Familie fotoshoot Groene Heuvels in Ewijk

Vandaag stond een fotoshoot op De Groene Heuvels in Ewijk gepland. Dit keer mocht ik een meisje van één jaar, samen met haar ouders fotograferen. En als je toch een familie fotoshoot doet, is het net zo leuk om opa en oma mee te vragen. Hoe mooi is dat? Niet geposeerd, maar spelend en genietend van elkaar! Daardoor hebben we een mooie herinnering gecreëerd.

fotoshoot groeneheuvels ewijk
fotoshoot de groeneheuvels ewijk
familiefotoshoot de groeneheuvels ewijk
fotoshoot degroeneheuvels ewijk

Beste Sharon, ten eerste dank voor de mooie familie fotoshoot! We herkennen Caitlin zoals ze normaliter ook kijkt, helemaal zichzelf. Het zijn leuke afwisselende foto’s waar we zeker iets moois van kunnen maken! – Edwin en Jolanda

familiefotoshoot groeneheuvels ewijk

Als locatie kozen we De Groene Heuvels in Ewijk uit. Hier kun je veel variëren in achtergronden: het zand met het water, het gras met de bloemetjes, de bomen en de tot slot speeltuin. De locatie ligt in de buurt en is daarnaast bekend voor iedereen. Dat is ook altijd fijn, zeker wanneer je er mooie herinneringen aan hebt.

familie fotoshoot groeneheuvels ewijk

Bij een foto hoeft echt niet iedereen te lachen. Een pure, echte blik kan net zo mooi zijn. Zo dachten de ouders er ook over. Ze wilden graag foto’s waarin ze Caitlin herkenden. Maar ook een foto van hoe ze echt is. Gelukt!

familie fotoshoot op groeneheuvels ewijk
fotoshoot groeneheuvels in ewijk
familiefotoshoot de groeneheuvels in ewijk
familiefotoshoot ewijk groeneheuvels
fotoshoot groene heuvels ewijk

Ongedwongen familie fotoshoot

Het mooiste vind ik wanneer iedereen tijdens de familie fotoshoot lekker zichzelf is. Opa speelde op het zand met Caitlin en ze genoten beide zichtbaar. Even later zette hij haar in het gras. De bloemetjes vond ze erg interessant en één voor één wilde ze dit ontdekken. Pure momenten!

Van de foto’s heb ik uiteindelijk een collage gemaakt en deze hangt op een aluminium plaat in de woonkamer van de ouders. Ontzettend gaaf! Wil jij dat ook? Kijk hier even naar de mogelijkheden. Kom je er niet uit? Durf te vragen!

degroeneheuvels ewijk