Fotoshoot Waardenburg

Lisanne wilde graag starten met een website/blog over haar grooste hobby: dwarsfluit spelen. Ze had even rondgekeken op internet en wist heel goed wat ze niet wilde: statische foto’s in een studio met een witte achtergrond. Via Google ‘Fotograaf Waardenburg’ kwam ze bij mij uit. We spraken diezelfde week nog af bij het kasteel. Daar wandelt Lisanne namelijk vaak en komt ze helemaal tot rust. Dat was namelijk ook wat ze met de foto’s wilde uitstralen: rust. Een beetje sprookjesachtige foto’s.

Foto’s maken bij het Kasteel Waardenburg

We kletsten wat en liepen door leuke bospaadjes. De zon kwam door en scheen prachtig op de bladeren. Dit was het moment! Ik wist het toen ik de foto maakte. Meteen liet ik ze zien aan Lisanne en ze was verbaasd hoe mooi het was. De zon verdween weer achter de wolken, maar dat maakte niet uit. Deze foto’s hadden we in the pocket! Van te voren had ik gevraagd of ze een extra setje kleding mee wilde nemen, voor nog meer diversiteit. Voor de tweede serie liepen we verder door de weilanden, er waren zoveel leuke plekjes. Nouja, kijk zelf maar!

Fotoshoot Waardenburg Lisanne
Fotograaf Waardenburg

Ongedwongen foto’s

Ik vind haar blik zo puur. Niet geposeerd, maar ze ging echt op in het moment. Ze speelde, wandelde en genoot. En juist dan krijg je die echt ongedwongen foto’s.

Fotoshoot Kasteel Waardenburg

Foto’s in kleur of zwartwit?

Wat vind jij mooier? Persoonlijk kies ik bij deze foto voor kleur. Het zonlicht wat door de bladeren valt, prachtig.

Fotoshoot Kasteel
Fotograaf Kasteel Waardenburg

Fotoshoot buiten Waardenburg
Na kort emailcontact was er al snel een datum afgesproken om foto’s te maken. Ik had geen duidelijk beeld wat ik wilde, vooral wat ik niet wilde: statische foto’s met een nep glimlach. Dit soort foto’s zijn het ook zeker niet geworden, het resultaat is schitterende foto’s waarop ik mijzelf echt herken. – Lisanne Moreau
fotograaf buiten fotoshoot