Newbornshoot met een geboortekaartje

Carlijn wilde graag een newbornshoot met een geboortekaartje. Zo kan de mooiste foto van de newbornshoot gelijk op het kaartje en kan de hele familie haar zien!
De newbornshoot vond plaats in mijn ruime, verwarmde fotostudio in Zeeland (Brabant).

newborn fotograaf

Een uurtje voordat ze kwamen heb ik de verwarming wat hoger gezet en alle dekentjes klaar gelegd in de studio. Zo krijgt het kindje het in ieder geval niet koud!

newbornshoot in studio
newborn fotografie zeeland

Tips newbornshoot

Ik maak foto’s van het kindje alleen, maar ook samen met het gezinnetje. Het liefst begin ik de newbornshoot als de kleine tevreden ligt te slapen. Vaak worden ze dan tussendoor wakker en dan heb je meteen foto’s met de oogjes open. Andersom wordt wat lastiger. Als ze eenmaal wakker zijn, gaan ze minder snel slapen. En als het kan, wil ik dat momentje meepakken! Daarom stuur ik voorafgaand aan de newbornshoot tips.

Newbornshoot met broertje

Deze keer was er ook een grote broer bij die samen op de foto mocht met zijn nieuwe kleine broertje. Helemaal trots wilde hij de kleine kusjes geven en aaien. Oh, die foto’s zijn toch zo mooi om te hebben voor later?

fotoshoot pasgeboren baby

babyfotograaf in zeeland
familie newbornshoot in studio

We hebben tijdens de newbornshoot ook foto’s gemaakt van het gezinnetje samen. Dit is vaak een speciaal moment omdat dit de eerste foto’s zijn met het hele gezinnetje bij elkaar. Ik maak ook foto’s van vader alleen het kindje en dit ook van moeder. Dit zijn mooie herinneringen en deze kunnen ze dan ook delen met hun familie.

moeder zoon fotoshoot

Kan ik jou ook blij maken met een newbornshoot met een geboortekaartje?