Newborn Fotoshoot Ewijk

Zwangerschaps fotoshoot in combinatie met newborn fotoshoot

In december kreeg ik een berichtje van Ilse, ze wilde graag een zwangerschaps fotoshoot. We belden van te voren en namen de details door. Ik adviseerde Ilse om lichte, effen lakens op haar bed te leggen. Ook kozen we een datum uit wanneer haar man Arno ook thuis was. Vroeg in de ochtend reed ik naar Ilse & Arno toe. We dronken koffie en kletsten over haar zwangerschap. Ze stond er heel positief in, mooi om te zien! Ik fotografeerde Ilse alleen en samen met Arno, zowel buiten als binnen. Het was een hele gezellige ochtend. In de tussentijd hield ik contact met Ilse. En ja hoor… een paar weken later kreeg ik het bericht dat Imke was geworden. Helemaal gezond. Ook met Ilse ging het goed. Ik stuurde haar een berichtje om ze te feliciteren en om een datum af te spreken voor de newborn fotoshoot. Hier zit trouwens geen vaste regel aan, het leukste is om in de eerste 2 weken af te spreken, maar alleen als het helemaal goed gaat met moeder en kind. Gelukkig was dat het geval!

Lifestyle newborn fotoshoot bij je thuis

Aangezien Imke nog geen 10 dagen oud was, vroeg Ilse of ik de newborn fotoshoot bij ze thuis wilde maken. Natuurlijk! En oh, wat straalde Ilse tijdens de fotoshoot. Dat vind ik prachtig om vast te leggen. En een newborn fotoshoot is alles behalve moeilijk, nep of ongemakkelijk. Je hoeft namelijk alleen maar je kindje vast te houden. Ik geef aanwijzingen en verder gaat alles eigenlijk vanzelf.

newborn fotograaf ewijk
newbornfotograaf ewijk
newbornfotoshoot zwangerschapsfotoshoot

Voor en na foto
De foto hierboven had Ilse in haar hoofd en wilde ze graag laten maken. In dezelfde houding op bed, alleen dan met de kleine op haar buik. Zij vond het fijn dat ze inbreng tijdens de fotoshoot had en ik vond het fijn om een reportage helemaal naar wens te kunnen maken. Win-win!

newborn ewijk

Foto’s newborn fotoshoot in hoge resolutie

De foto’s van de newborn fotoshoot lever ik trouwens in hoge resolutie. Dat betekent in de hoogste kwaliteit, zonder een logo. Als je wilt kun je er een paar zelf afdrukken. Wil je graag een mooie, kwaliatief sterke foto? Dan kun je hem ook bij mij bestellen. Ik kom hem ingepakt bij je thuis brengen.

zwanger newborn voor na
newborn fotoshoot ouders ewijk

In december toen ik 38 weken zwanger was wilde ik graag een zwangerschaps fotohoot doen en ik had foto’s van Sharon gezien bij een vriendin van me en we twijfelde geen moment. We hebben in ons huis op verschillende plekken foto’s gemaakt en Sharon stelde ook voor om naar buiten te gaan en het weer werkte gelukkig mee. De foto’s zijn prachtig geworden en daarom besloten wij dat als onze dochter geboren is we Sharon ook zouden vragen voor de newborn fotoshoot. En die foto’s zijn nog mooier geworden! We hebben een aantal foto’s van de zwangerschap na gebootst zodat als ze naast elkaar staan een met buik en de andere met onze dochter dat vonden wij Sharon is heel flexibel en meedenkend ook voelde we ons erg op ons gemak niks studio niks verplicht lachen maar echt zoals we zijn en de liefde spat van de foto’s af! Nogmaals bedankt! Ilse

newborn fotoshoot ewijk