Fotoshoot jaaroverzicht 2021

Elke maand maak ik, sinds 2015, een overzicht in woord en beeld. Zo krijg je in één oogopslag een idee van mijn werk als fotograaf. Hierbij mijn portfolio van 2021.

Augustus 2021
portfolio fotograaf sharon willems augustus 2021

Deze maand mocht ik weer een familie fotograferen. Voor de coronatijd fotografeerde ik elk weekend gezinnen, opa’s en oma’s met kleinkinderen en hele families. Die sfeer is altijd zo gezellig! Maar vanwege corona lag dat helemaal stil. Nu begint dat langzaam weer terug te komen en dan merk ik dat ik het echt gemist heb.

Ook fotografeerde ik sinds lange tijd weer op locatie bij een bedrijf. We maakten actiefoto’s en portretfoto’s van de medewerkers.

George kwam met zijn prachtige schilderijen naar de fotostudio om deze vast te leggen. Hierdoor kan hij de kunstwerken naast offline ook online verkopen. Daarnaast zijn ze nu digitaal vastgelegd, mócht er ooit iets mee gebeuren dan zijn ze niet helemaal verloren.

Voor Carlijn maakte ik al eerder een newbornfotoshoot waarbij de foto van de kleine jongen op het geboortekaartje kwam te staan. Inmiddels is de derde geboren en mocht ik weer foto’s maken. Lotte ontwierp het kaartje en zorgde dat mijn foto goed tot zijn recht kwam. Fijn om zo samen te werken aan iets moois!

Vorige maand fotografeerde ik onder andere hondentuigjes, deze maand waren het hondenhalsbanden. Al eerder had ik een soortgelijke halsbanden voor de camera. Deze foto’s moeten mooi aansluiten bij de vorige serie. Dat is altijd even puzzelen, maar zo fijn als je dan het eindresultaat ziet dat het allemaal klopt.

Ook mocht ik een stel fotograferen dat in verwachting is. Zij was ongeveer even ver als ik ben, dus dat was erg leuk.
Ja, ik ben in verwachting van een kleintje! Mijn verlof begint bijna. Ik ben nu bezig om de laatste fotoshoots af te ronden en dan kan ik lekker genieten van de laatste weekjes met het getrappel in mijn buik.

Vandaag precies 12 jaar geleden ben ik gestart als fotograaf en ik heb in al die jaren zó veel mooie dingen mogen meemaken. Ik ben heel dankbaar! Na mijn verlof sta ik weer voor jullie klaar. Ik ben van plan om nog heel veel jaar te genieten van dit prachtige beroep.

Voor nu, bedankt allemaal voor de lieve berichtjes, de opdrachten en het vertrouwen!
Liefs

Sharon

fotografie sharon willems uit zeeland brabant

Deze maand mocht ik weer een familie fotograferen. Voor de coronatijd fotografeerde ik elk weekend gezinnen, opa’s en oma’s met kleinkinderen en hele families. Die sfeer is altijd zo gezellig! Maar vanwege corona lag dat helemaal stil. Nu begint dat langzaam weer terug te komen en dan merk ik dat ik het echt gemist heb.

Ook fotografeerde ik sinds lange tijd weer op locatie bij een bedrijf. We maakten actiefoto’s en portretfoto’s van de medewerkers.

George kwam met zijn prachtige schilderijen naar de fotostudio om deze vast te leggen. Hierdoor kan hij de kunstwerken naast offline ook online verkopen. Daarnaast zijn ze nu digitaal vastgelegd, mócht er ooit iets mee gebeuren dan zijn ze niet helemaal verloren.

Voor Carlijn maakte ik al eerder een newbornfotoshoot waarbij de foto van de kleine jongen op het geboortekaartje kwam te staan. Inmiddels is de derde geboren en mocht ik weer foto’s maken. Lotte ontwierp het kaartje en zorgde dat mijn foto goed tot zijn recht kwam. Fijn om zo samen te werken aan iets moois!

Vorige maand fotografeerde ik onder andere hondentuigjes, deze maand waren het hondenhalsbanden. Al eerder had ik een soortgelijke halsbanden voor de camera. Deze foto’s moeten mooi aansluiten bij de vorige serie. Dat is altijd even puzzelen, maar zo fijn als je dan het eindresultaat ziet dat het allemaal klopt.

Ook mocht ik een stel fotograferen dat in verwachting is. Zij was ongeveer even ver als ik ben, dus dat was erg leuk.
Ja, ik ben in verwachting van een kleintje! Mijn verlof begint bijna. Ik ben nu bezig om de laatste fotoshoots af te ronden en dan kan ik lekker genieten van de laatste weekjes met het getrappel in mijn buik.

Vandaag precies 12 jaar geleden ben ik gestart als fotograaf en ik heb in al die jaren zó veel mooie dingen mogen meemaken. Ik ben heel dankbaar! Na mijn verlof sta ik weer voor jullie klaar. Ik ben van plan om nog heel veel jaar te genieten van dit prachtige beroep.

Voor nu, bedankt allemaal voor de lieve berichtjes, de opdrachten en het vertrouwen!
Liefs

Sharon

Juli 2021
fotograaf sharon willems in zeeland portfolio juli fotostudio

JA! Het was weer tijd voor bruidsfotografie! Vanwege corona zijn er veel bruiloften verplaatst en geannuleerd, maar gelukkig besloten Rik & Wies en Ellen & Marijn om de bruiloft door te laten gaan. Het zijn intensieve dagen om te fotograferen, maar zó zó zó mooi! De bruiloften waren prachtig, ieder op hun eigen manier. En dat maakt het ook zo leuk om te fotograferen. Ik vind het ook speciaal dat je onzichtbaar, maar zo dichtbij het bruidspaar komt en de dag van dichtbij mag beleven. Ik mag echt iets waardevols voor de bruidsparen maken. Dat blijkt elke keer maar weer als ik de foto’s inlever en de reacties zo lief zijn.

Naast bruidsfotografie krijg ik ook veel energie van het fotograferen van dieren. Ik had twee knappe hondjes in de studio die mijn hart lieten smelten wanneer ze in de camera keken. Het is altijd even geduld hebben bij dieren, maar als je dan uiteindelijk het beeld kan maken wat je in je hoofd had is het dat allemaal waard.

Voor verschillende mensen maakte ik een zakelijk portret, vaak in stijl van de andere werknemers van het bedrijf. Zo zie je niet dat een foto op een later moment is gemaakt en sluit deze helemaal aan bij de serie.

Qua productfotografie kreeg ik deze maand hondentuigjes en zakjes binnen. Ook hier is het belangrijk dat alles aansluit bij de huidige serie. Het is altijd een uitdaging om alles gelijk te krijgen, maar dat maakt het ook weer leuk om te doen.

Roel kwam samen met zijn familie naar de fotostudio om familiefoto’s te maken. En nu iedereen er toch was hebben we meteen in verschillende samenstellingen en kleinere groepjes foto’s gemaakt. Er werd bijgekletst en iedereen had het zichtbaar naar zijn zin. Zo is een fotoshoot samen meteen een leuk uitje!

De twee kinderen van Tim en Daisy heb ik al eerder gefotografeerd. Nu was de derde geboren en die kon natuurlijk niet achterblijven! De twee oudste meiden waren helemaal trots op hun broertje en wilden maar blijven knuffelen. Die momenten zijn mooi om vast te leggen, ook als herinnering voor later.
Bij de newbornfotoshoot van Luca kwam ook zijn grote, trotse broer mee. Hij had iets minder geduld en vond het spelen en rennen in de studio veel leuker. Dat begrijp ik helemaal! Op zulke momenten laat ik kinderen gewoon even hun ding doen en fotografeer ik vast de baby. Vaak krijgt het oudere broertje of zusje vanzelf interesse om erbij te komen en dat moment pak ik dan meteen. Dat was nu ook het geval en we hebben leuke foto’s van de kinderen samen.

De laatste keer dat ik Lynda zag was met een mooie, zwangere buik tijdens de zwangerschapsfotoshoot. Nu kwam ze met een prachtig kindje van nog geen paar dagen oud naar de studio. Wat een mooi beroep heb ik toch dat ik al die belangrijke momenten mag vastleggen!

fotograaf in zeeland brabant met fotostudio portfolio

JA! Het was weer tijd voor bruidsfotografie! Vanwege corona zijn er veel bruiloften verplaatst en geannuleerd, maar gelukkig besloten Rik & Wies en Ellen & Marijn om de bruiloft door te laten gaan. Het zijn intensieve dagen om te fotograferen, maar zó zó zó mooi! De bruiloften waren prachtig, ieder op hun eigen manier. En dat maakt het ook zo leuk om te fotograferen. Ik vind het ook speciaal dat je onzichtbaar, maar zo dichtbij het bruidspaar komt en de dag van dichtbij mag beleven. Ik mag echt iets waardevols voor de bruidsparen maken. Dat blijkt elke keer maar weer als ik de foto’s inlever en de reacties zo lief zijn.

Naast bruidsfotografie krijg ik ook veel energie van het fotograferen van dieren. Ik had twee knappe hondjes in de studio die mijn hart lieten smelten wanneer ze in de camera keken. Het is altijd even geduld hebben bij dieren, maar als je dan uiteindelijk het beeld kan maken wat je in je hoofd had is het dat allemaal waard.

Voor verschillende mensen maakte ik een zakelijk portret, vaak in stijl van de andere werknemers van het bedrijf. Zo zie je niet dat een foto op een later moment is gemaakt en sluit deze helemaal aan bij de serie.

Qua productfotografie kreeg ik deze maand hondentuigjes en zakjes binnen. Ook hier is het belangrijk dat alles aansluit bij de huidige serie. Het is altijd een uitdaging om alles gelijk te krijgen, maar dat maakt het ook weer leuk om te doen.

Roel kwam samen met zijn familie naar de fotostudio om familiefoto’s te maken. En nu iedereen er toch was hebben we meteen in verschillende samenstellingen en kleinere groepjes foto’s gemaakt. Er werd bijgekletst en iedereen had het zichtbaar naar zijn zin. Zo is een fotoshoot samen meteen een leuk uitje!

De twee kinderen van Tim en Daisy heb ik al eerder gefotografeerd. Nu was de derde geboren en die kon natuurlijk niet achterblijven! De twee oudste meiden waren helemaal trots op hun broertje en wilden maar blijven knuffelen. Die momenten zijn mooi om vast te leggen, ook als herinnering voor later.
Bij de newbornfotoshoot van Luca kwam ook zijn grote, trotse broer mee. Hij had iets minder geduld en vond het spelen en rennen in de studio veel leuker. Dat begrijp ik helemaal! Op zulke momenten laat ik kinderen gewoon even hun ding doen en fotografeer ik vast de baby. Vaak krijgt het oudere broertje of zusje vanzelf interesse om erbij te komen en dat moment pak ik dan meteen. Dat was nu ook het geval en we hebben leuke foto’s van de kinderen samen.

De laatste keer dat ik Lynda zag was met een mooie, zwangere buik tijdens de zwangerschapsfotoshoot. Nu kwam ze met een prachtig kindje van nog geen paar dagen oud naar de studio. Wat een mooi beroep heb ik toch dat ik al die belangrijke momenten mag vastleggen!

Juni 2021
Portfolio fotograaf sharon willems uit zeeland

Deze maand was het weer tijd voor workshops. Aan een bedrijf gaf ik de workshop Productfotografie. Ik leerde ze alle ins en outs, zodat ze vanaf nu zelf aan de slag kunnen. Ook gaf ik een privé workshop Photoshop. Zo tof om te zien hoe de mensen binnenkomen en met welke kennis en kunde ze naar buiten gaan.

Leon en zijn gezinnetje heb ik een aantal jaar geleden voor mijn camera gehad. Zijn zoontjes zijn in de tussentijd weer goed gegroeid, dus het was tijd voor nieuwe foto’s. Het was een drukke, gezellige bende in de fotostudio. De kinderen hadden het erg naar hun zin, dus dat was leuk om in beeld te brengen. Na een tijdje werden ze moe en kon je aan alles merken dat ze het zat waren. Dan vind ik het ook belangrijk om te stoppen en de kinderen niet te dwingen. We hebben een hele mooie serie!

Eerder fotografeerde ik Veerle tijdens haar zwangerschapsshoot. Nu was de kleine geboren en kwamen ze als gezinnetje naar de studio. Het was die dag al erg warm dus de verwarming kon lekker uitblijven. Als eerste begon ik met foto’s van het kindje alleen, daarna wat detailfoto’s van handjes en voetjes en tot slot foto’s met z’n allen. Bij de newbornfotoshoot van Esther was ook hun oudste dochter aanwezig. Leuk om ze weer terug te zien. De newbornshoot van het oudste dochtertje mocht ik namelijk ook vastleggen.

Qua productfotografie was het deze maand lekker divers. Enkele maanden geleden fotografeerde ik voor een webshop BBQ-attributen. De webshop is inmiddels weer uitgebreid, dus ik mocht de aanvullende producten fotograferen. 
Dat gold ook voor de meubels die ik in mei heb gefotografeerd. De meubelmaker kwam ditmaal met een nieuwe tafel naar de studio om ook deze aan de collectie toe te voegen. 
Voor de webshop van Shirley heb ik ook al heel wat items gefotografeerd. Nu kwam ze naar de studio met hondensjaaltjes.
Ik vind deze samenwerkingen voor langere termijn fijn. Ik weet namelijk precies waar de opdrachtgever naar op zoek is en samen kunnen we zo een mooi resultaat neerzetten.

Na inmiddels zo veel fotoshoots mee gemaakt te hebben achter de camera, wilde mijn stagiaire Esmee nu zelf een fotoshoot vóór de camera ervaren. Ze kwam samen met haar vriend naar de Bedafse Bergen in Uden. Een mooie locatie met veel zand en een groot bosgedeelte. De zon scheen en het stel deed het super goed. Halverwege de fotoshoot begon het opeens te regenen, dus besloten we uit te wijken naar de fotostudio. Geluk bij een ongeluk, want nu hebben ze zowel binnen als buitenfoto’s!

De fotoshoot met de 3 zussen en hun familie samen was ook heel leuk. Ik fotografeerde ze met z’n allen thuis, op de stro-balen en op de traktor. Zo mooi om te zien hoe trots de vader in de traktor zat, terwijl zijn dochters erop zaten. Ik weet zeker dat die foto een mooi plekje krijgt!

Ook waren een paar bedrijven aan de beurt voor een portretfotoshoot van het personeel. Het ene bedrijf kwam met het personeel naar de studio, bij het andere bedrijf fotografeerde ik de medewerkers op locatie. In Uden mocht ik monteurs die aan het werk waren in actie fotograferen. Ik kreeg een bouwhelm op en mocht meteen het dak op. Zo tof dat ik met mijn beroep op al deze plekken mag komen!

sharon willems fotograaf zeeland met studio

Deze maand was het weer tijd voor workshops. Aan een bedrijf gaf ik de workshop Productfotografie. Ik leerde ze alle ins en outs, zodat ze vanaf nu zelf aan de slag kunnen. Ook gaf ik een privé workshop Photoshop. Zo tof om te zien hoe de mensen binnenkomen en met welke kennis en kunde ze naar buiten gaan.

Leon en zijn gezinnetje heb ik een aantal jaar geleden voor mijn camera gehad. Zijn zoontjes zijn in de tussentijd weer goed gegroeid, dus het was tijd voor nieuwe foto’s. Het was een drukke, gezellige bende in de fotostudio. De kinderen hadden het erg naar hun zin, dus dat was leuk om in beeld te brengen. Na een tijdje werden ze moe en kon je aan alles merken dat ze het zat waren. Dan vind ik het ook belangrijk om te stoppen en de kinderen niet te dwingen. We hebben een hele mooie serie!

Eerder fotografeerde ik Veerle tijdens haar zwangerschapsshoot. Nu was de kleine geboren en kwamen ze als gezinnetje naar de studio. Het was die dag al erg warm dus de verwarming kon lekker uitblijven. Als eerste begon ik met foto’s van het kindje alleen, daarna wat detailfoto’s van handjes en voetjes en tot slot foto’s met z’n allen. Bij de newbornfotoshoot van Esther was ook hun oudste dochter aanwezig. Leuk om ze weer terug te zien. De newbornshoot van het oudste dochtertje mocht ik namelijk ook vastleggen.

Qua productfotografie was het deze maand lekker divers. Enkele maanden geleden fotografeerde ik voor een webshop BBQ-attributen. De webshop is inmiddels weer uitgebreid, dus ik mocht de aanvullende producten fotograferen. 
Dat gold ook voor de meubels die ik in mei heb gefotografeerd. De meubelmaker kwam ditmaal met een nieuwe tafel naar de studio om ook deze aan de collectie toe te voegen. 
Voor de webshop van Shirley heb ik ook al heel wat items gefotografeerd. Nu kwam ze naar de studio met hondensjaaltjes.
Ik vind deze samenwerkingen voor langere termijn fijn. Ik weet namelijk precies waar de opdrachtgever naar op zoek is en samen kunnen we zo een mooi resultaat neerzetten.

Na inmiddels zo veel fotoshoots mee gemaakt te hebben achter de camera, wilde mijn stagiaire Esmee nu zelf een fotoshoot vóór de camera ervaren. Ze kwam samen met haar vriend naar de Bedafse Bergen in Uden. Een mooie locatie met veel zand en een groot bosgedeelte. De zon scheen en het stel deed het super goed. Halverwege de fotoshoot begon het opeens te regenen, dus besloten we uit te wijken naar de fotostudio. Geluk bij een ongeluk, want nu hebben ze zowel binnen als buitenfoto’s!

De fotoshoot met de 3 zussen en hun familie samen was ook heel leuk. Ik fotografeerde ze met z’n allen thuis, op de stro-balen en op de traktor. Zo mooi om te zien hoe trots de vader in de traktor zat, terwijl zijn dochters erop zaten. Ik weet zeker dat die foto een mooi plekje krijgt!

Ook waren een paar bedrijven aan de beurt voor een portretfotoshoot van het personeel. Het ene bedrijf kwam met het personeel naar de studio, bij het andere bedrijf fotografeerde ik de medewerkers op locatie. In Uden mocht ik monteurs die aan het werk waren in actie fotograferen. Ik kreeg een bouwhelm op en mocht meteen het dak op. Zo tof dat ik met mijn beroep op al deze plekken mag komen!

Mei 2021
Fotograaf Zeeland Studio Portfolio

Het begin van deze maand stond in het teken van zwangerschapsfotoshoots. Mei begon namelijk met 3 shoots van bolle buiken op één dag. Ik sprak met de toekomstige mama’s af bij een mooi natuurgebied. Het maken van de foto’s is vaak een leuk uitje voor het gezinnetje en je maakt meteen een prachtige herinnering voor later. Op een buitenlocatie varieer ik veel met achtergronden. Dit maakt de foto’s van elkaar verschillend. Daarnaast speel ik ook met diverse posities.

Stefanie en haar partner heb ik een aantal jaar terug gefotografeerd. Nu kwam ze met haar twee jonge kindjes naar de fotostudio. Het was veel spelen, knuffelen en dolle pret met de familie!

Dat gold ook voor de newbornshoot van Esther. Het kindje was erg rustig en was nieuwsgierig naar de camera. De grote zus was ook van de partij, ze bleef kusjes geven. Het gezinnetje heeft weer mooie herinneringen erbij. Dat is belangrijk, want die momenten gaan zo snel voorbij.

Aniek zocht online op ‘Fotograaf Zeeland’ en kwam bij mij uit. Toen ze belde gaf ik al snel aan dat reserveren geen zin had, omdat ik niet in de provincie Zeeland zit. Ze vertelde dat ze in eerste instantie inderdaad zocht naar een fotograaf in de buurt, maar toen ze mijn foto’s had gezien werd ze verliefd en daar wilde ze best een stuk voor rijden. Na ruim 2,5 uur in de auto kwam ze bij de studio aan. Wat een compliment!
Ze wilde graag een fotoshoot van haar hondjes. Die vonden het gezellig in de studio en waren al snel op hun gemak. De honden waren heel close en verloren elkaar geen moment uit het oog. Mooi om te zien.

Ook Franca wilde graag mooie foto’s van haar twee hondjes. Die reportage maakte ik in het bos. Het was lekker rustig dus de honden konden lekker los rennen.

Als fotograaf kom je overal bij bedrijven en je ontmoet veel verschillende mensen. Zo fotografeerde ik bijvoorbeeld deze maand de eigen gemaakte designs van een meubelmaker. Hij maakte bijzondere meubels in retro stijl. Van verschillende hoeken fotografeerde ik de meubels, zodat mensen op basis van de foto’s een goede indruk krijgen.
Ook fotografeerde ik de medewerkers huisartsenpraktijk.

Voor Michel maakte ik een professionele foto, maar dan met een spontaan tintje. Lekker in de buitenlucht. Een afwisselende serie die overal voor inzetbaar is. Hij kan er weer even tegenaan!

Sharon Willems Fotografie Zeeland portfolio

Het begin van deze maand stond in het teken van zwangerschapsfotoshoots. Mei begon namelijk met 3 shoots van bolle buiken op één dag. Ik sprak met de toekomstige mama’s af bij een mooi natuurgebied. Het maken van de foto’s is vaak een leuk uitje voor het gezinnetje en je maakt meteen een prachtige herinnering voor later. Op een buitenlocatie varieer ik veel met achtergronden. Dit maakt de foto’s van elkaar verschillend. Daarnaast speel ik ook met diverse posities.

Stefanie en haar partner heb ik een aantal jaar terug gefotografeerd. Nu kwam ze met haar twee jonge kindjes naar de fotostudio. Het was veel spelen, knuffelen en dolle pret met de familie!

Dat gold ook voor de newbornshoot van Esther. Het kindje was erg rustig en was nieuwsgierig naar de camera. De grote zus was ook van de partij, ze bleef kusjes geven. Het gezinnetje heeft weer mooie herinneringen erbij. Dat is belangrijk, want die momenten gaan zo snel voorbij.

Aniek zocht online op ‘Fotograaf Zeeland’ en kwam bij mij uit. Toen ze belde gaf ik al snel aan dat reserveren geen zin had, omdat ik niet in de provincie Zeeland zit. Ze vertelde dat ze in eerste instantie inderdaad zocht naar een fotograaf in de buurt, maar toen ze mijn foto’s had gezien werd ze verliefd en daar wilde ze best een stuk voor rijden. Na ruim 2,5 uur in de auto kwam ze bij de studio aan. Wat een compliment!
Ze wilde graag een fotoshoot van haar hondjes. Die vonden het gezellig in de studio en waren al snel op hun gemak. De honden waren heel close en verloren elkaar geen moment uit het oog. Mooi om te zien.

Ook Franca wilde graag mooie foto’s van haar twee hondjes. Die reportage maakte ik in het bos. Het was lekker rustig dus de honden konden lekker los rennen.

Als fotograaf kom je overal bij bedrijven en je ontmoet veel verschillende mensen. Zo fotografeerde ik bijvoorbeeld deze maand de eigen gemaakte designs van een meubelmaker. Hij maakte bijzondere meubels in retro stijl. Van verschillende hoeken fotografeerde ik de meubels, zodat mensen op basis van de foto’s een goede indruk krijgen.
Ook fotografeerde ik de medewerkers huisartsenpraktijk.

Voor Michel maakte ik een professionele foto, maar dan met een spontaan tintje. Lekker in de buitenlucht. Een afwisselende serie die overal voor inzetbaar is. Hij kan er weer even tegenaan!

April 2021
portfolio fotograaf zeeland landerd met studio

Dit jaar zijn er helaas maar weinig bruiloften. Gelukkig besloten Jelle en Angelique wel om te trouwen en mocht ik hun liefdevolle dag vastleggen. Vorige maand had ik het verloofde stel in de studio voor een loveshoot. De foto’s van deze shoot zag ik nu terug op de trouwkaart, op het gebakje en in het boekje van de kerk. Zo leuk! De trouwreportage maakte ik in een prachtig kasteel, een fort en een industriële buitenlocatie. Het was een beetje koud, maar dat mocht de pret niet drukken. Het was een prachtige dag!

In de studio was het gezellig deze maand.
Kim kwam naar de fotostudio voor een loveshoot, maar dan met een leuke, artistieke touch. Met een hoed als accessoire hebben we een hele serie gemaakt. We werkten met verschillende lichtsituaties om zo onder andere silhouetfoto’s te creëren. We hebben veel gelachen!

Samen met haar baasjes kwam hond Luna naar mijn studio. Ze moest wel even wennen, maar na een beetje snuffelen hier en daar kon het spelen beginnen.. Ze werd tussendoor verwend met koekjes. Na een tijdje was ze zo op haar gemak dat ze er languit bij ging liggen. Heerlijk.

Van Suus legde ik de zwangerschap vast. Het is zó zonde als je van die bijzondere periode geen mooie foto’s hebt. Als herinnering voor jezelf maar natuurlijk ook voor je kindje.

Ook verzorgde ik deze maand weer newbornfotoshoots van net geboren kindjes, vaak zijn ze nog geen twee weken oud! Wilke kwam samen met haar partner, hun kindje en een wel heel grote knuffel naar binnen. Ik maakte (detail)foto’s van het kindje alleen en de eerste gezinsfoto’s. Daarna was de grote knuffel aan de beurt, dit gaf een leuk effect aan de foto’s. Femke kwam ook naar de fotostudio met haar gezinnetje. Veel spelen, de grote zus van de kleine was zorgzaam en gaf veel kusjes. Ik blijf het zo mooi vinden om de interactie tussen de kleintjes vast te leggen.

Voor onder andere Jacqueline en Esther maakte ik zakelijke profielfoto’s. We werken dan met verschillende poses, outfits, lichtsituaties en achtergronden. Zo wordt het een hele diverse fotoserie die je overal voor kunt gebruiken.
Anke wilde ook graag nieuwe zakelijke foto’s hebben. Van te voren had ze een moodboard gemaakt, zodat we precies een serie konden maken die bij haar past. We maakten zowel spontane als serieuze foto’s. Ook maakten we actiefoto’s die ze door haar website heen kan gebruiken.

Qua producten fotografeerde ik deze maand een afstandsbediening. Dat klinkt heel saai, maar het was een uitdaging door het materiaal. Deze foto’s worden gebruikt op een webshop.

Tot slot maakte ik een fotoserie van het personeel bij een bedrijf in Brabant. Eén voor één stonden de medewerkers voor de camera. Ik liet de foto’s vervolgens zien en iedereen mocht zelf de mooiste uitkiezen. Zo weet ik zeker dat iedereen tevreden is met zijn of haar foto. Het is natuurlijk leuk als je er zelf trots op bent en de foto ook kunt inzetten voor bijvoorbeeld je eigen social media kanalen.

fotograaf portfolio fotoshoot corona

Dit jaar zijn er helaas maar weinig bruiloften. Gelukkig besloten Jelle en Angelique wel om te trouwen en mocht ik hun liefdevolle dag vastleggen. Vorige maand had ik het verloofde stel in de studio voor een loveshoot. De foto’s van deze shoot zag ik nu terug op de trouwkaart, op het gebakje en in het boekje van de kerk. Zo leuk! De trouwreportage maakte ik in een prachtig kasteel, een fort en een industriële buitenlocatie. Het was een beetje koud, maar dat mocht de pret niet drukken. Het was een prachtige dag!

In de studio was het gezellig deze maand.
Kim kwam naar de fotostudio voor een loveshoot, maar dan met een leuke, artistieke touch. Met een hoed als accessoire hebben we een hele serie gemaakt. We werkten met verschillende lichtsituaties om zo onder andere silhouetfoto’s te creëren. We hebben veel gelachen!

Samen met haar baasjes kwam hond Luna naar mijn studio. Ze moest wel even wennen, maar na een beetje snuffelen hier en daar kon het spelen beginnen.. Ze werd tussendoor verwend met koekjes. Na een tijdje was ze zo op haar gemak dat ze er languit bij ging liggen. Heerlijk.

Van Suus legde ik de zwangerschap vast. Het is zó zonde als je van die bijzondere periode geen mooie foto’s hebt. Als herinnering voor jezelf maar natuurlijk ook voor je kindje.

Ook verzorgde ik deze maand weer newbornfotoshoots van net geboren kindjes, vaak zijn ze nog geen twee weken oud! Wilke kwam samen met haar partner, hun kindje en een wel heel grote knuffel naar binnen. Ik maakte (detail)foto’s van het kindje alleen en de eerste gezinsfoto’s. Daarna was de grote knuffel aan de beurt, dit gaf een leuk effect aan de foto’s. Femke kwam ook naar de fotostudio met haar gezinnetje. Veel spelen, de grote zus van de kleine was zorgzaam en gaf veel kusjes. Ik blijf het zo mooi vinden om de interactie tussen de kleintjes vast te leggen.

Voor onder andere Jacqueline en Esther maakte ik zakelijke profielfoto’s. We werken dan met verschillende poses, outfits, lichtsituaties en achtergronden. Zo wordt het een hele diverse fotoserie die je overal voor kunt gebruiken.
Anke wilde ook graag nieuwe zakelijke foto’s hebben. Van te voren had ze een moodboard gemaakt, zodat we precies een serie konden maken die bij haar past. We maakten zowel spontane als serieuze foto’s. Ook maakten we actiefoto’s die ze door haar website heen kan gebruiken.

Qua producten fotografeerde ik deze maand een afstandsbediening. Dat klinkt heel saai, maar het was een uitdaging door het materiaal. Deze foto’s worden gebruikt op een webshop.

Tot slot maakte ik een fotoserie van het personeel bij een bedrijf in Brabant. Eén voor één stonden de medewerkers voor de camera. Ik liet de foto’s vervolgens zien en iedereen mocht zelf de mooiste uitkiezen. Zo weet ik zeker dat iedereen tevreden is met zijn of haar foto. Het is natuurlijk leuk als je er zelf trots op bent en de foto ook kunt inzetten voor bijvoorbeeld je eigen social media kanalen.

Maart 2021
fotograaf met studio sharon willems zeeland

In maart had ik de prachtige kat Dex te gast in de fotostudio. Eerst heb ik hem de tijd gegeven om te wennen. In de tussentijd dronk ik een kop koffie met de baasjes en sprak ik de wensen door. Op een gegeven moment voelden we aan dat Dex het wel prima naar zijn zin had en ik begon met fotograferen. Hij ging er zelfs lekker voor liggen! Ik vind het heel belangrijk dat het dier op zijn gemak is. Dat zie je namelijk terug in de foto, dus daar neem ik volledig de tijd en de aandacht voor.

Angelique en Jelle zijn verloofd en gaan in april trouwen. Voorafgaand aan de bruiloft mocht ik de loveshoot verzorgen. De foto’s worden gebruikt voor de uitnodiging, het bedankkaartje, het boekje van de kerk en ze worden geplaatst op het gebak. Hoe leuk is dat? Angelique en Jelle delen samen een passie voor muziek. Dit verwerkten we ook in de fotoshoot.

Vader en zoon kwamen samen naar de fotostudio voor een LinkedIn fotoshoot. Beide hadden ze een nieuwe profielfoto nodig en dan is samen leuker dan alleen! Eerst maakte ik van ieder individuele foto’s in een zakelijke stijl.
En ja, nu ze toch samen in de studio waren maakte ik meteen een foto van vader en zoon samen. Daar waren ze erg blij mee.

Voor een webshop fotografeerde ik BBQ-materialen. Als je nu naar de foto’s kijkt, lijkt het makkelijk, maar het is een uitdaging. De producten spiegelen aan alle kanten. Het is allemaal gelukt en de foto’s staan al online.

Van Anne haar mooie zwangerschapsbuik maakte ik een silhouetfoto. Bij zo’n foto komt de buik mooi naar voren. En het is een keer iets anders dan een standaard zwangerschapsfoto.

Regelmatig heb ik newbornfotoshoots. Deze keer was Nikki aan de beurt. Ze kwam met haar partner, hun zoontje en hun pasgeboren dochter naar de fotostudio. Door het autorijden was de kleine helemaal rustig geworden. Ik begon met het maken van foto’s van de twee kinderen samen. Haar grote broer bleef zijn pasgeboren zusje maar knuffels en kusjes geven, zo trots was hij! Mooi om te zien. Daarna fotografeerde ik het hele gezinnetje samen. Vaak zijn dit de eerste gezinsfoto’s, heel speciaal dus. Tussendoor maakte ik ook detailfoto’s van de handjes en de voetjes. De foto’s heb ik tot slot verwerkt in een album. Zo kunnen ze altijd weer even terug naar dit moment!

fotograaf sharon portfolio maart

In maart had ik de prachtige kat Dex te gast in de fotostudio. Eerst heb ik hem de tijd gegeven om te wennen. In de tussentijd dronk ik een kop koffie met de baasjes en sprak ik de wensen door. Op een gegeven moment voelden we aan dat Dex het wel prima naar zijn zin had en ik begon met fotograferen. Hij ging er zelfs lekker voor liggen! Ik vind het heel belangrijk dat het dier op zijn gemak is. Dat zie je namelijk terug in de foto, dus daar neem ik volledig de tijd en de aandacht voor.

Angelique en Jelle zijn verloofd en gaan in april trouwen. Voorafgaand aan de bruiloft mocht ik de loveshoot verzorgen. De foto’s worden gebruikt voor de uitnodiging, het bedankkaartje, het boekje van de kerk en ze worden geplaatst op het gebak. Hoe leuk is dat? Angelique en Jelle delen samen een passie voor muziek. Dit verwerkten we ook in de fotoshoot.

Vader en zoon kwamen samen naar de fotostudio voor een LinkedIn fotoshoot. Beide hadden ze een nieuwe profielfoto nodig en dan is samen leuker dan alleen! Eerst maakte ik van ieder individuele foto’s in een zakelijke stijl.
En ja, nu ze toch samen in de studio waren maakte ik meteen een foto van vader en zoon samen. Daar waren ze erg blij mee.

Voor een webshop fotografeerde ik BBQ-materialen. Als je nu naar de foto’s kijkt, lijkt het makkelijk, maar het is een uitdaging. De producten spiegelen aan alle kanten. Het is allemaal gelukt en de foto’s staan al online.

Van Anne haar mooie zwangerschapsbuik maakte ik een silhouetfoto. Bij zo’n foto komt de buik mooi naar voren. En het is een keer iets anders dan een standaard zwangerschapsfoto.

Regelmatig heb ik newbornfotoshoots. Deze keer was Nikki aan de beurt. Ze kwam met haar partner, hun zoontje en hun pasgeboren dochter naar de fotostudio. Door het autorijden was de kleine helemaal rustig geworden. Ik begon met het maken van foto’s van de twee kinderen samen. Haar grote broer bleef zijn pasgeboren zusje maar knuffels en kusjes geven, zo trots was hij! Mooi om te zien. Daarna fotografeerde ik het hele gezinnetje samen. Vaak zijn dit de eerste gezinsfoto’s, heel speciaal dus. Tussendoor maakte ik ook detailfoto’s van de handjes en de voetjes. De foto’s heb ik tot slot verwerkt in een album. Zo kunnen ze altijd weer even terug naar dit moment!

Februari 2021
portfolio professionele fotograaf zeeland

Voor het reclameblad van de Plus mocht ik baklava fotograferen. Deze productfoto’s verschijnen in de week van 26 april in het blad.

Begin februari lag Nederland bedekt onder een dikke laag sneeuw. Extra origineel om dan zwangerschapsfoto’s te maken.

Martijn kwam naar de fotostudio met kattenluikjes uit zijn webshop. Hij wilde graag professionele foto’s laten maken, zodat de klant een goed beeld krijgt van de verschillende producten. Hij had de kattenluikjes in wit en zwart. Het belangrijkste is dan dat de foto’s identiek zijn en alleen de kleur verschilt. Dat is gelukt. De foto’s stonden diezelfde week nog online.

Voor een notariskantoor maak ik al een tijdje de portretten van het team. Nu kwamen er twee nieuwe medewerkers bij en die mochten natuurlijk niet ontbreken op de teampagina. Ik zorg dat deze foto’s mooi aansluiten bij de rest en dat je eigenlijk niet kunt zien dat deze later zijn gemaakt.

In 2018 mocht ik de loveshoot en de bruiloft van Wilke fotograferen. Nu kwam ze terug voor een zwangerschapsfotoshoot in de studio. Hoe leuk! Ik fotografeerde ze als silhouet, evenals op witte en zwarte achtergrond. We eindigden de fotoshoot met het strooien van muisjes over de buik.

Femke had ik ook al eerder voor mijn camera gehad: bij een LinkedIn-fotoshoot en foto’s van tijdens haar eerste zwangerschap. Nu was ze in verwachting van haar tweede kindje en mocht ik haar weer fotograferen.

Tot slot maakte ik zakelijke foto’s voor een website: dit gaat van foto’s van de ruimte tot portretten van de ondernemers.

fotograaf zeeland portfolio

Voor het reclameblad van de Plus mocht ik baklava fotograferen. Deze productfoto’s verschijnen in de week van 26 april in het blad.

Begin februari lag Nederland bedekt onder een dikke laag sneeuw. Extra origineel om dan zwangerschapsfoto’s te maken.

Martijn kwam naar de fotostudio met kattenluikjes uit zijn webshop. Hij wilde graag professionele foto’s laten maken, zodat de klant een goed beeld krijgt van de verschillende producten. Hij had de kattenluikjes in wit en zwart. Het belangrijkste is dan dat de foto’s identiek zijn en alleen de kleur verschilt. Dat is gelukt. De foto’s stonden diezelfde week nog online.

Voor een notariskantoor maak ik al een tijdje de portretten van het team. Nu kwamen er twee nieuwe medewerkers bij en die mochten natuurlijk niet ontbreken op de teampagina. Ik zorg dat deze foto’s mooi aansluiten bij de rest en dat je eigenlijk niet kunt zien dat deze later zijn gemaakt.

In 2018 mocht ik de loveshoot en de bruiloft van Wilke fotograferen. Nu kwam ze terug voor een zwangerschapsfotoshoot in de studio. Hoe leuk! Ik fotografeerde ze als silhouet, evenals op witte en zwarte achtergrond. We eindigden de fotoshoot met het strooien van muisjes over de buik.

Femke had ik ook al eerder voor mijn camera gehad: bij een LinkedIn-fotoshoot en foto’s van tijdens haar eerste zwangerschap. Nu was ze in verwachting van haar tweede kindje en mocht ik haar weer fotograferen.

Tot slot maakte ik zakelijke foto’s voor een website: dit gaat van foto’s van de ruimte tot portretten van de ondernemers.

Januari 2021
Professioneel fotograaf brabant studio

Het nieuwe jaar is heftig begonnen. Ik fotografeerde namelijk een afscheidsdienst van een prachtig, maar veel te klein meisje. Na een zwangerschap van 7 maanden is haar hartje gestopt met kloppen. Wát een intens verdriet voor haar grote broer en haar ouders. Ze hadden zo uitgekeken naar haar, evenals de familie. Die liefde voor de kleine was gisteren overal voelbaar. Eerst maakte ik foto’s bij het gezinnetje thuis, om vervolgens buiten op de straat vast te leggen hoe familie en vrienden waren verzameld om samen ballonnen in de lucht op te laten. De dienst werd gevuld met alleen maar mooie woorden. Daarna droegen de ouders het kleine kistje richting de begraafplaats. Hier zijn geen woorden voor om dit te beschrijven. Het enige wat ik kan doen is de familie alle sterkte toewensen. Ondanks dat ook bij mij de tranen over mijn wangen liepen heb ik toch een dierbare herinnering kunnen vastleggen. Als ze op een dag het album er eens bij willen pakken, kan dat in ieder geval en is de steun die ze hebben gekregen van familie en vrienden weer even voelbaar.

Nog geen dag later mocht ik weer newbornfoto’s in de fotostudio maken. Dan besef je weer hoe dierbaar het is om deze prachtige herinneringen vast te leggen. Je kunt je over een paar jaar bijna niet meer voorstellen hoe klein ze waren!
In december fotografeerde ik Lisa met haar zwangere buik en nu kwam ze met haar prachtige kindje naar de fotostudio. Ook mocht ik Tess van een paar weken oud fotograferen evenals de kleine van Milou. Van de zwanger- en newbornshoot van de dochter van Monique maakte ik een album zodat ze altijd even terug kan naar deze momenten.

Het team van Kwaaijongens is verder uitgebreid en ik maakte de portretfoto van Lex. Die stond dezelfde middag nog op de website. Zo snel kan het gaan.

Bij een bedrijf in Utrecht mocht ik in twee dagen al het personeel fotograferen, geheel coronaproof. Ik bouw dan op locatie een hele studio op. De mensen mogen zelf ter plekke de mooiste foto’s uitkiezen, zo weet ik zeker dat iedereen er blij mee is. In veel gevallen kiezen de bedrijven voor een witte achtergrond, zij kozen voor een donkergrijze. Dat geeft een chique uitstraling.

Fleur heb ik al verschillende keren voor mijn camera gehad. Nu is ze een bedrijf gestart en kwam ze met haar producten, olieflesjes, naar de fotostudio. Naast deze flesjes verzorgde ik de productfoto’s van een nieuwe brillencollectie.
Productfotografie lijkt misschien simpel, maar het is altijd een uitdaging. Deze producten weerspiegelen en het is zonde als je vervolgens de hele studio in de reflectie ziet. Ook is het belangrijk dat de kleuren realistisch zijn en dat de compositie bij alle foto’s hetzelfde is.

Vanuit een hoogwerker fotografeerde ik vogelwering op de zonnepanelen. Mijn foto’s worden op de verpakking geplaatst en die verpakking kun je straks zien in alle bouwmarkten in Nederland.

Portfolio newbornfotograaf in brabant

Het nieuwe jaar is heftig begonnen. Ik fotografeerde namelijk een afscheidsdienst van een prachtig, maar veel te klein meisje. Na een zwangerschap van 7 maanden is haar hartje gestopt met kloppen. Wát een intens verdriet voor haar grote broer en haar ouders. Ze hadden zo uitgekeken naar haar, evenals de familie. Die liefde voor de kleine was gisteren overal voelbaar. Eerst maakte ik foto’s bij het gezinnetje thuis, om vervolgens buiten op de straat vast te leggen hoe familie en vrienden waren verzameld om samen ballonnen in de lucht op te laten. De dienst werd gevuld met alleen maar mooie woorden. Daarna droegen de ouders het kleine kistje richting de begraafplaats. Hier zijn geen woorden voor om dit te beschrijven. Het enige wat ik kan doen is de familie alle sterkte toewensen. Ondanks dat ook bij mij de tranen over mijn wangen liepen heb ik toch een dierbare herinnering kunnen vastleggen. Als ze op een dag het album er eens bij willen pakken, kan dat in ieder geval en is de steun die ze hebben gekregen van familie en vrienden weer even voelbaar.

Nog geen dag later mocht ik weer newbornfoto’s in de fotostudio maken. Dan besef je weer hoe dierbaar het is om deze prachtige herinneringen vast te leggen. Je kunt je over een paar jaar bijna niet meer voorstellen hoe klein ze waren!
In december fotografeerde ik Lisa met haar zwangere buik en nu kwam ze met haar prachtige kindje naar de fotostudio. Ook mocht ik Tess van een paar weken oud fotograferen evenals de kleine van Milou. Van de zwanger- en newbornshoot van de dochter van Monique maakte ik een album zodat ze altijd even terug kan naar deze momenten.

Het team van Kwaaijongens is verder uitgebreid en ik maakte de portretfoto van Lex. Die stond dezelfde middag nog op de website. Zo snel kan het gaan.

Bij een bedrijf in Utrecht mocht ik in twee dagen al het personeel fotograferen, geheel coronaproof. Ik bouw dan op locatie een hele studio op. De mensen mogen zelf ter plekke de mooiste foto’s uitkiezen, zo weet ik zeker dat iedereen er blij mee is. In veel gevallen kiezen de bedrijven voor een witte achtergrond, zij kozen voor een donkergrijze. Dat geeft een chique uitstraling.

Fleur heb ik al verschillende keren voor mijn camera gehad. Nu is ze een bedrijf gestart en kwam ze met haar producten, olieflesjes, naar de fotostudio. Naast deze flesjes verzorgde ik de productfoto’s van een nieuwe brillencollectie.
Productfotografie lijkt misschien simpel, maar het is altijd een uitdaging. Deze producten weerspiegelen en het is zonde als je vervolgens de hele studio in de reflectie ziet. Ook is het belangrijk dat de kleuren realistisch zijn en dat de compositie bij alle foto’s hetzelfde is.

Vanuit een hoogwerker fotografeerde ik vogelwering op de zonnepanelen. Mijn foto’s worden op de verpakking geplaatst en die verpakking kun je straks zien in alle bouwmarkten in Nederland.