Productfotograaf – Webshop

Productfoto’s webshop hondenkussens

Anne heeft een webshop en wilde graag nieuwe productfoto’s. Ze is 21 jaar, een inspirerende onderneemster en ze werkt vol passie en gedrevenheid aan haar eigen webshop. Vandaag wilde ze 6 hondenkussens een productfoto. Haar kussens bracht ze naar mijn studio in Zeeland en ik begon met fotograferen. De productfoto’s wilde ze allemaal op dezelfde manier gefotografeerd hebben. Ik begon met het maken van de detailfoto’s en mailde deze naar Anne. Ze was direct enthousiast! Vervolgens ging ik verder met de totaalbeelden. Ik was niet meteen tevreden. dus ik heb meerdere dingen geprobeerd.

Aan het einde van de dag heb ik alle foto’s één voor één met Anne besproken. De fotoshoot duurde veel langer dan ik had ingeschat, maar ik had bereikt wat ik wilde bereiken. Anne liep de deur uit en was helemaal tevreden. De productfoto’s waren precies zoals ze wilde. Nog geen paar uur later stonden de foto’s al op haar website. Het is inspirerend hoe ze haar eigen webshop opzet en er alles voor geeft!

productfoto's webshop anne

“Ik ben in eerste instantie zelf begonnen met het maken van productfoto’s van de hondenkussens. Omdat het vinden van de juiste positie en belichting erg tegenviel, ben ik op zoek gegaan naar een goede productfotograaf. Via via ben ik bij Sharon terecht gekomen. De samenwerking met Sharon heb ik als zeer prettig ervaren. Sharon is zeer flexibel geweest qua datum, tijdstip en locatie waarop ik de hondenkussens kon afleveren. Ook hebben we samen kunnen kijken naar de afwerking om zo de laatste puntjes op de i te zetten. Ik ben erg tevreden met het eindresultaat en mocht ik in de toekomst nog meer productfoto’s voor mijn webshop willen laten maken, dan klop ik zeker weer bij Sharon aan!” – Anne

productfoto's webshop overzicht anne