Newborn Fotoshoot Uden

Een newborn fotoshoot Uden bij het gezin thuis. Robin is 3 weken oud en ik mocht haar fotograferen. Niet met allerlei accessoires, maar puur het kindje en haar ouders. Thuis, op een vertrouwde locatie.

Voor de newborn fotoshoot hebben we elkaar telefonisch gesproken om de wensen door te nemen. De middag begon rustig op de bank, we leerden elkaar kennen. De sfeer was heel ontspannen. Vervolgens hebben de in het huis gekeken wat de mooiste plek is om te fotograferen. De slaapkamer had grote ramen, dus dat was perfect.

newborn fotoshoot in uden
newborn in uden
fotoshoot newborn uden
newborn uden

Tijdens een newborn fotoshoot kun je jezelf zijn

Zie je dat het helemaal niet moeilijk of eng is? Je hoeft alleen maar lekker te knuffelen en te genieten van elkaar.

fotoshoot newborn in uden
newborn fotografie in uden

Robin was wakker en geïnteresseerd in de camera, heel leuk! Na een tijdje begon ze te huilen. Tijd voor borstvoeding. We namen even pauze. We besloten haar in een badje te doen, omdat ze daar altijd heel rustig van wordt. Het werkte!

newborn fotografie uden

Met veel tijd, geduld en vriendelijkheid heeft Sharon prachtige newbornfoto’s van ons en onze dochter gemaakt. Een newborn fotoshoot zonder poespas, in ons eigen huis. Sharon stelde ons snel op ons gemak, besprak duidelijk met ons haar ideeën maar stond ook open voor suggesties van ons. Door de rust er zo ontstond, vond onze kleine meid ook alles prima. We hebben een leuke middag gehad en zijn erg blij met het eindresultaat. – Sanne

newborn fotograaf in uden