bedrijfsborrel den bosch

Fotograaf zakelijk event Den Bosch

Via een netwerkgroep werd ik benaderd. Ze zochten een fotograaf voor een zakelijk event in Den Bosch. In de Verkadefabriek werd een borrel georganiseerd en ze wilden hier graag sfeerfoto’s van hebben. Toen ik binnenkwam zag ik de groep al zitten. Tenminste, ik had zo’n vermoeden! Het klonk namelijk al erg gezellig. Ik gaf iedereen een hand en ging daarna aan de slag. Ik vind het belangrijk dat ik verder zo onzichtbaar mogelijk ben en dat het feestje gewoon doorgaat alsof ik er niet ben. Dat ging goed! Iedereen kletsten vrolijk verder en de camera was al snel vergeten.

Deze mensen werken veel samen op afstand. Ze zagen elkaar sinds een hele lange tijd weer of zelfs voor het eerst. Je ziet dat de klik er meteen is, omdat ze al zoveel van elkaar weten. Die klik is mooi om vast te leggen.

spontane portretfoto

portretfoto borrel den bosch
netwerkborrel den bosch

Spontane portretfoto’s

Uiteindelijk is het de bedoeling dat er van iedereen een mooie foto is. Ik voelde de momenten aan en wist zo wie ik wanneer op de foto moest zetten. Dit probeer ik zo onopvallend mogelijk te doen. Niemand vind het ten slotte leuk als er een camera op je gericht wordt en je daar bewust van bent. Ik lette vooral op de momenten dat er een connectie plaatsvond, dat er oprecht geluisterd werd of echt werd gelachen. Ik maakte van iedereen meerdere foto’s, zodat ze uiteindelijk zelf de mooiste kunnen uitkiezen. De foto’s vormen natuurlijk een mooie herinnering van de dag, maar kunnen ook ingezet worden voor andere dingen. Denk aan je website ‘over mij’, of als foto op social media.

den bosch fotograaf borrel

Fotograaf Verkadefabriek

Het event vond plaats in de Verkadefabriek in Den Bosch. Een inspirerende locatie met veel geschikte fotogenieke plekjes! Ik kijk vooral waar het licht mooi opvalt, dat ik geen andere gasten op de foto zet en dat de achtergrond niet afleidt.

Groepsfoto’s op zakelijk event

Naast de registratie van de avond, de sfeerfoto’s, is het natuurlijk ook leuk om enkele groepsfoto’s te maken. De hele club is namelijk nu bij elkaar en dat gebeurt zelden! Na een tijdje voelde ik dat ik genoeg mooie sfeerfoto’s had, dus we besloten de groepfoto’s te maken. Voordat ik de groep bij elkaar riep, wist ik al in welke hoek en in welk licht ik de groepsfoto’s wilde. Dat is handig, want dan hoeft niemand lang te wachten.

netwerkborrel den bosch groepsfoto

De foto’s zijn superleuk en mooi geworden, een vrolijke en warme registratie van een waardevolle avond. – Sinian

Ps. Enkele weken na het vastleggen van het zakelijke event in Den Bosch kreeg ik een berichtje van één van de deelnemers. Zij was zo enthousiast over mijn werkwijze en het resultaat van deze fotosessie, dat ze zelf graag een zakelijke fotoshoot wilde boeken. Hoe leuk is dat?

Als jullie ook op zoek zijn naar een fotograaf voor een zakelijk event in Den Bosch kun je altijd een berichtje sturen.