LinkedIn fotoshoot in Oss

Zaterdag ontving ik een bericht van Rianne. Ze wilde graag een LinkedIn fotoshoot in Oss, maar wel op zeer korte termijn. Het was even schuiven, maar de volgende dag hebben we meteen afgesproken. Ze wilde graag een foto buiten met natuurlijk licht en een onscherpe achtergrond. We spraken daarom af in een parkje. We gingen op een bankje zitten en Rianne begon te vertellen wie ze was en wat ze deed. Het was gezellig en ik begon intussen te fotograferen. Dat ging goed! Ze straalde. Ik liet haar de foto zien en daarna straalde ze nog meer. Prachtig!

Ontzettend blij met het eindresultaat. Fijne ongedwongen LinkedIn fotoshoot. Sharon nam bovendien alle tijd om een foto te maken waar ik blij van zou worden, en dat is gelukt :-) Rianne

fotoshoot linkedin oss fotograaf

linkedin oss fotograaf
linkedin oss fotograaf fotoshoot

Foto’s in hoge resolutie

Je ontvangt de foto’s in hoge resolutie. Ook belangrijk om te weten: je mag de foto’s zelf uitzoeken uit een ruimere serie. Zo weet je zeker dat je helemaal achter je nieuwe profielfoto staat. Samen kijken we of jouw portretfoto het mooiste uitkomt in zwartwit of in kleur.