Loveshoot in Zeeland

Tanya en Mark wilden graag een loveshoot in Zeeland want ze zijn precies twee jaar samen. Dat moet ten slotte gevierd worden! Al maanden geleden hadden ze dit gereserveerd, zodat ze zeker een plekje hadden. Tanya volgde mij al een hele tijd op Instagram en werd enthousiast van mijn foto’s. Het leek haar leuk om ook ongedwongen foto’s te maken.

loveshoot zeeland
loveshoot in zeeland
loveshoot in zeeland landerd

Loveshoot buiten

Tanya wilde heel graag de loveshoot buiten maken. Echter was het weer de hele week al slecht, de dag ervoor kwam het namelijk echt met bakken uit de hemel. Ik heb altijd een binnenlocatie tot mijn beschikking: mijn studio in het dorpje Zeeland is lekker ruim en daar kunnen we altijd naar uitwijken. Dat was niet nodig. Integendeel, het was droog en de temperatuur was goed!

Per toeval kwam ik een heel mooi plekje tegen. Een paadje met lekker veel groen, bruggetjes en water. Ideaal voor een loveshoot. Tanya en Mark wandelden een stukje, kletsten samen en tussendoor maakte ik foto’s. Liefde, liefde, liefde!

spontane loveshoot

Nieuwe profielfoto

En als je toch voor mijn camera staat kan ik ook foto’s van jullie apart maken. Deze foto kun je bijvoorbeeld gebruiken als een nieuwe profielfoto. Altijd handig om te hebben!

loveshoot

Samen genieten

Hoewel je natuurlijk komt voor mooie foto’s vind ik het ook fijn dat jullie tijdens de loveshoot genieten van het samenzijn en weer een nieuwe herinnering maken. Wanneer dat gebeurt ben je namelijk helemaal niet meer met de camera bezig en gaat daarna alles vanzelf.

loveshoot buiten