Trouwfotograaf Nijmegen

Bruiloft Nijmegen – Stefan & Kelly

Het fotograferen van een bruiloft vind ik een van de mooiste dingen in mijn vak. Ik blijf het bijzonder vinden dat ik aanwezig mag zijn op zo’n belangrijke, intieme en waardevolle dag. Dat ik zo dichtbij mag zijn. Hierdoor kan ik als trouwfotograaf persoonlijke én spontane foto’s maken.

Trouwfotografie Stefan en Kelly Bruiloft

In de weken voor de bruiloft van Stefan & Kelly hebben we twee keer afgesproken. De eerste keer hebben we grof de dag en de stijl van de fotografie doorgenomen. De details hebben we de keer daarop besproken, toen deze helemaal bekend waren. De gesprekken zijn voor beide kanten voordelig. Ik heb zo een duidelijk beeld in mijn hoofd hoe de dag eruit ziet en wat de wensen zijn, en het bruidsbaar hoeft zich helemaal geen zorgen te maken over de trouwfoto’s.

De avond voor bruiloft werd de versiering opgehangen. Stefan en Kelly vonden het leuk als ook hiervan foto’s werden gemaakt. De volgende ochtend fotografeerde ik eerst het aankleden van Stefan. Vervolgens reed ik naar Kelly om haar te fotograferen.

trouw fotograaf in nijmegen

De avond voor bruiloft werd de versiering opgehangen. Stefan en Kelly vonden het leuk als ook hiervan foto’s werden gemaakt. De volgende ochtend fotografeerde ik eerst het aankleden van Stefan. Vervolgens reed ik naar Kelly om haar te fotograferen.

Trouwfotograaf Nijmegen?

trouwfotograaf bruiloft nijmegen

Elkaar voor het eerst zien op je trouwdag

Het moment wanneer ze elkaar die dag voor het eerst zagen was heel mooi. De blikken spraken boekdelen…

trouwfotograaf nijmegen bruiloft

Vervolgens reed ik samen met het bruidspaar en de getuigen naar De Groene Heuvels in Ewijk. Een rustige locatie met zowel water als groen. Tussendoor heb ik de foto’s aan het bruidspaar laten zien om op deze manier de foto te kunnen maken die ze zo graag wilden hebben.

trouwfotograaf bruiloft kelly
Trouwfotografie Stefan en Kelly Bruiloft
spontane trouwfotograaf
trouwfotograaf nijmegen 2

Stefan en Kelly trouwden in de buitenlucht met een kleine, maar dierbare groep familie en vrienden. De Babs was lekker vlot en informeel. Er werd zichtbaar genoten! Na de ceremonie hebben we nog een groepsfoto gemaakt en vertrokken we naar Cuijk. Daar werd lekker geborreld en gegeten.

Trouwreportage Nijmegen
trouw fotograaf nijmegen

Door de dag heen heb ik al enkele foto’s geselecteerd en nabewerkt. Van te voren hebben we een groot scherm geregeld, waar we bij aanvang van het feest om heen konden zitten. Op dit scherm speelde een diavoorstelling af, met enkele foto’s van de dag. Extra leuk voor de avondgasten, want zo konden ze toch de dag een beetje meebeleven. Ook het bruidspaar genoot volop om de foto’s bij het terug kijken van de foto’s, de dag ging zo snel! Na een luid applaus was het tijd voor de DJ en kon het feest beginnen!

Bruiloft in Nijmegen
trouwfotograaf gelderland
Fotograaf trouwen in Nijmegen

Een paar weken voor onze bruiloft hebben we goede tips van jou gekregen. Ook op de dag zelf was je al vroeg betrokken en gelijk scherp op de details. Je hebt natuurlijk van te voren verwachtingen over een trouwfotograaf, maar dat heb jij dubbel en dwars overtroffen.
Op de bruiloft ben jij je eigen pad ingeslagen. Zo konden wij genieten van de dag en alle dingen erom heen. We hoefden ons absoluut geen zorgen te maken over de trouwfoto’s. Wat we extra leuk vonden was dat je op onze bruiloft zelf al enkele foto’s had bewerkt en deze toonde op een beamer. Dat gaf een bijzonder trots gevoel. We zijn ontzettend tevreden, aangezien we super veel mooie foto’s hebben gekregen en ook nog eens heel snel. Onze conclusie: ontzettend bedankt dat jij onze trouwfotograaf wilde zijn.
 – Stefan en Kelly

trouwfotograaf feest nijmegen

Kijk nou hoe ze genieten! Het gelukt straalt er vanaf. Dat vind ik zo mooi. Bedankt Stefan en Kelly dat ik aanwezig mocht zijn op deze bijzondere dag. Ik ben heel dankbaar dat ik jullie bruiloft mocht vastleggen.