Trouwfotograaf Utrecht

Trouwfotograaf Utrecht, vandaag fotografeer ik de bruiloft van Kees & Eveline. Het weer is al de hele week wisselvallig, maar nu is het droog. Wanneer ik bij Eveline binnen kom is de sfeer heel relaxt. Bij de meisjes worden de haren gedaan, de muziek staat zachtjes aan en ik zie Eveline genieten. Dat het maar een prachtige dag mag worden. Met alleen maar liefde!

fotograaf utrecht

trouwreportage in utrecht
trouwen in utrecht

Samen genieten

We maakten een boottocht over het water in Utrecht. Kees & Eveline genoten samen volop. Omringt door de mensen die ze lief hebben. Die momenten zijn het mooiste om vast te leggen. Ze hadden niet eens door dat ik deze foto maakte. Dat blijft ik leuk vinden aan bruidsfotografie. Je mag de bijzonderste momenten fotograferen.

trouwen op het water
bruiloft
trouwfotograaf
bruidsfotografie utrecht
fotograaf-bruiloft
buiten trouwen karakteristiek straatje
fotograaf trouwring
trouwfotograaf in utrecht
fotograaf trouwen utrecht

Details

Er zit trouwens een mooi verhaal achter het ringendoosje. De oudste is lang op zoek geweest naar een bijzonder doosje. Na een tijdje kwam ze dit doosje tegen, met 6 mannetjes erop die samenwerken. Eén team zijn. Dat staat symbool voor het nieuwe gezin wat ze nu met z’n zessen vormen. Mooi hè?

detailfoto's bruiloft
trouwfotografie utrecht
trouwfotografie

Regen op je trouwdag

En toen begon het te regenen. Dat is iets wat niemand op zijn trouwdag wilt! En toch, kun je dan ook mooie bruidsfoto’s schieten. Hij pakte haar vast en ze liepen knus onder de paraplu door de smalle straatjes.

trouwfotograaf utrecht

Trouwfotograaf Utrecht: spontaan niet geposeerd & puur

Gaan jullie trouwen en ben je op zoek naar een fotograaf die jullie dag tot in de detail vastlegt en wil je graag spontane trouwfoto’s? Stuur even een berichtje. Je hoeft absoluut niet te poseren en zult bijna niet merken dat ik er ben. Jullie taak is lekker genieten en dat leg ik vast. Wil je kennis komen maken? Dan kun je meteen door de trouwalbums bladeren en proeven wat je mooi vindt. Ook kun je meteen ideeën op doen voor jullie bruiloft. Trouwens, ook als je niet in Utrecht gaat trouwen mag je een berichtje sturen. Ik fotografeer bijna door heel Nederland.