LinkedIn foto in de studio

Nieuwe profiel foto Anne – Studio in Zeeland

Anne wilde graag een nieuwe LinkedIn foto in de studio laten maken. Ze kwam naar mijn fotostudio in Zeeland (Brabant). Anne wilde graag een lichte achtergrond, maar niet helemaal spierwit. We besloten een lichtgrijze achtergrond te gebruiken. De fotoshoot verliep soepel, we kletsen wat en Anne was snel op haar gemak. Dat vind ik heel belangrijk want precies dat straal je uit. Uiteindelijk hebben we de foto’s samen bekeken en een selectie gemaakt. Het was heel gezellig!

LinkedIn foto in de studio Anne

Voorafgaand aan de fotoshoot was ik bang om niet de “perfecte foto” te krijgen die ik in mijn hoofd had, omdat ik dacht dat ik alleen maar ongemakkelijk kon lachen voor de camera. Het tegendeel was waar; Sharon zorgt ervoor dat je je gelijk op je gemak voelt met haar humor en haar open houding! Hierdoor ging ik vanzelf lachen voor de camera, waardoor de “perfecte foto” er in een mum van tijd was! Top fotograaf! – Anne

LinkedIn foto studio Anne

LinkedIn fotostudio Anne
LinkedIn profiel fotostudio Anne