Koppel fotoshoot in de fotostudio

Greg kwam met zijn partner naar de studio voor een loveshoot. Ze hebben veel mooie herinneringen samen en dat wilde ze graag vastleggen door middel van een fotoshoot.

Het is altijd even wennen om opeens zo tussen de studiolampen te staan met een camera op je gericht, maar die camera en mij ben je snel vergeten! We creëren samen een fijne sfeer, maken foto’s in verschillende outfits, met verschillende achtergronden en het draait vooral om de interactie met elkaar.

Zorgen maken of zenuwachtig zijn voorafgaand aan de fotoshoot is dus absoluut niet nodig.

valentijn love shoot

fotoshoot activiteit koppels
fotoshoot voor koppels

Hoe gaat een fotoshoot voor koppels in de studio in zijn werk?

Allereerst maken we kennis, bespreken we jullie wensen en drinken we even een kop koffie. Als alles duidelijk is gaan we beginnen met fotograferen. We proberen van alles en ontdekken samen wat jullie mooi vinden.

Daarna laat ik de foto’s zien en mogen jullie aangeven wat jullie aanspreekt en wat niet. Wat is jullie eerste indruk van de koppel fotoshoot? Op welke foto’s vind je jezelf mooi op staan? Van welke foto’s wordt je meteen blij? Wat spreekt je aan? En wat zou je graag anders gezien hebben? Welke foto’s mis je nog?

Zo weten we precies wat we nog moeten maken en welke foto’s jullie het meest aanspreken. Ideaal, want als je straks de deur uitgaat kom je niet voor verrassingen te staan en weet ik zeker dat jullie er 100% blij mee zijn!

fotoshoot in studio

fotoshoot valentijnsdag

Corona uitje met je partner

Een fotoshoot in de corona periode is een leuke activiteit om samen te doen. Even weg uit je huis, samen nieuwe herinneringen maken. Wat ik vaak terug hoor van koppels is dat ze niet alleen heel blij zijn met het eindresultaat, maar dat ze ook een mooie middag samen hebben beleefd. En dat is heel fijn natuurlijk!

love shoot

We maakten foto’s hand in hand, knuffelend en close-up foto’s dichtbij elkaar. Weet je vooraf niet wat je mooi vindt of lijkt het je ongemakkelijk om dat zelf te bedenken? Geen probleem, ik help jullie om mooie foto’s te creëren.

Naast de koppelfoto’s maakten we ook meteen een nieuwe zakelijke foto. Nu ze toch in de fotostudio zijn is het handig om daar meteen gebruik van te maken!

liefdes fotoshoot
in studio love shoot

Een koppelfotoshoot mag plaats vinden in de studio maar ook buiten op locatie. De keuze is helemaal aan jou!

Iedere plek heeft zijn eigen voor- en nadelen. In de fotostudio is het fijn dat jullie alleen zijn en dat er niet steeds voorbijgangers langskomen. Ook ben je hier niet weersafhankelijk. Geen last dus van de kou of van de harde wind die je haar de verkeerde kant op blaast.

Buiten is het fijn dat jullie lekker samen wandelen en daardoor de camera snel vergeten. Je kunt gebruik maken van de omgeving waardoor je minder het gevoel hebt dat je aan het poseren bent. Denk bijvoorbeeld aan een bruggetje waar je samen over heen loopt, of een boomstam waar jullie even kunnen gaan zitten, noem maar op!

valentijnsdag activiteit
activiteit voor valentijnsdag
shoot samen valentijnsdag
liefde fotoshoot
shoot in studio
fotoshoot zwart achtergrond
cadeau valentijnsdag
fotoshoot in studio 2 personen