Fotoshoot vader dochter in de buitenlucht

Deze fotoshoot heeft een bijzonder verhaal. Eén van de allereerste fotoshoots die ik maakte was met Vicky en haar vader. Dit is ongeveer 8 jaar geleden. En nu, kwamen ze voor een tweede keer bij mij voor een fotoshoot. Ik vind het leuk dat ik zo door de jaren heen mensen terug zie.

familiefotoshoot op zandvlakte in uden

Band vader dochter in een fotoshoot vastleggen

Een band tussen vader en dochter is zo bijzonder. Ik heb regelmatig gezinsfotoshoots, maar echt puur een fotoshoot tussen vader en dochter komt niet zo vaak voor. Extra speciaal dus!

We maakten ook foto’s van Vicky en haar vader apart. Leuk om zelf te gebruiken als portretfoto of op social media.

portretfoto's buiten maken fotograaf

professionele foto in de natuur

Fotoshoot in de buitenlucht in Uden

De fotoshoot van 8 jaar geleden maakte ik in de buitenlucht in Ewijk. Een mooie groene locatie. Nu wilden ze graag weer een fotoshoot buiten, maar dan op een andere plek. We kozen voor de Bedafse Bergen in Uden. Een mooie zandvlakte omringt door veel bomen.

familieshoot 2 personen
fotoshoot in bos met vader
fotoshoot in buitenlucht

Kleding fotoshoot

Vicky en haar vader hadden allebei mooie kleding aan. Vader in pak en dochter in een mooie rode jurk. De kleuren komen mooi uit zo in de natuur.

Vooraf adviseer ik om de kleding op elkaar af te stemmen. Niet te druk, liever geen grote teksten en/of afbeeldingen en het is fijn als de kleding niet vloekt. Maar het áller belangrijkste is dat je een outfit draagt waar jij je fijn in voelt. Geloof me, want dat straal je uit!

zakelijk portret in natuur

Fotoshoot buiten en in de fotostudio

Eigenlijk wilden ze dolgraag ook wat foto’s in de fotostudio maken. Halverwege de fotoshoot reden we naar de studio om daar in andere kleding nog wat mooie portretten te maken. Kijk eens hoe anders dat oogt!

Zeker in de studio maakten we foto’s met een chique uitstraling door gebruik te maken van zacht licht en een zwarte achtergrond.

Trouwens, de foto van de vorige fotoshoot van Vicky hangt nu aan de muur bij mijn werkplek. En nu Vicky toch in de studio was kon ze meteen kijken hoe hij erbij hing!

portretfotografie met zwarte achtergrond
zakelijk portret in de studio met zwarte achtergrond
mooie fotos laten maken in de studio
luxe portretfotografie

In de tweede outfit maakte ik ook individuele foto’s. Tot slot maakte ik nog wat liefdevolle foto’s van een trotse vader samen met zijn dochter. Ze waren helemaal enthousiast toen ik de foto’s liet zien. En zeg nou zelf, ze staan er toch stralend op?

Wil jij ook graag een fotoshoot vader dochter? Of moeder zoon? Of een andere combinatie? Stuur een berichtje en ik help je graag.

portret fotograferen in studio

We hebben de foto’s bekeken en vonden ze allemaal erg leuk!
Nogmaals bedankt!
– Vicky

professionele fotoshoot vader dochter