newborn shoot thuis

Newborn shoot Den Bosch

Vandaag mag ik naar een newborn shoot in Den Bosch. Mick is op dit moment 9 dagen oud. Omdat de ouders het fijn vonden om nog even thuis te blijven, kwam ik newbornfoto’s maken aan huis. Van te voren heb ik gevraagd of ze de kamer lekker warm wilde maken, zodat Mick het niet koud krijgt. Dat geldt trouwens ook voor het voeden. Een kleintje fotograferen met honger is geen succes, ik spreek uit ervaring ;).

Mick lag lekker in zijn bedje, helemaal tevreden. Ik bouwde mijn fotostudio op en legde een lekker zacht kleedje klaar. Het mooiste is dan om blote armpjes te zien, dus moesten we Mick uitkleden. Dat is altijd een spannend moment. Hij vond het niet zo leuk, maar was te moe om er tegen in te gaan. Een paar minuten later viel hij lekker in slaap tussen de heerlijke dekentjes.

newborn shoot zwartwit
newborn shoot detailfoto's

Close up foto’s

De voetjes, teentjes, handjes, alles is nog zo klein! Mooi om vast te leggen want over een tijdje kun je jezelf niet meer voorstellen hoe klein alles was. Ook vraag ik altijd of er een knuffeltje is wat een speciale waarde heeft. Heb je dat van je moeder gekregen, is het jouw knuffeltje van vroeger of vind je het gewoon heel mooi op de foto? Dan is het leuk om dat tijdens de newborn shoot te gebruiken.

newborn shoot newbornfotograaf

Newborn shoot thuis

Hoe fijn is het als je net een bevalling achter de rug hebt dat je gewoon lekker thuis kan blijven? Ik kom gewoon met mijn fotostudio jullie kant op. Maak het huis lekker warm en haal storende elementen uit de slaapkamer.

Voel je je goed en wil je graag mooie foto’s in de studio maken? Dat kan natuurlijk ook. Ik heb een ruime verwarmde fotostudio, dus je bent hier van harte welkom.

newborn shoot bij je thuis
newbornfotograaf thuis

Verschillende achtergronden

Zie je trouwens hoe leuk het is om twee verschillende kleedjes te gebruiken? Het verschil met wit en donkergrijs is heel groot. Heb je nou zelf een mooi kleedje en wil je dat op de foto? Gewoon aangeven, dan wordt de newborn shoot nóg persoonlijker.

newbornfotograaf bij je thuis