Familie Fotoshoot Bergharen

Spontane familiefoto’s laten maken in Bergharen

In september 2013 organiseerde ik een tentoonstelling op het komkommerbedrijf in Ewijk. Ik had er maanden hard voor gewerkt om de foto’s te combineren met de machines en de ruimte daar. Het was een groot succes! Henk en zijn vrouw waren ook komen kijken. Vooral zijn vrouw was helemaal enthousiast geworden en wilde graag familiefoto’s laten maken. Spontane foto’s op een mooie buitenlocatie. De voorkeur ging uit naar Bergharen. Nu nog een datum. De kinderen zijn namelijk uit huis en iedereen heeft het druk.

En nu, 2 jaar later werd ik door Henk opgebeld. Nu werd het toch echt tijd om een datum te zoeken. En ja hoor, dat lukte. Het was even afwachten wat het weer deed, want de voorspellingen waren niet al te best. We hebben de afgelopen week daarom veel contact gehad en uiteindelijk besloten dat we de fotoshoot buiten door konden laten gaan. En wat een geluk want het licht was perfect!

familie fotoshoot bergharen henk
spontane familiefoto bergharen henk

spontane familiefotograaf bergharen henk

Mooi familiemoment samen

Het was een leuke ochtend. De kinderen waren lekker zichzelf en genoten volop. En daardoor begonnen opa en oma ook te stralen. Dat vind ik het mooiste, dan krijg je geen gemaakte, poseerde foto’s. En mooi meegenomen: iedereen heeft een leuk moment met elkaar.

Wat een leuke spontane foto’s, bedankt! – Henk

familiefotoshoot bergharen henk
familie fotograaf bergharen henk
familiefoto bergharen henk
familiefotograaf bergharen henk

Foto’s familie fotoshoot in hoge resolutie digitaal

De foto’s van de familie fotoshoot worden professioneel nabewerkt en vervolgens in hoge resolutie, digitaal aangeleverd. Zo kun je ze plaatsen op Social Media of op je bureaubladachtergrond, maar je kunt ze ook afdrukken of er zelf een fotoalbum mee maken. Wil je juist mooie afdrukken bij mij bestellen? Kijk dan hier naar de mogelijkheden.

Foto’s zowel in kleur als in zwart/wit

Wanneer ik tijdens het selecteren zie dat de foto ook mooi zou uitkomen in het zwart/wit, zet ik deze om. Ik stuur zowel de kleurenfoto als die in het zwartwit. Zo kun je zelf kiezen wat je het mooist vindt.

familiefotograaf in bergharen
familiefotograaf bergharen
familie fotograaf bergharen

Wil jij met jouw gezin ook een ontspannen familie fotoshoot in Bergharen? Of juist op een andere plek? Spreken de foto’s je aan en wil je iets anders dan een standaard fotoshoot? Een familie fotoshoot waarbij ik de tijd neem om ervoor te zorgen dat alle gezinsleden zich op hun gemak voelen, zodat we foto’s maken waarin iedereen zichzelf kan zijn. Bel of mail me dan gerust, graag leg ik je uit hoe ik werk.