Loveshoot Zaltbommel

Fotoshoot als verrassing

Pim houdt van foto’s. Zijn hele kamer hangt er namelijk mee vol. Maar foto’s van z’n bijzondere meisje in zijn leven missen. Het werd dus tijd voor een fotoshoot! Pim belde mij op want hij wilde graag zijn vriendin Sanne verrassen met een loveshoot in Zaltbommel voor haar verjaardag. Leuk! Ik gaf aan dat ze meerdere setjes kleding mee moesten nemen, voor de afwisseling. We spraken vrijdagochtend af, maar ohh… wat was het koud! Respect voor Sanne en Pim, want zij liepen gewoon vrolijk door. Op de foto’s kun je gelukkig de kou niet zien. Wel zie de prachtige herfstbladeren.

Loveshoot Zaltbommel Pim
loveshoot zaltbommel fotoshoot pim

Spontane loveshoot in Zaltbommel

Pim en Sanne wilden graag een spontane foto’s laten maken in de buurt van Vinkel. Ze hadden geen speciale locatie in gedachten. Ik stelde het Stadspark in Zaltbommel voor. Daar heb je verschillende leuke plekjes. We wandelden door het park en leerden elkaar kennen. Wat een gezellig stel! Ze konden zichzelf zijn en maakten samen plezier. Het was heel gezellig en kijk bovendien hoe fotogeniek ze zijn.

Foto’s loveshoot in hoge resolutie

Na de loveshoot selecteerde ik de foto’s en bewerkte deze na. Ik controleer het licht, de uitsnede en het contrast in de foto. Sommige foto’s zet ik om in zwartwit. Dit gaat op gevoel. Wanneer ik een foto zie weet ik vaak meteen of die ook mooi kan zijn in zwartwit. Een week na de fotoreportage heb ik deze geselecteerde foto’s digitaal in hoge resolutie verzonden.

Loveshoot stadspark Zaltbommel Pim

Loveshoot in Zaltbommel Pim
loveshoot buiten pim

Stadspark in Zaltbommel, een leuke locatie waarbij Sharon de foto’s op verschillende plekken maakt. Zo stelde Sharon ons meteen op ons gemak en gaf daarnaast fijne tips hoe we moesten gaan staan voor de foto. Een mooie loveshoot, Sharon bedankt! – Pim en Sanne

loveshoot fotograaf zaltbommel
loveshoot zaltbommel fotograaf
Loveshoot regio Zaltbommel Pim
fotoshoot loveshoot zaltbommel
loveshoot zaltbommel buiten pim