Bruidsfotograaf Uden Tessa en Bram

Het was de dag van Tessa en Bram! Ik mocht hun bruidsfotograaf zijn. De zon scheen en er was een fijne temperatuur, de lucht was mooi blauw. Ik startte bij Tessa en mocht haar fotograferen tijdens het aankleden. Tussendoor even snel naar Bram om te fotograferen hoe hij zich aankleedt. Dit is leuk om achteraf te hebben omdat je natuurlijk niet op de dag zelf mee krijgt hoe het bij de ander is gegaan. Snel weer terug om bij Tessa te fotograferen.

fotograaf bruiloft
voorbereidingen bruiloft fotograaf
professionele trouwfotograaf
professionele bruidsreportage
trouwfotograaf brabant

Wat was iedereen trots en emotioneel toen ze Tessa allemaal voor de eerste keer zagen. Haar vader kwam haar ketting om doen, maar moest eerst even slikken toen hij zijn dochter zag staan in haar prachtige jurk. Die kleine momenten zijn zo waardevol!

Nu was het wachten op Bram die Tessa thuis op kwam halen. Wat een mooi moment toen ze elkaar voor de eerste keer zagen de liefde was meteen te zien en te voelen.

vader en dochter bruiloft fotograaf
bruidsfotograaf first sight moment

Bruidsfotoshoot Uden

We stapten de auto in, op weg naar de bruidsfotoshoot. Ik had vooraf met het bruidspaar afgesproken dat ik achter ze aan zou rijden, en wanneer ik toeterden dat we de auto aan de kant moesten zet. Onderweg zag ik namelijk dit plaatje:

bruiloft fotograaf

De bruidsfotoshoot maakten we op de Bedafse Bergen in Uden. We hebben als eerste foto’s gemaakt van Tessa en Bram samen met de honden. Deze deden het super goed! De moeder van Tessa was mee om voor de honden te zorgen. De moeder van Tessa kwam achter mij staan en riep telkens “broccoli”. Dat was hun favorieten woord, want meteen was de aandacht er en deden ze schattig hun hoofdje schuin. Ze steelden de show! Ik had heel veel mooie foto’s samen met de honden, dus hun taak zat erop!

ervaren trouwfotograaf
bruiloft shoot buiten
bruiloft shoot op locatie
detailfoto bruiloft fotograaf
spontane bruiloft reportage

Bij sommige stellen geef ik als bruidsfotograaf aanwijzingen tijdens hun fotoshoot maar bij Tessa en Bram ging dit vanzelf. De liefde die er tussen hun is was zo goed zichtbaar en voelbaar dat dit ook meteen over komt op de foto’s. We hebben foto’s gemaakt van Tessa en Bram samen maar we hebben ook foto’s gemaakt van ieder apart. Ook heb ik details gefotografeerd zoals het armbandje en de oorbellen van Tessa. Dit is wat je niet altijd draagt en ook een herinnering zou blijven aan deze dag. Net zoals het bruidsboeket waar je hele mooie detailfoto’s van kunt maken.

unieke trouwfoto's
bruiloft fotograaf buiten shoot

Het was tijd voor de ceremonie deze vond plaats in Uden in de Sint-Petruskerk. Tessa & Bram hadden een kleine maar hele speciale bruiloft. Omdat ze een kleine bruiloft hadden was het erg intiem en hadden ze met alle daggasten een speciale band. Tijdens de ceremonie waren veel mensen erg emotioneel. Ik zag verschillende mensen een traantje wegpikken. Er werd door verschillende mensen gesproken en dit was allemaal erg persoonlijk. Na de ceremonie kwamen Tessa en Bram naar buiten daar werd een haag gevormd door alle gasten en mochten Tessa en Bram door de bellen lopen die afkomstig waren van de bellenblaas.

trouwreportage met album

Sommige foto’s komen prachtig uit in zwart-wit. Dit geeft een speciale sfeer aan de foto’s en worden vaak gezien als herinnering.

spontane trouwreportage
professionele bruiloft fotograaf
spontane bruidsfotografie
spontane trouwfoto's
originele trouwfoto's

De dag was geweldig! Tussen de borrel door heb ik vast de eerste foto’s bewerkt, zodat deze ’s avonds op de beamer getoond kon worden voor de avondgasten. Tessa en Bram waren zo enthousiast toen ze de eerste foto’s zagen! Bram pakte mijn hand vast en bedankte me. Dat vond ik zo mooi! Meestal wordt de fotografie geregeld door de vrouw en geeft de man er niet zo veel om. Maar als je dan van de zowel de bruid als de bruidegom complimenten krijgt dat het zo fijn was en de foto’s zo mooi zijn, dan is mijn doel bereikt!

Wij wilden nog zeggen dat we het fotoboek echt super mooi vinden! Het geeft voor ons een super beeld van hoe de dag was. Inmiddels heb ik hem denk ik al 30 keer bekeken haha 🙂 Super bedankt voor de mooie foto’s en het mooie boek! Een super herinnering van een mooie dag. – Tessa en Bram