Familie Fotoshoot in Ewijk

Vicky wilde graag een familie fotoshoot in Ewijk samen met haar vader. Wat een leuke aanvraag, want ik vind het ontzettend mooi om de band tussen vader en dochter vast te leggen. We spraken af bij Slot Doddendael in Ewijk. Dat is namelijk een gevarieerde locatie: veel groen en water. Deze shoot heb ik al een tijd geleden gemaakt, maar toch ik kon het niet laten om het met jullie te delen.

familie fotoshoot in ewijk 2

Zon of juist niet bij een fotoshoot?

De zon kan heel mooi zijn tijdens een fotoshoot, maar hij kan ook juist in de weg zitten. Het licht op een mooie zomerdag is hard, waardoor er harde schaduwen ontstaan. Op de dag van deze familie fotoshoot in Ewijk was het bewolkt, waardoor het licht heel zacht op de gezichten valt. Zie je?

familie fotoshoot in ewijk vicky

Familiefoto’s zowel in kleur en in zwart-wit

Wanneer ik tijdens het selecteren zie dat de foto ook mooi zou uitkomen in het zwart/wit, zet ik deze om. Ik stuur zowel de kleurenfoto als die in het zwartwit. Zo kun je zelf kiezen wat je het mooist vindt.

familie fotoshoot in ewijk

Foto’s familie fotoshoot in hoge resolutie digitaal

De foto’s van de familie fotoshoot worden professioneel nabewerkt en vervolgens digitaal verzonden. Hieruit mag je zelf een selectie maken en die foto’s stuur ik vervolgens door in hoge resolutie, zonder logo.

familiefotoshoot ewijk

Zowel mijn vader als ik vonden de fotoshoot in Ewijk erg gezellig. En de foto’s zijn heel leuk! Bedankt… ze zijn echt heel mooi! – Vicky

familiefotoshoot ewijk fotograaf
familie fotoshoot in ewijk 1
familiefotoshoot in ewijk

Vraag jouw familie fotoshoot in Ewijk aan

Wil jij ook mooie foto’s met jouw familie laten maken? Op locatie of juist in de fotostudio? Wat vind je mooier? Ik verzorg spontane fotoshoots, dus je hoeft niet te poseren.