolocatie: de stal! Willeke is gek op paarden en Erik’s grote hobby is de trekker. Trouwfoto’s hiervan konden dus niet ontbreken.

bruiloft gelderland fotograaf

spontane bruidsfotografie
bruidsreportage brunchem
spontane bruidsfotografie gelderland
trouwen gelderland fotograaf
professionele foto's bruiloft
spontane trouwfotografie
spontane trouwfoto's gelderland
professionele trouwfototograaf brunchem
fotograaf bruiloft gelderland
trouwen in gelderland bruidsfotograaf
professionele bruidsfotograaf gelderland
spontane trouwreportage gelderland
professionele trouwfotograaf spontane trouwfoto's
professionele fotograaf huwelijk
ongedwongen bruidsfotografie
huwelijksfotograaf gelderland
fotograaf spontane bruidsfotografie
ongedwongen trouwfoto's

Persoonlijke trouwfoto’s

Tijdens het kennismakingsgesprek nemen we niet alleen de dag door, maar deel ik ook mijn ervaringen en geef ik tips. Als trouwfotograaf heb ik inmiddels zoveel verschillende bruiloften meegemaakt en iedereen kan de dag weer zo anders indelen. Zo is het altijd leuk om de bruidsfotoshoot persoonlijk te houden. Dit kun je doen door een fotolocatie uit te zoeken die bij jullie past of waar jullie graag komen, maar ook door bijvoorbeeld iets bijzonders mee te nemen naar die fotolocatie. Erik koos voor zijn trekker. En kijk nou hoe tof dat is! Heel voorzichtig stelde ik aan Willeke voor om op de trekker te gaan staan. Ik begrijp dat dat een gedoe is met een trouwjurk aan (en je wilt natuurlijk never nooit dat je valt en vies wordt nét voor de ceremonie). Zonder twijfel stapte ze op de trekker.

spontane ongedwongen bruidsfotografie
professionele bruidsfotografie
spontane trouwreportage

Durf je eigenlijk ook helemaal op het dak te staan? Dat is namelijk echt een mooi beeld.” Nog voor ik mijn vraag helemaal had gesteld, was ze al onderweg!

professionele trouwfotograaf

En ja hoor, ze is er zonder kleerscheuren weer vanaf gekomen. We waren ruim op tijd terug van de fotoshoot, zodat we nog even een broodje konden even voordat we richting de ceremonie gingen.

spontane trouwfoto's
spontane trouwfotografie gelderland

Trouwen Kasteel Ammersoyen

De ceremonie vond plaats in het mooie Kasteel Ammersoyen, in Gelderland.

spontane bruidsfotografie brunchem
fotograaf huwelijk gelderland
professionele huwelijksfotograaf gelderland
bruiloft gelderland
bruidsfotograaf bruiloft gelderland

Ja!

Het is officiële gedeelte zit erop! Het is allemaal goed gegaan en nu is het de tijd om het te vieren. De prachtige bruidstaart staat al klaar.

trouwreprotage brunchem
aansnijden bruidstaart
bruidstaart eten

Het plezier van het bruidspaar en de gasten was mooi om te zien tijdens het spelen van de spellen. Ze hadden zoveel lol samen met elkaar.

fotograaf feest bruiloft

Trouwfotograaf Gelderland?

Zoeken jullie nog een trouwfotograaf in Gelderland? En word je blij van mijn foto’s? Je mag me altijd een berichtje sturen met jullie trouwdatum, dan kijk ik of ik beschikbaar ben op jullie dag.