Familie Fotoshoot Utrecht

Een fotoshoot buiten op een gekozen locatie in Utrecht

Jannes, Harm en Ids wilden graag een fotoshoot cadeau geven aan de ouders ter ere van het 30-jarig huwelijk. Het liefst een spontane familie fotoshoot op een buitenlocatie. In het weekend loopt Jannes vaak hard door een mooi parkje in Utrecht. Het leek hem leuk om juist daar de familie fotoshoot te maken. Hij mailde wat foto’s van de locatie door, ter goedkeuring. Het zag er goed uit. Belangrijk aan een fotolocatie is dat de achtergrond niet te druk is. Het draait natuurlijk om de familie. Daarnaast is het fijn als er op een kleine plek een variatie aan achtergronden mogelijk is. Wanneer je bijvoorbeeld op een groot grasveld fotografeert, kun je veel minder variëren als een plek met kleine paadjes, bruggen en bankjes. Tot slot is het belangrijk dat het een locatie is die de familie zelf ook mooi vindt. Houden jullie van de natuur? Zoek dan een bos, strandje of parkje op. Ben je liefhebber van de stad, dan is de binnenstad, de grachten of leuke stadsbruggetjes meer geschikt. Nou, de locatie voldeed aan deze eisen, dus we konden aan de slag! Om ervoor te zorgen dat de foto’s niet statisch werden, zijn we gewoon een stukje gaan wandelen.

Familie fotoshoot Utrecht Jan
Familie fotoshoot Utrecht fotograaf

Spontane foto’s

Naast de portretfoto’s, zijn ook de spontane momenten tussendoor mooi. De echte blikken, wanneer er juist niet geposeerd wordt. Meestal kletsen we wat of worden er herinneringen opgehaald.

Familie fotoshoot Utrecht Jannes
familiefotograaf in utrecht

familiefotoshoot utrecht
familie fotoshoot utrecht

Professioneel Portret

We hebben ook ook professionele foto’s van ieder apart gemaakt. Deze kunnen vervolgens weer gebruikt worden als LinkedIn profielfoto.

familiefotograaf utrecht
familie fotograaf utrecht
familiefotoshoot utrecht fotograaf

Extra leuk om behalve mooie foto’s, ook een leuke middag te hebben. Een moment waar je lekker kan genieten van het samenzijn.  Ik vind het mooi dat de 3 zonen samen een blijvend cadeau aan de ouders geven. En ik ben blij dat ik dat mag vastleggen. Tussen de familie fotoshoot door laat ik altijd al wat foto’s zien. Maar wanneer ik de foto’s definitief doorstuur, is het altijd even afwachten wat ze er écht van vinden. Het doet me goed, als ik onderstaande reactie lees.

Fotograaf-Utrecht-Recensie
Facebook Fotoshoot Utrecht

Wil jij met jouw gezin ook een ontspannen Familie Fotoshoot in Utrecht? Spreken de foto’s je aan en wil je iets anders dan de standaard foto’s? Een familie fotoshoot waarbij alle gezinsleden zich op hun gemak voelen, zodat we foto’s maken waar iedereen er als zichzelf opstaat. Bel of mail me dan gerust, ik leg je graag uit hoe ik werk.