Familie fotoshoot in de studio

Zondag was het tijd voor de familie fotoshoot in de studio met Marlies. Eigenlijk was het niet de bedoeling om de foto’s in de studio te maken. Ze hadden namelijk een familie fotoshoot buiten in gedachten. Maar oohh, het weer was zo slecht! Het was grijs, koud en het regenden non-stop. Het hele gezin had vandaag vrij gehouden in de agenda en verschuiven was niet echt een optie. Gelukkig heb ik een grote, warme fotostudio waar we altijd terecht kunnen. “Mmm, kun je binnen ook mooie foto’s maken?” vroegen ze. Zeker weten, ik zou het jullie laten zien!

spontane familie fotoshoot
familiefoto in de studio
familieshoot in brabant

Leuk detail: ongeveer 9 jaar (!!) geleden heb ik ook een fotoshoot van haar gezin verzin verzorgd. Ze waren één van mijn eerste klanten. En nu, zie ik ze weer! Wel bizar om te zien wat er veranderd is in die tijd. Ik had toen alleen een camera, en nu heb ik een complete fotostudio met alles erop en eraan. Ik had toen nooit durven dromen dat ik zou komen waar ik nu ben. Ik ben heel dankbaar daarvoor!

Bij de fotoshoot van 9 jaar geleden heb ik alleen foto’s gemaak van haar zonen. Inmiddels hebben ze beide een vriendin en zij kwamen gezellig mee! We starten met foto’s van het hele gezin samen. Zo kan iedereen een beetje wennen aan de camera en het is natuurlijk vertrouwd met z’n allen.

ervaren fotograaf familie
liefdes foto in de studio

Spontane familiefoto’s in de studio

De teleurstelling vanwege het weer verdween snel na het zien van de foto’s en ze waren positief verrast. Gelukkig maar! Ook in de studio kunnen we spontane familiefoto’s maken. Het voordeel hier is dat ik kan spelen met het licht en dat de achtergrond nooit storend is.

Tijdens de shoot ging het vooral om het gezin dus hebben we in verschillende combinaties foto’s gemaakt. We hebben van het gezin apart foto’s gemaakt, maar ook met aanhang. En natuurlijk van de stelletjes samen. Tot slot heb ik nog van iedereen een portretfoto gemaakt. Deze kun je voorbeeld gebruiken op je social media kanalen. Als je er toch bent, moeten we daar gebruik van maken!

portret met zwarte achtergrond
broers foto in studio
liefdesfoto in de studio

professionele lovefotograaf

Familie fotoshoot, kleding wisselen

Tijdens de familie fotoshoot in de studio kun je makkelijk van outfit wisselen. Dat is leuk, want zo krijg je lekker veel variatie in de je foto’s!

Het was een gezellige middag met veel lol en herinneringen. Het is leuk om te zien dat ze eerst een beetje bang waren voor het resultaat in de studio en dat ze daarna zo positief waren! Achteraf blijkt dat de verschillende achtergronden en poses toch tot een afwisselende en spontane serie kunnen leiden.

Wil jij ook een familie fotoshoot in de studio? Vooral met hele jonge kinderen, of oudere mensen kan dat ideaal zijn. Of wil je toch liever een fotoshoot buiten doen? Laat maar even weten, dan denk ik met jou mee.

Met de familie dit keer familie fotoshoot in de studio gehouden vanwege het regenachtige weer. De foto’s zijn erg leuk en spontaan geworden! Bedankt voor de leuke middag! – Marlies