Spontane bruidsfotografie Zaltbommel
trouwen steegjes zaltbommel fotograaf

Spontane bruidsfotografie Zaltbommel

Sijjanne & Martijn trouwen vandaag! De bruidsfotografie begint met het aankleden. De kleinste details van de jurk, tot de mooiste emotionele momenten samen, alles leg ik vast.

aankleden bruid

professionele bruidsfotografie
professionele spontane bruidsfotografie
bruidsfotografie steegjes zaltbommel

Tussendoor reed ik naar Martijn om daar de details van het aankleden te fotograferen. Extra leuk later voor Sijanne, om ook dat moment terug te zien.

bruidsfotografie spontane fotograaf
trouwfotograaf voorbereiding bruiloft
fotograaf bruidegom
buiten trouwfoto's zaltbommel
trouwdag zaltbommel fotograaf
closeup bruiloft
bruidsfotografie zaltbommel fotograaf
spontane bruidsfotografie zwartwit
trouwfotografie bruidegom

Bruidsfotografie steegjes Zaltbommel

Sijjanne & Martijn kozen ervoor om de trouwfoto’s in de steegjes in Zaltbommel te maken. En wat is dat een romantische plek. Ik heb er een tijdje gewoond, dus ik kende de prachtigste hoekjes. De fotoshoot vind ik één van de mooiste momenten van de dag. Van te voren hoor ik vaak dat het bruidspaar niet zo goed voor ogen heeft hoe dat dan gaat en of het niet te geposeerd is. Nee, absoluut niet! We lopen lekker door de straatjes en genieten van de dag. Tussendoor geef ik aanwijzingen, maar ik leg vooral vast wat ik zie. Je hoeft niet te poseren of ongemakkelijk in de camera te kijken. Geloof me, het gaat helemaal vanzelf. Maak je je daar toch nog een beetje zorgen over? Boek dan een loveshoot vooraf. Dan ervaar je hoe leuk is het!

Martijn & Sijjanne genoten samen en waren heel relaxt. Om een gevarieerde serie te krijgen hebben we ook foto’s gemaakt bij de brug en tussen het groen.

trouwfotograaf bruidsfotografie zaltbommel

Tijdens de fotoshoot waren de zussen van Sijjanne mee. Handig om bijvoorbeeld de jurk goed te leggen, spulletjes te dragen en natuurlijk voor de gezelligheid. Het is toch een bijzonder moment en heel mooi om daar bij te zijn. Zie je hoe trots ze zijn?

bruidsmeisjes
bruidsfotografie fotograaf zaltbommel
details fotograaf trouwen zaltbommel
buiten trouwfoto's
fotograaf trouwceremonie

Huisdieren op je trouwdag

Heb je een huisdier waar je heel erg aan gehecht bent? Hoe mooi is het dan om een foto met hem of haar te hebben op je trouwdag. Soms is dit haalbaar, soms ook niet. Dat kun je het beste zelf bepalen. Bij Martijn hebben we vroeg op de ochtend nog even een foto in de tuin gemaakt. En geloof me, achteraf is dat heel fijn om te hebben.

trouwfotograaf zaltbommel bruidsfotografie
trouwdag met huisdieren
bruidstaart foto
bruiloft in de tuin

Sharon heeft de bruidsfotografie verzorgt op onze bruiloft. Van alle fotografen die we online hadden gevonden spraken de foto’s van Sharon ons het meeste aan. We hebben een leuk kennismakingsgesprek gehad en op weg naar de bruiloft konden we haar ook altijd bereiken voor vragen. De fotoshoot ging ontzettend fijn. Het was heel relaxed. Daarna is Sharon opgegaan in de daggasten, waardoor we soms amper merkte dat ze er was. Dat was hartstikke prettig! – Sijjanne

trouwfoto's details
professionele sfeerfoto's bruiloft
sfeerfoto's bruiloft
foto's diner bruiloft
bruidsfotografie zwartwit zaltbommel

Trouwfeest in de achtertuin

Voor de kinderen hadden ze een luchtkussen neer gezet. Maar hoe leuk is het om samen ook even te springen, ze konden het niet laten. ;)

Sijanne wilde nog graag een foto met de kleine meid. Om haar aan het lachen te maken stond de familie achter mij gekke bekken te trekken. En ja, dat is natuurlijk veel leuker om te fotograferen, haha!

grappige trouwfoto's
grappige trouwfoto's fotograaf zaltbommel

Bruidsfotografie als herinnering

Deze pot vol herinneringen stond op tafel. Die kleine details zijn mooi om vast te leggen. Wanneer je later de foto’s terugkijkt, beleef je de hele dag opnieuw.

Lieve Sijjanne & Martijn, dankjewel dat ik zo dichtbij mocht komen op jullie prachtige dag. Maak nog heel veel herinneringen samen en pak af en toe een momentje samen om deze dag te herbeleven. Ik gun jullie het allerbeste samen!

fotograaf bruiloft zaltbommel

Vraag spontane bruidsfotografie Zaltbommel aan
Word jij blij van deze foto’s? Stuur even een berichtje om te controleren of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdag. Zo ja, dan nodig ik je van harte uit in mijn fotostudio. Je kunt hier inspiratie op doen, door trouwalbums bladeren en natuurlijk kennismaken. Ik heb inmiddels heel veel bruiloften mogen fotograferen, dus ik kan je ook tips geven. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten.