zwangerschapsfotografie met huisdier locatie

Zwanger fotoshoot buiten met honden

De zwanger fotoshoot buiten van Frank en Linda was een leuke shoot. Ik mocht ze al eerder fotograferen, namelijk bij de bruidsfotoshoot.

Deze zwanger fotoshoot was wel bijzonder want het was de eerste buitenshoot dit jaar. Het was vroeg in het voorjaar, maar wat was het lekker weer! De fotoshoot vond plaats op een zandvlakte en door het prachtige weer het leek net alsof wij op het strand waren. Het voelde wel zomer toen we daar liepen. De blauwe lucht en de zonnestralen geven meteen een vrolijke sfeer aan de fotoserie. Voor de afwisseling zochten we ook de schaduw op, omdat daar het licht zachter is.

Unieke zwangerschapsfotografie uden
romantische zwangerschapsfotoshoot in brabant

Tijdens de zwanger fotoshoot hing er een fijne en vrolijke sfeer. De honden van Linda en Frank waren ook bij de fotoshoot aanwezig. En wat een pret hadden ze op het zand! De honden renden heen en weer. We besloten ze lekker hun ding te laten doen. Kwamen ze in beeld en hadden ze zin om erbij te komen, leuk! Wilden ze samen door het zand rennen? Ook goed, dan fotografeerde ik Frank en Linda met z’n tweeën (of drieën eigenlijk!).

Zwanger fotoshoot met meerdere outfits

Bij een zwanger fotoshoot is het natuurlijk ook leuk om variatie te hebben. Ik adviseer daarom om een extra setje kleding mee te nemen, zodat je niet alle foto’s dezelfde outfit aan hebt. Zie je wat een groot verschil het geeft als je tussendoor een keer van kleding wisselt?

zwangerschapsshoot met hondjes

Hoe gaat een zwanger fotoshoot in zijn werk?

Hoe werkt zo’n zwanger fotoshoot nou precies? Vaak hoor ik dat mensen voorafgaand aan de fotoshoot zenuwachtig zijn of er vanuit gaan dat ongemakkelijk wordt. Nergens voor nodig! Ik begeleid je door de fotoshoot heen. We kunnen de zwanger fotoshoot in de fotostudio maken. Het voordeel is dat je dan niet weersafhankelijk bent en je ook foto’s van je blote buik kunt maken. Maar je kan er ook voor kiezen om de foto’s buiten te maken, net zoals Frank en Linda deden. Je kan dan lekker door de natuur wandelen en je hebt minder het idee dat er een camera op je gericht staat.

Als eerste beginnen wij met een kopje koffie om met elkaar kennis te maken. Hierbij zal ik nog wat vragen stellen over de verwachtingen en of ideeën voor foto’s. Als ik een goed beeld heb kan de fotoshoot beginnen. Ik geef je opdrachten en aanwijzingen, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. Tussendoor laat ik de foto’s zien. Ook gaan we dan samen alvast kijken welke foto’s jou wel of niet aanspreken. Zo krijg je zelf meteen een beeld van de shoot en kan ik peilen wat bij jou past.

spontane zwangerschapsshoot
liefdevolle fotoshoot zwanger
zwangerschapsfotograaf op locatie
hond op zandvlakte fotografie
zwangerschapsfotoshoot in buitenlucht uden

Zwanger fotoshoot als herinnering

Een zwangerschap is iets bijzonders en het is te mooi om niet vast te leggen! Ook al hoor ik vaak dat vrouwen twijfelen om dit te doen omdat ze zichzelf helemaal niet mooi vinden. Op het laatste moment boeken ze tóch te fotoshoot, dan hebben ze in ieder geval een mooie herinnering. En ook al voel je je zelf niet helemaal mooi, het blijft iets bijzonders en ik denk dat je er achteraf anders naar kijkt. Ik kan namelijk van iedereen een mooie foto maken! Geen zorgen, ik stel je op je gemak en we maken foto’s die bij jou passen.

Hoe leuk is het om later de foto’s van de zwanger fotoshoot aan je kinderen te laten zien? Dat ze daar nog in mama’s buik zitten.Maar niet alleen voor je kinderen, ook voor jezelf is het leuk om later terug te kijken.

Tot slot is een zwanger fotoshoot een leuke belevenis om te doen. Alleen, of samen met je partner. (Of in geval van Frank en Linda met de honden!) Ik vind het leuk om te horen dat mensen een gezellige middag hebben gehad en écht genoten hebben van de fotoshoot.

Een prachtige zwanger fotoshoot buiten gehad, samen met onze honden. Sharon zorgt voor een ontspannen en spontane sfeer, waardoor je lol hebt met elkaar. Hierdoor worden de foto’s oprecht. Een aanrader :) – Frank en Linda

love en zwangerschapsshoot
fotoshoot op zandvlakte