Newbornfotoshoot met zusje

Een newbornfotoshoot met zusje maakt de foto’s natuurlijk compleet! Lieke wilde graag de foto’s thuis laten maken. Een vertrouwde plek voor het baby’tje en fijn voor de ouders die zich niet hoeven te verplaatsen en aan allerlei dingen moeten denken. Thuis is een vertrouwde plek waar iedereen zich fijn voelt en dus ook hele mooie pure foto’s gemaakt kunnen worden.

newborn foto's met grote zus
pasgeboren baby fotografie
thuisfotograaf newborn

Deze keer was er ook een grote trotse zus bij. Ze was een beetje afwachtend wat er allemaal ging gebeuren. Dat begrijp ik helemaal! Ik ben natuurlijk vreemd in huis. Maar dat gevoel verdween snel, want ze vond het allemaal reuze interessant en kwam er snel bij!

Ik ben begonnen om van Nora foto’s te maken. Ze was net gevoed en lag heel rustig. Wat deed ze het goed en wat lag ze mooi. Ik neem altijd zelf dekentjes mee, zodat ik een mooie ondergrond heb. Heb je zelf nou een mooi dekentje wat je wilt gebruiken? Dat kan altijd!

ervaren newborn fotograaf

We hebben ook foto’s gemaakt van Nora met haar moeder en vader apart. Dat blijf ik zo mooi vinden! Een trotse papa met haar kleine meid, en mama die haar dochtertje liefdevol vasthoud.

Natuurlijk maakten we ook foto’s van het hele gezinnetje. Later hebben we ook foto’s gemaakt van de meiden allemaal. Haar grote zus mocht haar neusje en buikje aanraken. Trots was ze!

professionele newborn fotografie
thuis newborn fotoshoot

Tijdens de newbornfotoshoot had Nora een beetje honger. Dit kan natuurlijk gebeuren bij een baby en ik geef je dan ook gewoon de tijd om de baby te voeden. We doen het gewoon rustig aan.

pasgeboren baby fotoshoot thuis

Net na de newbornfotoshoot kozen we samen de allermooiste uit voor op het geboortekaartje. Deze gaf ik voorrang in de nabewerking en stuurde ik vervolgens naar Lotte, de grafisch ontwerpster. Zij maakt er een prachtig geboortekaartje van! Ik werk al jaren met Lotte samen en ik sta helemaal achter haar werk. Wij voelen elkaar feilloos aan.

Kijk dan wat een mooi geboortekaartje het geworden is!

Wil jij ook graag een newbornfotoshoot met zusje, grote broer, of alleen jullie samen?