Carillon Fotograaf Sharon Willems uitgelicht

Vind je het leuk om te lezen hoe ik ooit begonnen ben? In het Carillon verschijnt maandelijks het thema ‘Mens achter bedrijf’, waar ondernemers vertellen over hun passie. Deze keer werd ik gevraagd.

carillon fotograaf

Hoe ziet je leven er als fotograaf nu uit?

Inmiddels ben ik afgestudeerd aan de opleiding Communication and Multimedia Design in Maastricht. Heel fijn, want nu kan ik fulltime genieten van mijn werk. Ben je benieuwd wat ik dan zo al fotografeer? Maandelijks maak ik een overzicht met foto’s van die maand.

(Oh, en het reisje naar Venetië wat in het artikel beschreven staat is in de tussentijd ook gemaakt!)

Nog steeds maak ik trots deel uit van het team Kwaaijongens. Ik ben verhuisd naar het dorpje Zeeland in Brabant, zodat ik dichtbij mijn nieuwe fotostudio zit. Geloof me, de studio is echt heel ruim en zo mooi! Het is een droom die uitgekomen is. De studio zit in het Kwaaijongens Kenniscentrum, een 1200 m² inspirerende ruimte voor trainingen, workshops flexwerken, brainstormsessies en nog veel meer. Kom je een keertje kijken?

fotostudio kwaaijongens

fotostudio sharonwillems