Familieshoot in het kronenburgpark Nijmegen

Een familieshoot in het kronenburgpark in Nijmegen stond op de planning. Het was niet zomaar een fotoshoot, maar een cadeau voor opa en oma van de kleinkinderen. We troffen elkaar vroeg in de ochtend. De kinderen hadden hun mooiste kleding aan. Iedereen had er zin in!

herfstfotoshoot in nijmegen

Fotoshoot Kronenburgpark Nijmegen

Het Kronenburgpark is een mooie locatie voor een fotoshoot omdat je hier op verschillende plekken kan fotograferen. Je hebt hier een grasveld met bomen, maar je hebt ook een vijver en een mooie stenen trap. Dit geeft allemaal een andere sfeer aan de foto’s. Hierdoor krijg je een mooie serie.

fotoshoot kronenburgpark nijmegen
kinderfotograaf op locatie

Bij deze familieshoot werd er gekozen voor het kronenburgpark omdat iedereen van ver moest komen en Nijmegen centraal in het midden lag. Ik begon met foto’s maken van alle kinderen, nu iedereen nog vrolijk en fris was. Na 5 foto’s was de jongste er klaar mee en ben ik verder gegaan om van ieder gezin aparte foto’s te maken. Dat geeft natuurlijk ook helemaal niks. Ik snap dat het voor de kleinere moeilijk is om te luisteren en er aandachtig bij te zijn, zeker als we op zo’n leuke plek zijn! Vandaar dat ik ze daarom ook maar lekker laat spelen en met de andere kinderen aan de slag ben gegaan. Vaak zijn de tranen dan snel weg en vinden ze het weer leuk!

De foto’s heb ik op het gras tussen de  bladeren gemaakt. De herfstkleuren zijn nu zo mooi!

spontane familie fotoshoot
spontane kinderfotoshoot

portretfoto op locatie

Spontane foto’s kinderen

Toen de kleinste er weer klaar voor was en ik ieder gezin apart gefotografeerd had ging ik weer verder om alle kinderen samen te fotograferen. We hebben verschillende spelletjes gedaan om het zo leuk te houden voor iedereen en zo krijg je ook spontane foto’s. We hebben bijvoorbeeld met zijn allen gerend en hebben op elkaar geklommen. Maar we zijn ook lekker door de bladeren heen gaan rollen.

familie fotoshoot als cadeau

Wanneer ik genoeg groepsfoto’s had en iedereen er nog zin in had heb ik nog van iedereen apart een portretfoto gemaakt met een stoere achtergrond. We zijn naar de bakstenen muur gelopen en hebben daar foto’s gemaakt. Ik heb hier gespeeld met scherptediepte waardoor je een speels foto krijgt maar de aandacht niet van de kinderen verdwijnt. En ze vonden het allemaal leuk! Ze waren stuk voor stuk trots op hun eigen foto. Dat is natuurlijk het leukste!

portretfoto kronenburgpark nijmegen

We hebben tijdens de familieshoot in het Kronenburgpark een afwisselende serie gemaakt met de herstkleuren en de stoere muur. Foto’s van iedereen samen, van de gezinnen apart en allemaal een eigen foto. Deze afwisseling maakt de serie helemaal compleet. We hebben een super leuke middag gehad waarin iedereen super goed zijn best heeft gedaan en we super leuke foto’s hebben als eindresultaat. Wedden dat opa en oma ook trots zijn op de foto’s?

herfst fotoshoot op locatie
professionele portretfotograaf
professionele familiefotograaf
gezinsfoto in park nijmegen

Willen jullie ook samen met de (klein)kinderen een familieshoot in het Kronenburgpark? Of liever op een andere locatie of lekker warm in de fotostudio? Stuur een berichtje en ik denk met jullie mee. Zo kunnen we nog meer opa’s & oma’s blij maken!