Bedrijfsfotografie op locatie

Roy en Peter gaan een eigen accountantskantoor opzetten. Ze willen van het suffe imago van een accountantskantoor af en willen graag focussen op het laagdrempelige en persoonlijke. Belangrijk is dus veel foto’s! Hier kan ik als bedrijfsfotograaf zeker bij helpen. Er was een logo, huisstijl en een idee. Ik heb hierbij veel contact met ze gehad over zaken als aankleding, setting en uitstraling. Samen kwamen tot de conclusie om te kiezen voor bedrijfsfotografie in de studio en bedrijfsfotografie op locatie.

Bedrijfsfotografie op locatie

MKB fotgraaf

Studio bedrijfsfotografie

Wij zijn begonnen in de studio. Qua kleding hebben wij gekozen voor diverse outfits, maar wel allemaal een pantalon met overhemd omdat dit informeel is en toch kwaliteit uitstraalt. Wij kozen voor verschillende outfits omdat dit anders storend wordt op de website. Er zijn foto’s gemaakt van beide heren samen en apart op wit, grijs en een zwarte achtergrond. Deze foto’s zijn gebruikt als profielfoto en voor de over ons pagina.

Website foto's

Bedrijfsfotograaf op locatie – Café

De volgende locatie was een meer café/restaurant setting. Met behulp van mijn studiolampen had ik perfect licht met schitterende attributen en achtergrond. Hier hebben wij de mooiste en belangrijkste foto’s geschoten. Deze staan namelijk op de homepage en als sfeerfoto op diverse pagina’s. Ook hebben wij hier een informele klantsetting gefotografeerd welke ook zijn gebruikt als sfeerfoto.

Bedrijfsfotograaf Uden
Zakelijke foto's
Foto's website
Website professionele fotografie

Bedrijfsfotograaf op locatie – Spreekkamer

Tot slot hebben wij nog enkele foto’s geschoten op een wat formelere setting in een spreekkamer met o.a. een flipover. Ook deze foto’s zijn mooi geworden en op diverse plekken op de website te vinden.

Bedrijfsfotograaf Accountant

Bedrijfsfotografie op locatie –  De nabewerking

Na een intensive middag heb ik de foto’s uitgezocht en later naar ze toe gemaild. Hier mochten ze 30 foto’s kiezen welke vervolgens nog professioneel zijn nabewerkt. Hierbij zijn de foto’s aangeleverd in HD en ook in een speciaal webformat. Voor de website mag de foto namelijk niet te groot zijn. Als het bestand te groot is, laad de website langzaam/slecht en krijg je een lagere rating bij google. Roy en Peter waren erg enthousiast over de foto’s. Een middag was voldoende om alle foto’s te schieten voor hun website, social media en vlogs voor de komende jaren.

Ik vind de foto’s erg mooi geworden. Ze hebben nu een compleet pakket, wil jij dat ook?
Neem contact op voor ook bedrijfsfotografie op locatie