trouwfotograaf eindhoven

Trouwfotograaf Eindhoven

Zoek je een trouwfotograaf Eindhoven? Scroll even door deze pagina en kijk of je blij wordt van de foto’s. Zo ja, je bent van harte welkom in de fotostudio om kennis te maken.

Je hoeft je absoluut geen zorgen te maken over de foto’s. Ook niet als je vind dat je nooit mooi op de foto staat. (Wat trouwens niet helemaal waar is, want ik geloof dat ik van iedereen een mooie foto kan maken.) Vergeet dat ik er ben, kijk naar elkaar en alles gaat vanzelf.

Spontane trouwfoto’s

Vooral bij trouwfotografie geldt: je hoeft alleen maar te genieten. Ik zorg ervoor dat jij je op je gemak voelt en dat je de camera vergeet.

Hoge kwaliteit foto’s

Natuurlijk ontvangen jullie de hele serie foto’s digitaal in hoge resolutie, zonder watermerk of logo. Volledig nabewerkt, stuk voor stuk.

Compleet

Een complete bruidsreportage: vanaf het aankleden tot het feest. Alles is mogelijk. Het is jullie dag en ik fotografeer elk detail.

bruiloftfoto's laten maken
ongedwongen trouwfoto's
romantische bruiloft
professionele trouwfotograaf

De trouwfotograaf Eindhoven

Het gezicht achter de foto’s. Mijn naam is Sharon Willems en ik heb de afgelopen jaren al heel wat bruiloften mogen vastleggen. Geloof me, geen één bruiloft is hetzelfde en dat maakt het juist zo leuk! Ik wil jullie graag leren kennen en een bruidsreportage maken die helemaal bij jullie past.

Tijdens jullie dag heb je vaak niet eens door dat ik er ben, maar toch heb je later alle details prachtig vastgelegd. Zo kun je op ieder later moment trots de trouwfoto’s erbij pakken, met kippenvel of zelfs tranen in je ogen. Je kan helemaal het moment herbeleven!

Kom je kennismaken?

professionele trouwfotograaf-eindhoven

Kennismakingsgesprek

Vaak is het voor de bruidsparen allemaal nieuw. Ik deel graag mijn ervaringen en tips met je. Zo kan ik meedenken over de locaties en de planning om jullie bruiloft perfect te maken. Daarom plan ik altijd een kennismakingsgesprek in, in mijn fotostudio in Zeeland (Noord Brabant). Ik wil jullie graag leren kennen en zo kunnen we grof jullie dag doornemen. Ook kan je door de verschillende trouwalbums bladeren en proeven wat je mooi vindt en waar je echt blij van wordt. Het is mijn doel als trouwfotograaf Eindhoven is om ervoor te zorgen dat je fantastisch op deze dag terug kunt kijken.
bruiloft in het groen

Bruidsparen aan het woord

trouwen in eindhoven

Als trouwfotograaf stelt Sharon je met haar enthousiasme en energie helemaal op je gemak, je poseert heel natuurlijk en het eind resultaat mag er zijn. Super toffe trouwfoto’s en klantgerichte en professionele aanpak.

trouwfotograaf

Sharon heeft prachtige reportage gemaakt op onze trouwdag. Ook door de spontane en ongedwongen manier van foto’s maken zijn we heel tevreden over het resultaat. Bedankt Sharon!

bruidsfotografie eindhoven

Voorafgaand aan onze trouwdag hebben we een voorgesprek gehad en ze had al direct door wat wel en wat niet bij ons paste. Ook tijdens de trouwdag was ze heel goed in het afstemmen op ons. Dank je wel voor je fantastische manier van fotograferen!

spontane trouwfoto's

Geweldige professionele trouwfoto’s. Zeer goede communicatie, afspraken en toegankelijk persoon! Echt vakmanschap. Chapeau Sharon!