Professionele Linkedin fotoshoot in studio

Jeroen belde mij op voor een professionele Linkedin fotoshoot in de studio. Uit het gesprek kwam al snel naar voren dat het niet helemaal zijn ding was.

Maar nu was de tijd echt aangebroken: hij had een nieuwe profielfoto nodig.

Vele kunnen zich misschien hier in vinden: “ik sta liever achter de camera, dan ervoor!”. En soms voel ik me net een tandarts, maar zo erg is het niet!

profielfoto voor social media

LinkedIn fotoshoot op zondag

Jeroen wilde de LinkedIn fotoshoot graag op zondag. Dat begrijp ik helemaal. Zo hoef je niet over verhit de studio in te komen na een lange werkdag.

We begonnen met een kop koffie en ik legde de werkwijze uit. Het is vaak een kwestie van snel beginnen en dan zie ik dat de zenuwen langzamerhand verdwijnen.

Na de eerste paar foto’s vond Jeroen het eigenlijk best leuk om op de foto te gaan. Deze eerste foto’s waren dan ook meteen raak.

linkedin fotoshoot

Ik heb gespeeld met het licht, waardoor de uitstraling in het gezicht wordt benadrukt. Ook kan ik met licht veel variaties maken. En dat is natuurlijk mooi! Zeker als je een totaal verschillende serie krijgt.

Tussen de Linkedin fotoshoot door nemen we even een momentje om de foto’s te gaan bekijken. Je mag eerlijk zeggen wat je ervan vindt. Alleen op deze manier komen we samen tot een prachtig resultaat waar je 100% achter staat.

De foto’s laat ik zowel in kleur als in zwart-wit zien. Soms ogen ze in zwart-wit zoveel sterker! Dat vond Jeroen ook en samen hebben we de mooiste uitgezocht.

Jeroen was opzoek naar foto’s met een vriendelijke uitstraling, maar niet te overdreven. Met deze fotoserie is dat gelukt. Hij straalt vriendelijkheid uit en de foto’s geven tegelijkertijd een professionele uitstraling.

Wat een fijn gevoel is het als je iemand binnen ziet komen met het gevoel het “moet” maar en naar buiten ziet gaan met een brede glimlach op het gezicht omdat hij blij is met de foto’s!

Je bent echt een professional! In de toekomst kom ik zeker met mijn dochter en vriendin een keer terug. – Jeroen