Newbornshoot met geboortekaartje

Jawad wilde graag een newbornshoot met geboortekaartje van zijn pasgeboren dochtertje. Via Mitchell kwam hij bij mijn studio terecht. Mitchell had namelijk een paar weken geleden een fotoshoot bij mij gedaan en liet enthousiast het eindresultaat zien. Leuk om via via zo mensen te leren kennen!

baby fotoshoot studio

Verwarmde fotostudio newbornshoot

Een paar uur voordat Jawad en zijn gezinnetje naar de studio kwam, zette ik alvast de verwarming aan zodat het lekker warm zou zijn voor de kleine Elena.

Ze hadden meerdere outfits meegenomen zodat we tussendoor van kleding konden wisselen. We begonnen met de foto’s van Elena. Ze was net voordat ze vertrokken gevoed en was in de auto al lekker in slaap gevallen. Fijn, want dan kan ik eerst wat mooie foto’s van haar maken nu ze zo rustig is. Ohh, en ze lag zo mooi…

newbornshoot
fotoshoot studio landerd
newbornfoto studio

Newbornshoot met gezin

Natuurlijk maken we niet alleen foto’s van de kleine alleen, maar ook foto’s van het hele gezin samen. De trotse grote zus en de liefde die de ouders voor de kinderen hebben, prachtig!

newbornshoot studio landerd
newbornfotoshoot met geboortekaartje

fotoshoot newborn landerd

Portretfoto’s

Jawad was ook toe aan een nieuwe portretfoto en nu hij toch in de fotostudio was hebben we die ook meteen gemaakt.

De trotse zus wilde graag ook een foto alleen en als een echt modelletje ging ze klaar staan. Leuk als de kinderen zo enthousiast zijn!

Ik bewerk alle foto’s en stuur ze allemaal door zodat je zelf kan kiezen welke foto’s je graag wilt hebben. Die selectie bewerk is zo dat ze in hoge kwaliteit gedrukt kunnen worden en dan stuur ik ze door. Ook kun je ervoor kiezen om de foto’s bij mij af te laten drukken. In mijn studio hangen alle soorten materialen zodat je zelf alles kunt bekijken.

newbornshoot studio
portretfoto studio
fotografie studio familie

Shoot met geboortekaartje

Jawad wilde ook graag een geboortekaartje laten maken. Tijdens de newbornshoot hebben we de foto’s meteen bekeken en de mooiste uitgekozen voor op het geboortekaartje. Lotte, die als grafisch vormgeefster ook partner is bij Kwaaijongens is hier meteen mee aan de slag gegaan en heeft er een mooie ontwerp heen gemaakt. Nadat we klaar waren met de fotoshoot was het kaartje klaar en konden Jawad en zijn vrouw het kaartje bekijken. Ze vonden hem super mooi! 24 uur later lag het kaartje gedrukt en wel klaar op kantoor en heeft Jawad hem opgehaald.

Wil jij ook graag een newbornshoot met geboortekaartje?

newbornshoot met geboortekaartje