Vriendinnen fotoshoot Bedafse Bergen

Toen ik vanochtend naar buiten keek, had ik nooit kunnen denken dat het nog zo’n mooie dag kon worden. De vriendinnen fotoshoot Bedafse Bergen met Ankie en Katja stond voor vandaag gepland, maar het regende zo hard! Ze konden alleen vandaag, dus toch maar naar Uden gereden in de hoop dat het zou ophouden. En wat een geluk, de rest van de middag gezellig foto’s kunnen maken. Ze hebben zo gelachen samen! Mooi om dat vast te mogen leggen.

vriendinnen fotoshoot bedafsebergen fotograaf

Wauw, ik heb zojuist de foto’s van onze vriendinnen fotoshoot ontvangen en ze zijn echt prachtig. Mijn verwachting was al hoog, maar ze zijn nog beter dan ik had verwacht. Super bedankt! – Katja

vriendinnen bedafsebergen uden
bedafsebergen uden
bedafsebergen fotoshoot uden

Foto’s samen met je vriendinnen en van jou alleen

Omdat het leuk is om een mooie foto van jezelf te hebben, heb ik Ankie en Katja ook individueel gefotografeerd. Die foto’s zijn leuk om te gebruiken als nieuwe profielfoto.

vriendinnen fotoshoot bedafse bergen fotograaf
vriendinnen bedafse bergen fotograaf

Foto’s van de vriendinnen fotoshoot ontvang je in hoge resolutie

De foto’s worden professioneel nabewerkt en vervolgens in hoge resolutie, digitaal aangeleverd. Je mag trouwens zelf de selectie maken. Ook tussen de fotoshoot door laat ik de foto’s zien, dus je gaat altijd tevreden naar huis!

vriendinnenshoot bedafsebergen fotograaf

Sharon heeft ons precies vastgelegd zoals wij zijn en hoe onze vriendschap is: energiek, gek en spontaan. Ik had me geen betere fotograaf kunnen wensen om onze 20 jarige vriendschap vast te leggen. – Ankie

vriendinnen fotoshoot bedafsebergen

Vriendinnen fotoshoot op buitenlocatie in de omgeving van Den Bosch

Ik vind het belangrijk dat de meiden echt zichzelf kunnen zijn en niet poseren. Een echte lach is toch veel leuker? We gaan gewoon lekker wandelen en kletsen. Tussendoor maak ik de foto’s. Ankie en Katja speelden vroeger vaak samen hier op de Bedafse Bergen. Nu naar 20 jaar vriendschap maken ze hier de foto’s.

Trouwens, een vriendinnen fotoshoot in de studio kan ook heel mooi zijn. Dus daar kun je ook voor kiezen. Dan ben je niet afhankelijk van het weer.

vriendinnen fotoshoot bedafsebergen uden