Professionele Linkedin fotoshoot in de studio

Angelique wilde een professionele linkedin fotoshoot in de studio. Voor haar website zocht ze zakelijke, maar wel vriendelijke foto’s. Ze moest wel even wennen aan het idee om alleen in een grote studio te staan, maar na een kopje koffie en een paar foto’s ging het goed! De muziek stond aan, we kletsten wat en ik zag dat ze zich steeds meer op haar gevoel voelde.

linkedin fotograaf

Tijdens deze Linkedin fotoshoot in de studio maken we meerdere foto’s, in verschillend licht en in verschillende houdingen. Zo krijg je afwisseling in de fotoserie. Uiteindelijk mag je namelijk zelf de foto’s uitkiezen die je graag wilt hebben.

portretfoto met studio achtergrond

LinkedIn foto met zwarte achtergrond

Bij een professionele LinkedIn fotoshoot in de studio wordt vaak gedacht aan een witte achtergrond. Maar ook een zwarte achtergrond kan heel chique zijn! We proberen dit uit en we kijken wat het beste bij jou past.

zakelijke portretfoto met witte achtergrond
zakelijke portretfotograaf

Tijdens de shoot laat ik de foto’s zien die gemaakt hebt en kijken we samen of er iets tussen zit waar je naar op zoek bent. Als dit niet het geval is maken we gewoon overnieuw foto’s. Soms zit bijvoorbeeld net dat plukje haar verkeerd, wanneer we dat aanpassen oogt de foto al heel anders.

portretfoto voor op website

LinkedIn fotoshoot voor website

De foto’s van een linkedin fotoshoot kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Als je een fotoshoot boekt weet je vaak al waarvoor je de foto’s wilt gaan gebruiken. Angelique had de foto’s in dit geval nodig voor haar nieuwe website. Ze had al goed nagedacht hoe ze zich wilde presenteren aan haar klanten. Weet je dat nog niet helemaal? Dan kan ik je helpen.

Uiteindelijk mag je zelf de mooiste foto’s uitzoeken. Deze bewerk ik na en stuur ik door in hoge kwaliteit digitaal. Er komt geen logo overheen, dus je kunt ze overal voor gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan Social Media kanalen, je CV en/of als profielfoto.

Ben jij ook op zoek naar een mooie foto van jezelf? Schroom niet om contact op te nemen. Je gaat naar huis met een foto waar je blij mee bent!