Fotoshoot jaaroverzicht 2019

Elke maand maak ik een overzicht in woord en beeld. Zo krijg je in één oogopslag een idee van mijn werk.

December 2019
Fotograaf sharon willems portfolio 2019

December: de laatste maand van het jaar en de maand cadeau’s. En wat is er nou leuker om te krijgen dan een mooie foto van de kleinkinderen, van de hele familie of van je trouwe huisdier? Precies! En daarom stond deze maand lekker vol met fotoshoots.

Zoals de kattenfotoshoot in de studio! Esther wilde haar man verrassen met mooie foto’s van haar kat. Een dierenfotoshoot is altijd een uitdaging, maar deze verliep zo soepel! Hij was heel nieuwsgierig en wilde alles ontdekken. Je kon zien dat hij zich lekker op zijn gemak voelde, hij ging er zelfs lekker voor liggen. Dus we hebben een hele serie prachtige foto’s!

Voor Anne maakte ik een zwangerschapsfotoshoot. Sara, haar grote zus was er ook bij. Leuk, want toen zij in de buik zat mocht ik ook de foto’s maken. Anne wilde graag buitenfoto’s hebben, maar het was gevoelstemperatuur -2. Dus, thermo aan! Precies toen we op de locatie aankwamen begon de zon te schijnen op het winterse landschap, zo mooi! Sara vond het super leuk buiten, maar naar een tijdje werd het toch te koud. Hup, de fotostudio in. Hier maakten we nog mooie silhouet foto’s van haar buik.

In het vorige maandoverzicht vertelde ik over de zakelijke sfeerfoto’s van een netwerkbijeenkomst. Mira, een van de deelnemers was zo enthousiast geworden na het zien van de foto’s en boekte meteen een fotoshoot voor haar eigen bedrijf. Super leuk!

In december gaf ik een workshop productfotografie op maat aan Minouche. Ze had al enige kennis en haar resultaten waren redelijk oké na veel nabewerking, maar het kon allemaal een stukje professioneler, makkelijker en efficiënter. Na drie uur coaching maakte ze prachtige productfoto’s! Nu thuis aan de slag. Succes Minouche!

Niet alleen de families wilden de foto’s graag voor kerst hebben, maar ook veel bedrijven. Ik kwam bij verschillende bedrijven over de vloer om mooie actiefoto’s van de werkzaamheden te maken, maar ook om de medewerkers op de foto te zetten. Vaak gaat hierna Kwaaijongens ermee aan de slag om ze een mooi plekje te geven op de website. Ideaal, want zo zijn de lijntjes kort!

Deze maand (en meteen dit jaar) sloot ik af met een vriendinnenfotoshoot in de studio met 8 meiden! Een gezellige boel ter gelegenheid van een vrijgezellenfeest. De meiden waren super enthousiast. De muziek stond op standje 10 en de meiden dansten in het rond! Genieten! De resultaten zijn mooi geworden.

En dan nu ALLE shoots er echt op zitten voor dit jaar is het tijd om mijn backpack te pakken en te gaan reizen! Ik sluit het jaar af in Vietnam & Taiwan. Nieuwe indrukken opdoen, lekker opladen, even stilstaan en terugblikken op het afgelopen jaar. Op de ontzettend veel mooie fotoshoots die ik heb mogen maken. En het 10-jarig jubileum van mijn bedrijf. Ik hoop dat 2020 net zo prachtig jaar wordt met vele bijzondere fotoshoots. DANKJEWEL!!

sharon willems portfolio 2019

December: de laatste maand van het jaar en de maand cadeau’s. En wat is er nou leuker om te krijgen dan een mooie foto van de kleinkinderen, van de hele familie of van je trouwe huisdier? Precies! En daarom stond deze maand lekker vol met fotoshoots.

Zoals de kattenfotoshoot in de studio! Esther wilde haar man verrassen met mooie foto’s van haar kat. Een dierenfotoshoot is altijd een uitdaging, maar deze verliep zo soepel! Hij was heel nieuwsgierig en wilde alles ontdekken. Je kon zien dat hij zich lekker op zijn gemak voelde, hij ging er zelfs lekker voor liggen. Dus we hebben een hele serie prachtige foto’s!

Voor Anne maakte ik een zwangerschapsfotoshoot. Sara, haar grote zus was er ook bij. Leuk, want toen zij in de buik zat mocht ik ook de foto’s maken. Anne wilde graag buitenfoto’s hebben, maar het was gevoelstemperatuur -2. Dus, thermo aan! Precies toen we op de locatie aankwamen begon de zon te schijnen op het winterse landschap, zo mooi! Sara vond het super leuk buiten, maar naar een tijdje werd het toch te koud. Hup, de fotostudio in. Hier maakten we nog mooie silhouet foto’s van haar buik.

In het vorige maandoverzicht vertelde ik over de zakelijke sfeerfoto’s van een netwerkbijeenkomst. Mira, een van de deelnemers was zo enthousiast geworden na het zien van de foto’s en boekte meteen een fotoshoot voor haar eigen bedrijf. Super leuk!

In december gaf ik een workshop productfotografie op maat aan Minouche. Ze had al enige kennis en haar resultaten waren redelijk oké na veel nabewerking, maar het kon allemaal een stukje professioneler, makkelijker en efficiënter. Na drie uur coaching maakte ze prachtige productfoto’s! Nu thuis aan de slag. Succes Minouche!

Niet alleen de families wilden de foto’s graag voor kerst hebben, maar ook veel bedrijven. Ik kwam bij verschillende bedrijven over de vloer om mooie actiefoto’s van de werkzaamheden te maken, maar ook om de medewerkers op de foto te zetten. Vaak gaat hierna Kwaaijongens ermee aan de slag om ze een mooi plekje te geven op de website. Ideaal, want zo zijn de lijntjes kort!

Deze maand (en meteen dit jaar) sloot ik af met een vriendinnenfotoshoot in de studio met 8 meiden! Een gezellige boel ter gelegenheid van een vrijgezellenfeest. De meiden waren super enthousiast. De muziek stond op standje 10 en de meiden dansten in het rond! Genieten! De resultaten zijn mooi geworden.

En dan nu ALLE shoots er echt op zitten voor dit jaar is het tijd om mijn backpack te pakken en te gaan reizen! Ik sluit het jaar af in Vietnam & Taiwan. Nieuwe indrukken opdoen, lekker opladen, even stilstaan en terugblikken op het afgelopen jaar. Op de ontzettend veel mooie fotoshoots die ik heb mogen maken. En het 10-jarig jubileum van mijn bedrijf. Ik hoop dat 2020 net zo prachtig jaar wordt met vele bijzondere fotoshoots. DANKJEWEL!!

November 2019

maandoverzicht november fotograaf brabant

In november werkte mijn gezondheid niet helemaal mee en zat ik tijdelijk in een rolstoel. Heftig! Heftig om van iedereen afhankelijk te zijn, om de dagelijkse dingen niet zelf te kunnen doen en om te ervaren hoe kwetsbaar je eigenlijk bent.

Gelukkig heeft mijn bedrijf niet helemaal stil gelegen en kon ik tussendoor verder met het nabewerken van de foto’s, het ontwerpen van trouwalbums en het beantwoorden van de aanvragen. Allemaal op een iets lager pitje.

Er stonden verschillende producten klaar om gefotografeerd te worden. Ideaal, want dat kon ik lekker op mijn gemak doen in de studio. Denk aan: kleding voor webshops, verpakkingen voor in brochures, sloffen en led-lampen. Dat laatste was nog een uitdaging, want het spiegelde aan alle kanten! Na flink wat stoeien is het gelukt.

Beetje bij beetje kon ik weer fotograferen. Sommige shoots kon (en wilde) ik namelijk echt niet verzetten. Bijvoorbeeld de zwangerschapshoot van Wendy. Ze was al 34 weken zwanger en wilde nog graag mooie foto’s van haar buik laten maken. Verzetten kan, maar als we het moment missen dan baal je voor altijd! Gelukkig voelde ik me lichamelijk goed, had haar zoontje er zin in (hij wilde zelfs niet meer naar huis) en hebben we prachtige foto’s kunnen maken!

In augustus heb ik de zwangerschapsshoot voor Mandy gemaakt en inmiddels is de kleine er! Wat was het een klein fotomodelletje.

Het klinkt als een uitdaging: 4 kinderen en een pup in de studio. Maar wát ging het goed! De pup was zo enthousiast en wilde overal bij zijn. De kinderen vonden het super leuk en stelde van alles voor. De foto’s hebben een hoog ‘aaibaarheid-factor’. De ene foto is nog schattiger dan de andere!

Voor Promeetec heb ik al diverse bedrijfsfoto’s gemaakt: portretfoto’s van de medewerkers en actiefoto’s voor op de website. Het team is uitgebreid en dus was het tijd voor nieuwe foto’s! Doordat ik er al regelmatig over de vloer kwam, weet ik precies wat ze willen.

Ook maakte ik zakelijke sfeerfoto’s van een netwerkbijeenkomst. Deze groep werkt op afstand en ze zagen elkaar voor het eerst of sinds een lange tijd weer. Er ging een fijne sfeer en iedereen was aan het genieten. Tot slot maakte ik zakelijke foto’s voor een magazine. Ik ben dankbaar dat ik mij weer een stuk beter voel en weer lekker aan het werk kan. Op naar een nieuwe maand!

Maandoverzicht fotografie fotograaf zeeland

In november werkte mijn gezondheid niet helemaal mee en zat ik tijdelijk in een rolstoel. Heftig! Heftig om van iedereen afhankelijk te zijn, om de dagelijkse dingen niet zelf te kunnen doen en om te ervaren hoe kwetsbaar je eigenlijk bent.

Gelukkig heeft mijn bedrijf niet helemaal stil gelegen en kon ik tussendoor verder met het nabewerken van de foto’s, het ontwerpen van trouwalbums en het beantwoorden van de aanvragen. Allemaal op een iets lager pitje.

Er stonden verschillende producten klaar om gefotografeerd te worden. Ideaal, want dat kon ik lekker op mijn gemak doen in de studio. Denk aan: kleding voor webshops, verpakkingen voor in brochures, sloffen en led-lampen. Dat laatste was nog een uitdaging, want het spiegelde aan alle kanten! Na flink wat stoeien is het gelukt.

Beetje bij beetje kon ik weer fotograferen. Sommige shoots kon (en wilde) ik namelijk echt niet verzetten. Bijvoorbeeld de zwangerschapshoot van Wendy. Ze was al 34 weken zwanger en wilde nog graag mooie foto’s van haar buik laten maken. Verzetten kan, maar als we het moment missen dan baal je voor altijd! Gelukkig voelde ik me lichamelijk goed, had haar zoontje er zin in (hij wilde zelfs niet meer naar huis) en hebben we prachtige foto’s kunnen maken!

In augustus heb ik de zwangerschapsshoot voor Mandy gemaakt en inmiddels is de kleine er! Wat was het een klein fotomodelletje.

Het klinkt als een uitdaging: 4 kinderen en een pup in de studio. Maar wát ging het goed! De pup was zo enthousiast en wilde overal bij zijn. De kinderen vonden het super leuk en stelde van alles voor. De foto’s hebben een hoog ‘aaibaarheid-factor’. De ene foto is nog schattiger dan de andere!

Voor Promeetec heb ik al diverse bedrijfsfoto’s gemaakt: portretfoto’s van de medewerkers en actiefoto’s voor op de website. Het team is uitgebreid en dus was het tijd voor nieuwe foto’s! Doordat ik er al regelmatig over de vloer kwam, weet ik precies wat ze willen.

Ook maakte ik zakelijke sfeerfoto’s van een netwerkbijeenkomst. Deze groep werkt op afstand en ze zagen elkaar voor het eerst of sinds een lange tijd weer. Er ging een fijne sfeer en iedereen was aan het genieten. Tot slot maakte ik zakelijke foto’s voor een magazine. Ik ben dankbaar dat ik mij weer een stuk beter voel en weer lekker aan het werk kan. Op naar een nieuwe maand!

Oktober 2019
portfolio oktober Sharon Willems

Deze maand begon met het afscheid van mijn stagiaire Simone. Ze heeft 24 jaar bij de bank gewerkt en nu was het tijd om haar passie te volgen: fotografie! Na verschillende cursussen wilden ze graag praktijkervaring op doen en vroeg of dat bij mij kon. Zo tof om te zien met welke kennis ze binnen kwam en hoeveel ze in de tussentijd heeft geleerd! Daar doe ik het allemaal voor.

Dit afscheid is natuurlijk niet voor altijd. Het afscheid wat er aan zit te komen tussen Nina en haar trouwe viervoeter helaas wel. Ze wilde voor dat het te laat is een mooie serie laten maken. Zodat ze altijd iets heeft om haar te herinneren.

En dan denk je dat het niet erger kan… de loveshoot die ik deze maand fotografeerde had ook een hele andere betekenis. Een jonge man, ongeneselijke ziek. Hij wist dat het afscheid heel dichtbij was en hij wilde voor zijn vrouw een herinnering creëren. Zij stonden met tranen in hun ogen voor mijn camera en ik voelde terwijl ik aan het fotograferen was een brok in mijn keel. Het was heel heftig, maar oh zo mooi om dit voor hun te mogen doen. Ik hoefde ook geen aanwijzingen te geven. Ze pakten elkaar vast, keken elkaar diep in de ogen aan en bleven elkaar knuffelen. Overal was de liefde voelbaar…

De volgende dag fotografeerde ik weer nieuw leven tijdens een newbornshoot. Wat een bijzonder beroep heb ik toch!

Het leven moet je vieren en dat kun je onder andere doen door een mooie familie fotoshoot. Vanwege de herfstvakantie zag ik veel mooie gezinnen voorbij komen. Ellen kwam met  haar gezin naar mijn studio om familiefoto’s te maken. Rick en zijn broer kwamen samen met hun partners om een fotoshoot te doen. Dit was een cadeautje voor hun vriend en vriendin maar ook meteen voor de ouders. De fotoshoot van Milou en de shoot van Hanny stond vorige maand al op de planning, maar vanwege het slechte weer kon het niet doorgaan. Nu scheen gelukkig de zon en het was prachtig zo tussen de bladeren!

Deze maand stonden er ook nog een paar LinkedIn shoots op de planning. Zo kwamen Chris en Jeroen naar de studio om mooie foto’s te maken. Ze hadden allebei een beetje zenuwen om op de foto te gaan. Dit is nergens voor nodig, in het begin is het wat onwennig maar na een paar foto’s gaat het al een heel stuk beter. De sfeer is relaxt.

Tot slot had ik 13 meiden van 11 jaar in de studio! Die waren alles behalve zenuwachtig en zaten vol energie en ideeën. Ze vonden het geweldig en het was een drukte van jewelste! Ze zijn met z’n allen beste vriendinnetjes en nu ze naar een andere school gaan wilden ze deze vriendschap voor altijd kunnen blijven herinneringen. Mooi toch?

Maandoverzicht fotografie fotograaf zeeland

Deze maand begon met het afscheid van mijn stagiaire Simone. Ze heeft 24 jaar bij de bank gewerkt en nu was het tijd om haar passie te volgen: fotografie! Na verschillende cursussen wilden ze graag praktijkervaring op doen en vroeg of dat bij mij kon. Zo tof om te zien met welke kennis ze binnen kwam en hoeveel ze in de tussentijd heeft geleerd! Daar doe ik het allemaal voor.

Dit afscheid is natuurlijk niet voor altijd. Het afscheid wat er aan zit te komen tussen Nina en haar trouwe viervoeter helaas wel. Ze wilde voor dat het te laat is een mooie serie laten maken. Zodat ze altijd iets heeft om haar te herinneren.

En dan denk je dat het niet erger kan… de loveshoot die ik deze maand fotografeerde had ook een hele andere betekenis. Een jonge man, ongeneselijke ziek. Hij wist dat het afscheid heel dichtbij was en hij wilde voor zijn vrouw een herinnering creëren. Zij stonden met tranen in hun ogen voor mijn camera en ik voelde terwijl ik aan het fotograferen was een brok in mijn keel. Het was heel heftig, maar oh zo mooi om dit voor hun te mogen doen. Ik hoefde ook geen aanwijzingen te geven. Ze pakten elkaar vast, keken elkaar diep in de ogen aan en bleven elkaar knuffelen. Overal was de liefde voelbaar…

De volgende dag fotografeerde ik weer nieuw leven tijdens een newbornshoot. Wat een bijzonder beroep heb ik toch!

Het leven moet je vieren en dat kun je onder andere doen door een mooie familie fotoshoot. Vanwege de herfstvakantie zag ik veel mooie gezinnen voorbij komen. Ellen kwam met  haar gezin naar mijn studio om familiefoto’s te maken. Rick en zijn broer kwamen samen met hun partners om een fotoshoot te doen. Dit was een cadeautje voor hun vriend en vriendin maar ook meteen voor de ouders. De fotoshoot van Milou en de shoot van Hanny stond vorige maand al op de planning, maar vanwege het slechte weer kon het niet doorgaan. Nu scheen gelukkig de zon en het was prachtig zo tussen de bladeren!

Deze maand stonden er ook nog een paar LinkedIn shoots op de planning. Zo kwamen Chris en Jeroen naar de studio om mooie foto’s te maken. Ze hadden allebei een beetje zenuwen om op de foto te gaan. Dit is nergens voor nodig, in het begin is het wat onwennig maar na een paar foto’s gaat het al een heel stuk beter. De sfeer is relaxt.

Tot slot had ik 13 meiden van 11 jaar in de studio! Die waren alles behalve zenuwachtig en zaten vol energie en ideeën. Ze vonden het geweldig en het was een drukte van jewelste! Ze zijn met z’n allen beste vriendinnetjes en nu ze naar een andere school gaan wilden ze deze vriendschap voor altijd kunnen blijven herinneringen. Mooi toch?

September 2019
portfolio fotograaf sharonwillems zeeland

In september vierde ik mijn 10 jarig jubileum. TIEN JAAR (!) geleden had ik mijn aller eerste fotoshoot. Bizar hoe snel de tijd gevlogen is. Ik ben dankbaar voor alles wat ik in die tien jaar mee heb mogen maken. De allermooiste momenten mocht ik van heel dichtbij mee maken. Denk aan bruiloften en de geboorte van de kinderen. Ook mocht ik bij veel bedrijven binnen kijken, kreeg privé rondleidingen en mocht de passie van de ondernemers in beeld brengen. Mijn foto’s verschenen in verschillende magazine’s, kranten, hangen in veel huiskamers en zelfs langs de A2.

Dankjewel voor alle bijzondere aanvragen, voor alle lieve berichten die ik blijf ontvangen en voor de interesse. Maar ook voor het lezen van mijn maandoverzichten. Ik ben dankbaar!

Naast mijn jubileum moest er gewoon gewerkt worden natuurlijk. Voor verschillende bedrijven maakte ik portetfoto’s van de medewerkers. Soms voel ik me dan een beetje de tandarts, want ik merk dat veel mensen er tegenop kijken om op de foto te gaan. Maar ik zorg voor een ontspannen sfeer en zie dat iedereen toch blij weer de deur uit gaat.

Voor een kledingzaak in Eindhoven fotografeerde ik kledingstukken voor de webshop. De foto moet er zo uit komen te zien alsof een pop deze draagt, maar je mag de pop niet zien. Hiervoor worden 2 verschillende foto’s gemaakt en deze worden uiteindelijk over elkaar gephotoshopt. Best een werk, maar het oogt heel professioneel.

In de tweede week van september heb ik 5 baby’tjes voor mijn camera gehad! Waaronder een newbornshoot in Amsterdam. Ik besef me dat ik dan veel andere fotografen voorbij rijd en dat het bijzonder is dat de mensen echt voor mij kiezen.

Tot slot mocht bij bij Bakkerij Goedhart een groepsfoto van het personeel en foto’s van de directie in de bakkerij. Ik kreeg een haarnetje en een overal en mocht de bakkerij in. Heel tof om te zien. De foto’s verschijnen uiteindelijk in een boek. Ik ben benieuwd!

fotografie september sharonwillems

In september vierde ik mijn 10 jarig jubileum. TIEN JAAR (!) geleden had ik mijn aller eerste fotoshoot. Bizar hoe snel de tijd gevlogen is. Ik ben dankbaar voor alles wat ik in die tien jaar mee heb mogen maken. De allermooiste momenten mocht ik van heel dichtbij mee maken. Denk aan bruiloften en de geboorte van de kinderen. Ook mocht ik bij veel bedrijven binnen kijken, kreeg privé rondleidingen en mocht de passie van de ondernemers in beeld brengen. Mijn foto’s verschenen in verschillende magazine’s, kranten, hangen in veel huiskamers en zelfs langs de A2.

Dankjewel voor alle bijzondere aanvragen, voor alle lieve berichten die ik blijf ontvangen en voor de interesse. Maar ook voor het lezen van mijn maandoverzichten. Ik ben dankbaar!

Naast mijn jubileum moest er gewoon gewerkt worden natuurlijk. Voor verschillende bedrijven maakte ik portetfoto’s van de medewerkers. Soms voel ik me dan een beetje de tandarts, want ik merk dat veel mensen er tegenop kijken om op de foto te gaan. Maar ik zorg voor een ontspannen sfeer en zie dat iedereen toch blij weer de deur uit gaat.

Voor een kledingzaak in Eindhoven fotografeerde ik kledingstukken voor de webshop. De foto moet er zo uit komen te zien alsof een pop deze draagt, maar je mag de pop niet zien. Hiervoor worden 2 verschillende foto’s gemaakt en deze worden uiteindelijk over elkaar gephotoshopt. Best een werk, maar het oogt heel professioneel.

In de tweede week van september heb ik 5 baby’tjes voor mijn camera gehad! Waaronder een newbornshoot in Amsterdam. Ik besef me dat ik dan veel andere fotografen voorbij rijd en dat het bijzonder is dat de mensen echt voor mij kiezen.

Tot slot mocht bij bij Bakkerij Goedhart een groepsfoto van het personeel en foto’s van de directie in de bakkerij. Ik kreeg een haarnetje en een overal en mocht de bakkerij in. Heel tof om te zien. De foto’s verschijnen uiteindelijk in een boek. Ik ben benieuwd!

Augustus 2019
fotograaf zeeland brabant augustus

Augustus: lekker weer en veel mensen zijn vrij. Ideale timing dus om samen een familie fotoshoot te doen! We konden door het mooie weer veel spontane foto’s in de buitenlucht maken.
Voor veel families is dit naast een mooie herinnering ook een leuk uitje. Soms hoor ik dat mensen achteraf verbaasd zijn hoe leuk ze het eigenlijk vonden.
Vaak denken ze dat ze niet fotogeniek zijn, maar als je eenmaal bezig bent en omringt bent door vertrouwde mensen, gaat het vanzelf.

Voor Danny verzorgde ik een workshop Productfotografie & Photoshop op maat. Twee volledige dagen. Danny pakte alles snel op en maakte diezelfde middag nog supermooie foto’s.

Matijn belde mij op om een afspraak te maken voor een LinkedIn fotoshoot. Toevallig had ik tijd en een uur later stond hij op de stoep. Aan het eind van de dag kon Matijn ze al op LinkedIn plaatsen. Fijn!

Ik had deze maand ook weer veel baby’tjes. Voor Demi maakte ik van de newbornfoto’s meteen een mooi album.
Ook kreeg ik een bijzondere zwangerschapsshoot. Naakt, in de studio. Doe je dat, Sharon? Natuurlijk! Ik begrijp dat het voor de vrouw in het begin even wennen is, maar dat gaat snel over. We hebben hele mooie foto’s gemaakt!

Bij Na-Nomi mocht ik in de verpakkingshal fotograferen achter de schermen. Met een overal aan en een haarnetje om mocht ik alle facetten van het inpakken volgen. Ik blijf het interessant vinden om bij verschillende bedrijven een rondleiding te krijgen en een kijkje te mogen nemen.

fotograaf brabant augustus 2019

Augustus: lekker weer en veel mensen zijn vrij. Ideale timing dus om samen een familie fotoshoot te doen! We konden door het mooie weer veel spontane foto’s in de buitenlucht maken.
Voor veel families is dit naast een mooie herinnering ook een leuk uitje. Soms hoor ik dat mensen achteraf verbaasd zijn hoe leuk ze het eigenlijk vonden.
Vaak denken ze dat ze niet fotogeniek zijn, maar als je eenmaal bezig bent en omringt bent door vertrouwde mensen, gaat het vanzelf.

Voor Danny verzorgde ik een workshop Productfotografie & Photoshop op maat. Twee volledige dagen. Danny pakte alles snel op en maakte diezelfde middag nog supermooie foto’s.

Matijn belde mij op om een afspraak te maken voor een LinkedIn fotoshoot. Toevallig had ik tijd en een uur later stond hij op de stoep. Aan het eind van de dag kon Matijn ze al op LinkedIn plaatsen. Fijn!

Ik had deze maand ook weer veel baby’tjes. Voor Demi maakte ik van de newbornfoto’s meteen een mooi album.
Ook kreeg ik een bijzondere zwangerschapsshoot. Naakt, in de studio. Doe je dat, Sharon? Natuurlijk! Ik begrijp dat het voor de vrouw in het begin even wennen is, maar dat gaat snel over. We hebben hele mooie foto’s gemaakt!

Bij Na-Nomi mocht ik in de verpakkingshal fotograferen achter de schermen. Met een overal aan en een haarnetje om mocht ik alle facetten van het inpakken volgen. Ik blijf het interessant vinden om bij verschillende bedrijven een rondleiding te krijgen en een kijkje te mogen nemen.

Juli 2019
fotograaf zeeland juli maandoverzicht

In juli heb ik in de studio oliebollen gefotografeerd, terwijl het buiten bijna 40 graden was. Deze foto’s worden gebruikt voor een magazine en moeten dus op tijd worden gemaakt. De foto’s stuur ik altijd snel door naar de opdrachtgevers, zodat ik weet of alles naar wens is. Dat waren de foto’s, dus konden de oliebollen worden opgegeten. Hmm!

Op de laatste schooldag fotografeerde ik 7 vriendinnen. Dit om hun vriendschap vast te leggen als een blijvende herinnering.

Twee vriendinnen die tegelijk zwanger zijn. Wat mooi. Dit heb ik vast mogen leggen en dat ook nog in het gouden uurtje. Het gouden uurtje is vlak voordat de zon ondergaat. De zon zakt dan heel langzaam en krijg je prachtig zacht licht.

Deze maand heb ik veel shoots gedaan op locatie. Ik ben bij Daisy thuis geweest om foto’s van haar pasgeboren dochter te maken. Leuk om de grote zus weer te zien. De vorige keer fotografeerde ik namelijk haar newbornfotoshoot. De foto’s hiervan hingen verspreid door het huis. Tof!

Ook mocht ik Sofie fotograferen op haar verjaardag. Ze werd 1! Haar ouders wilden graag een cakesmash fotoshoot. Sofie genoot volop! En dat in een studio helemaal versierd met Nijntje. Het was een mooi gezicht.

Ik had ook een tweeling van 6 maanden in de studio. De moeder had ze dezelfde kleding aan gedaan. Zelfs bij het nabewerken van de foto’s bleef ik maar zeggen: ahh, zo schattig!!

Tot slot fotografeerde ik een stoer bruidspaar. Ze wilden geen saaie trouwfoto’s, dus fotografeerde ik ze op de motor en samen in de tractor. Zo krijg je ook meteen persoonlijke foto’s.

En na een paar heerlijke dagen vakantie, kan ik er weer helemaal tegenaan.

In juli heb ik in de studio oliebollen gefotografeerd, terwijl het buiten bijna 40 graden was. Deze foto’s worden gebruikt voor een magazine en moeten dus op tijd worden gemaakt. De foto’s stuur ik altijd snel door naar de opdrachtgevers, zodat ik weet of alles naar wens is. Dat waren de foto’s, dus konden de oliebollen worden opgegeten. Hmm!

Op de laatste schooldag fotografeerde ik 7 vriendinnen. Dit om hun vriendschap vast te leggen als een blijvende herinnering.

Twee vriendinnen die tegelijk zwanger zijn. Wat mooi. Dit heb ik vast mogen leggen en dat ook nog in het gouden uurtje. Het gouden uurtje is vlak voordat de zon ondergaat. De zon zakt dan heel langzaam en krijg je prachtig zacht licht.

Deze maand heb ik veel shoots gedaan op locatie. Ik ben bij Daisy thuis geweest om foto’s van haar pasgeboren dochter te maken. Leuk om de grote zus weer te zien. De vorige keer fotografeerde ik namelijk haar newbornfotoshoot. De foto’s hiervan hingen verspreid door het huis. Tof!

Ook mocht ik Sofie fotograferen op haar verjaardag. Ze werd 1! Haar ouders wilden graag een cakesmash fotoshoot. Sofie genoot volop! En dat in een studio helemaal versierd met Nijntje. Het was een mooi gezicht.

Ik had ook een tweeling van 6 maanden in de studio. De moeder had ze dezelfde kleding aan gedaan. Zelfs bij het nabewerken van de foto’s bleef ik maar zeggen: ahh, zo schattig!!

Tot slot fotografeerde ik een stoer bruidspaar. Ze wilden geen saaie trouwfoto’s, dus fotografeerde ik ze op de motor en samen in de tractor. Zo krijg je ook meteen persoonlijke foto’s.

En na een paar heerlijke dagen vakantie, kan ik er weer helemaal tegenaan.

Juni 2019
Juni fotogaaf sharonwillems

In juni gaf ik een workshop productfotografie. Deze keer was de workshop gebaseerd op sieraden! Ingrid heeft een eigen Atelier waar ze zelf ringen, kettingen, oorbellen en armbanden maakt. Sinds kort heeft ze ook een website en daar moeten natuurlijk foto’s op! Ze maakte al wat foto’s met een compact camera maar na de workshop zijn haar foto’s met sprongen vooruit gegaan, wat zal haar website er mooi uit gaan zien!

In de studio kwamen veel baby’tjes voorbij deze maand. Ik kwam bij Daisy thuis om haar gezinnetje van vier kinderen te fotograferen, wat een gezellige drukte was dit. We maakte eerst foto’s van het kindje alleen en daarna ook nog wat foto’s van alle broers en zussen bij elkaar en natuurlijk de ouders met het kindje. Ook bij Lauren, Amy en Emily kwam ik in huis om hun pasgeboren kindje te fotograferen.

Roel kwam in de studio voor een familiefotoshoot. Normaal gezien ben ik in de winter erg blij met mijn studio omdat het dan binnen lekker warm en droog is, maar wat was ik op die dag ook blij met de studio! Het was buiten boven de 35 graden dus we konden heerlijk afkoelen in de studio.

Rob is een kunstenaar uit Ewijk. Hij kwam met al zijn schilderijen naar de studio om daar mooie foto’s van te laten maken. De foto’s worden gebruikt voor publicaties en een boekkaft.

Bij verschillende bedrijven kwam ik over de vloer om mooie portretfoto’s te maken van de medewerkers. Ik laat elke medewerker de foto meteen kiezen, zodat we beide zeker weten dat er iets leuks tussen zit. Daarna bewerk ik die foto’s en maak ik ze vrijstaand, zodat ze overal voor gebruikt kunnen worden.

Dominique wilde graag een zwangerschapsshoot buiten. Alleen net toen we begonnen waren begon het super hard te regenen. We gingen snel naar de studio om daar toch nog wat mooie foto’s te maken. Dominique was bang dat de studio een beetje saai zou zijn, maar uiteindelijk waren deze foto’s boven haar verwachting. Fijn, nu heeft ze toch nog een mooie serie.

Daphne koos juist voor een zwangerschapsstoot in de studio. Ze wilde graag leuke foto’s van haar mooie buik met…. muisjes! Twee weken daarna kwam ik nog overal muisjes tegen. Alles voor de foto!

Juni fotogaaf sharonwillems overzicht

In juni gaf ik een workshop productfotografie. Deze keer was de workshop gebaseerd op sieraden! Ingrid heeft een eigen Atelier waar ze zelf ringen, kettingen, oorbellen en armbanden maakt. Sinds kort heeft ze ook een website en daar moeten natuurlijk foto’s op! Ze maakte al wat foto’s met een compact camera maar na de workshop zijn haar foto’s met sprongen vooruit gegaan, wat zal haar website er mooi uit gaan zien!

In de studio kwamen veel baby’tjes voorbij deze maand. Ik kwam bij Daisy thuis om haar gezinnetje van vier kinderen te fotograferen, wat een gezellige drukte was dit. We maakte eerst foto’s van het kindje alleen en daarna ook nog wat foto’s van alle broers en zussen bij elkaar en natuurlijk de ouders met het kindje. Ook bij Lauren, Amy en Emily kwam ik in huis om hun pasgeboren kindje te fotograferen.

Roel kwam in de studio voor een familiefotoshoot. Normaal gezien ben ik in de winter erg blij met mijn studio omdat het dan binnen lekker warm en droog is, maar wat was ik op die dag ook blij met de studio! Het was buiten boven de 35 graden dus we konden heerlijk afkoelen in de studio.

Rob is een kunstenaar uit Ewijk. Hij kwam met al zijn schilderijen naar de studio om daar mooie foto’s van te laten maken. De foto’s worden gebruikt voor publicaties en een boekkaft.

Bij verschillende bedrijven kwam ik over de vloer om mooie portretfoto’s te maken van de medewerkers. Ik laat elke medewerker de foto meteen kiezen, zodat we beide zeker weten dat er iets leuks tussen zit. Daarna bewerk ik die foto’s en maak ik ze vrijstaand, zodat ze overal voor gebruikt kunnen worden.

Dominique wilde graag een zwangerschapsshoot buiten. Alleen net toen we begonnen waren begon het super hard te regenen. We gingen snel naar de studio om daar toch nog wat mooie foto’s te maken. Dominique was bang dat de studio een beetje saai zou zijn, maar uiteindelijk waren deze foto’s boven haar verwachting. Fijn, nu heeft ze toch nog een mooie serie.

Daphne koos juist voor een zwangerschapsstoot in de studio. Ze wilde graag leuke foto’s van haar mooie buik met…. muisjes! Twee weken daarna kwam ik nog overal muisjes tegen. Alles voor de foto!

Mei 2019
maandoverzicht-mei-sharon-willems

De maand mei zat lekker vol en vloog voorbij. Het begint weer lekker weer te worden en dus beginnen de bruiloften weer. Ik begon met de bruiloft van Grete en Bart. Wat een prachtige dag was het! Een paar dagen later had ik de bruiloft van Ilona en Robert, weer helemaal anders! Ilona en Robert zijn grote fans van Landrovers, dus ook heel de bruiloft was in dat thema. Erg tof.

G. Hermes nam contact op voor portretfoto’s van de medewerkers en mooie actie-en sfeerfoto’s. Ik kreeg een mooie rondleiding door het bedrijf. Dat is het mooie aan dit beroep, je komt overal!

Voor Notariskantoor Groeneweg heb ik al eerder foto’s gemaakt van het team, alleen hadden ze nu een nieuw lid. Hij kwam naar mijn studio voor een goede foto voor op de website. Ik zorg ervoor dat de foto perfect bij de rest van de foto’s past.

Tessa was met haar familie een weekendje weg. Ideaal moment om meteen een fotoshoot te doen! Ik reed naar het vakantiepark toe en daar maakten we mooie foto’s in het weiland. Ook Wim maakten een afspraak met mij voor een familieshoot aan de Waal. Ik kwam bij Leon en zijn gezinnetje thuis om leuke foto’s van ze te maken. Ze hebben twee zoontjes en de oudste was helemaal blij met zijn fiets. Wat was hij blij dat de fiets ook op de foto mocht! Na een tijdje kreeg ik hem gelukkig nog van de fiets af om ook zo mooie foto’s te maken.

Lotte kwam met haar zussen bij mij in de studio. Hun moeder was bijna jarig en ze wilden graag een mooie foto cadeau doen. Sandra belde mij op voor een familieshoot. Ze zou het leuk vinden als het op woensdag 22 mei kon, want dan werd haar zoontje 1! Na wat schuiven kon het lekker vroeg op die dag en dat is natuurlijk het allerleukste.

Zwangerschapsshoots en LinkedIn shoots kwamen er ook nog tussendoor deze maand. Met Muriel heb ik foto’s in de studio gemaakt en op locatie, zodat ze voldoende keuze heeft.

Phebe kwam bij mij in de studio voor een zwangerschapsshoot. Dit wou ze graag als cadeautje voor haarzelf doen, wat leuk! Ze wist al dat ze een jongetje zou krijgen dus met blauwe meisjes hebben we er een echt jongenstintje aangegeven! Ook Linda kwam in de studio voor een zwangerschapsshoot samen met haar hond.

En tot de baby’tjes! Van de kleine van Esther heb ik een paar jaar geleden foto’s gemaakt. Nu is de tweede geboren en mocht ik weer langskomen. Ook bij Tamara was ik ook al eerder geweest voor een newbornshoot. Het leek ons leuk om enkele foto’s van toen na te maken. Voor Imke maakte ik van de newbornfoto’s meteen een album. Een bijzondere herinnering.

fotograaf sharon maandoverzicht mei

De maand mei zat lekker vol en vloog voorbij. Het begint weer lekker weer te worden en dus beginnen de bruiloften weer. Ik begon met de bruiloft van Grete en Bart. Wat een prachtige dag was het! Een paar dagen later had ik de bruiloft van Ilona en Robert, weer helemaal anders! Ilona en Robert zijn grote fans van Landrovers, dus ook heel de bruiloft was in dat thema. Erg tof.

G. Hermes nam contact op voor portretfoto’s van de medewerkers en mooie actie-en sfeerfoto’s. Ik kreeg een mooie rondleiding door het bedrijf. Dat is het mooie aan dit beroep, je komt overal!

Voor Notariskantoor Groeneweg heb ik al eerder foto’s gemaakt van het team, alleen hadden ze nu een nieuw lid. Hij kwam naar mijn studio voor een goede foto voor op de website. Ik zorg ervoor dat de foto perfect bij de rest van de foto’s past.

Tessa was met haar familie een weekendje weg. Ideaal moment om meteen een fotoshoot te doen! Ik reed naar het vakantiepark toe en daar maakten we mooie foto’s in het weiland. Ook Wim maakten een afspraak met mij voor een familieshoot aan de Waal. Ik kwam bij Leon en zijn gezinnetje thuis om leuke foto’s van ze te maken. Ze hebben twee zoontjes en de oudste was helemaal blij met zijn fiets. Wat was hij blij dat de fiets ook op de foto mocht! Na een tijdje kreeg ik hem gelukkig nog van de fiets af om ook zo mooie foto’s te maken.

Lotte kwam met haar zussen bij mij in de studio. Hun moeder was bijna jarig en ze wilden graag een mooie foto cadeau doen. Sandra belde mij op voor een familieshoot. Ze zou het leuk vinden als het op woensdag 22 mei kon, want dan werd haar zoontje 1! Na wat schuiven kon het lekker vroeg op die dag en dat is natuurlijk het allerleukste.

Zwangerschapsshoots en LinkedIn shoots kwamen er ook nog tussendoor deze maand. Met Muriel heb ik foto’s in de studio gemaakt en op locatie, zodat ze voldoende keuze heeft.

Phebe kwam bij mij in de studio voor een zwangerschapsshoot. Dit wou ze graag als cadeautje voor haarzelf doen, wat leuk! Ze wist al dat ze een jongetje zou krijgen dus met blauwe meisjes hebben we er een echt jongenstintje aangegeven! Ook Linda kwam in de studio voor een zwangerschapsshoot samen met haar hond.

En tot de baby’tjes! Van de kleine van Esther heb ik een paar jaar geleden foto’s gemaakt. Nu is de tweede geboren en mocht ik weer langskomen. Ook bij Tamara was ik ook al eerder geweest voor een newbornshoot. Het leek ons leuk om enkele foto’s van toen na te maken. Voor Imke maakte ik van de newbornfoto’s meteen een album. Een bijzondere herinnering.

April 2019
fotograaf sharon willems portfolio 2019

In de maand april stonden er knuffels van 3 meter hoog in de studio! Heel tof. Vanuit een steiger maakte ik productfoto’s. De sfeerfoto’s maakten we met een model, zodat je echt de verhouding goed kan zien.

Ook mocht ik de workshop basis fotografie geven aan Wendy en Dennis. Ik leerde ze de instellingen van de camera, tips en tricks om beter te fotograferen en hoe je zo mooi de scherpte in een foto kunt verdelen. Het allermooiste vind ik om te zien hoe ze binnen kwamen en wat voor een geweldige foto’s ze nu kunnen maken. En dat na twee avonden! TROTS!

Jeanne kwam een paar jaar geleden met haar kleinzoon in de studio om leuke foto’s te maken als cadeau voor haar dochter. Nu was de rest van de familie een beetje jaloers dus kwam ze terug met ondertussen drie kleinkinderen! We hebben lekker gedanst in de studio en natuurlijk mooie foto’s gemaakt.

Mitchell nam contact met mij op voor LinkedIn profielfoto’s. Deze maakte ik op locatie. Via Mitchell kwamen Jawad en zijn vrouw bij mij terecht. Ze hadden een paar weken geleden een dochtertje gekregen. Hiervan wilden ze graag een newborn shoot met een geboortekaartje. Lotte, ook partner van Kwaaijongens, ging na mijn shoot meteen aan de slag. De foto komt prachtig tot zijn recht en het kaartje lag 24 uur later al in de studio klaar.

Tot slot vond de bruiloft van Mariska & Ramon plaats in april. En de zon scheen! Het was zo prachtig.

Fotograaf Sharon Willems april 2019

In de maand april stonden er knuffels van 3 meter hoog in de studio! Heel tof. Vanuit een steiger maakte ik productfoto’s. De sfeerfoto’s maakten we met een model, zodat je echt de verhouding goed kan zien.

Ook mocht ik de workshop basis fotografie geven aan Wendy en Dennis. Ik leerde ze de instellingen van de camera, tips en tricks om beter te fotograferen en hoe je zo mooi de scherpte in een foto kunt verdelen. Het allermooiste vind ik om te zien hoe ze binnen kwamen en wat voor een geweldige foto’s ze nu kunnen maken. En dat na twee avonden! TROTS!

Jeanne kwam een paar jaar geleden met haar kleinzoon in de studio om leuke foto’s te maken als cadeau voor haar dochter. Nu was de rest van de familie een beetje jaloers dus kwam ze terug met ondertussen drie kleinkinderen! We hebben lekker gedanst in de studio en natuurlijk mooie foto’s gemaakt.

Mitchell nam contact met mij op voor LinkedIn profielfoto’s. Deze maakte ik op locatie. Via Mitchell kwamen Jawad en zijn vrouw bij mij terecht. Ze hadden een paar weken geleden een dochtertje gekregen. Hiervan wilden ze graag een newborn shoot met een geboortekaartje. Lotte, ook partner van Kwaaijongens, ging na mijn shoot meteen aan de slag. De foto komt prachtig tot zijn recht en het kaartje lag 24 uur later al in de studio klaar.

Tot slot vond de bruiloft van Mariska & Ramon plaats in april. En de zon scheen! Het was zo prachtig.

Maart 2019
fotograaf sharon willems maart overzicht

In maart mocht ik weer veel bijzondere herinneringen vastleggen. Een loveshoot in Uden, we hadden geluk met het weer en de stelletjes klommen in de bomen en renden door het zand waardoor de foto’s lekker spontaan zijn geworden! Ook had ik verschillende newbornshoots in de studio en bij de mensen thuis. Dan moet je denken aan kindjes tussen de 7 en 12 dagen oud. Erg pril dus. Zo mooi om vast te leggen. En tot slot een vrijgezellenshoot in de studio met 13 meiden! Wat een gezelligheid was dat!

In januari ben ik bij van Neynsel geweest om portretfoto’s te maken voor op de website. Vaak maak ik een tweede afspraak voor de mensen die de eerste keer niet aanwezig kunnen zijn of die ziek zijn. In maart hebben we hele fotoserie compleet gemaakt.

In februari stond heel de studio nog vol met heerlijk gebak, vanwege de sfeerfoto’s en de video in opdracht van Beko. Deze maand trof ik de mensen achter het bedrijf, om portretfoto’s te verzorgen. De foto’s heb ik vrijstaand aangeleverd, omdat dit altijd handig is wanneer er nieuwe medewerkers in het team komen.

Ook stond productfotografie op de agenda. Van petten, tot doosjes tot leuke bruidsjurkjes voor kinderen. De diversiteit was deze maand weer erg leuk.

Maandoverzicht maart sharon willems

In maart mocht ik weer veel bijzondere herinneringen vastleggen. Een loveshoot in Uden, we hadden geluk met het weer en de stelletjes klommen in de bomen en renden door het zand waardoor de foto’s lekker spontaan zijn geworden! Ook had ik verschillende newbornshoots in de studio en bij de mensen thuis. Dan moet je denken aan kindjes tussen de 7 en 12 dagen oud. Erg pril dus. Zo mooi om vast te leggen. En tot slot een vrijgezellenshoot in de studio met 13 meiden! Wat een gezelligheid was dat!

In januari ben ik bij van Neynsel geweest om portretfoto’s te maken voor op de website. Vaak maak ik een tweede afspraak voor de mensen die de eerste keer niet aanwezig kunnen zijn of die ziek zijn. In maart hebben we hele fotoserie compleet gemaakt.

In februari stond heel de studio nog vol met heerlijk gebak, vanwege de sfeerfoto’s en de video in opdracht van Beko. Deze maand trof ik de mensen achter het bedrijf, om portretfoto’s te verzorgen. De foto’s heb ik vrijstaand aangeleverd, omdat dit altijd handig is wanneer er nieuwe medewerkers in het team komen.

Ook stond productfotografie op de agenda. Van petten, tot doosjes tot leuke bruidsjurkjes voor kinderen. De diversiteit was deze maand weer erg leuk.

Februari 2019
fotograaf 2019 februari

De maand februari stond vooral in het teken van LinkedIn & bedrijf-fotoshoots.

Voor Beko fotografeerde ik de nieuwe gebaksdozen. De hele studio stond vol met de allermooiste taarten. We maakten naast packshots ook sfeerfoto’s voor op de nieuwe website en andere promotiedoeleinden. Tot slot mocht ik een promotievideo maken. En ja, daarna mochten we alle taarten opeten. Heeeeerlijk!

Gastouderopvang in het Veld wilde ook graag nieuwe foto’s voor op de website. Vooraf is aan de ouders toestemming gevraagd en hebben we bedacht welke facetten we in beeld wilden laten zien. De kinderen gingen kleuren, torens bouwen en lekker buiten spelen. De interactie tussen Sandra (de eigenaresse) en de kinderen vind ik het belangrijkste en juist daar heb ik de focus opgelegd. Toen ik weg wilde gaan kwamen de kinderen mij enthousiast knuffelen en kreeg ik een kleurplaat mee. Die hangt nu mooi hier in de studio!

In januari maakte ik foto’s voor de hondenopvang van Danielle. Debby, haar vriendin was hier zo enthousiast over dat Danielle besloot om haar een fotoshoot cadeau te doen. Ditmaal van haar eigen pup van 5 maanden oud. Hoe lief is dat?

Voor diverse bedrijven maakte ik mooie portretfoto’s van de medewerkers. Ik laat altijd de foto’s zien en iedereen mag zelf zijn favoriet kiezen, zodat ik zeker weet dat alle medewerkers tevreden zijn met het resultaat. Dat gaat eigenlijk op dezelfde wijze als hoe ik mijn LinkedIn-fotoshoots doe.

Deze maand had ik ook nog eens twee prachtige katten in de studio. En geloof me, dat is weer heel iets anders dan hondenfotografie. Na veel geduld hebben we een mooie serie kunnen maken. De serie wordt in juni geplaatst in een magazine. Ik houd jullie op de hoogte.

februari 2019 fotograaf

De maand februari stond vooral in het teken van LinkedIn & bedrijf-fotoshoots.

Voor Beko fotografeerde ik de nieuwe gebaksdozen. De hele studio stond vol met de allermooiste taarten. We maakten naast packshots ook sfeerfoto’s voor op de nieuwe website en andere promotiedoeleinden. Tot slot mocht ik een promotievideo maken. En ja, daarna mochten we alle taarten opeten. Heeeeerlijk!

Gastouderopvang in het Veld wilde ook graag nieuwe foto’s voor op de website. Vooraf is aan de ouders toestemming gevraagd en hebben we bedacht welke facetten we in beeld wilden laten zien. De kinderen gingen kleuren, torens bouwen en lekker buiten spelen. De interactie tussen Sandra (de eigenaresse) en de kinderen vind ik het belangrijkste en juist daar heb ik de focus opgelegd. Toen ik weg wilde gaan kwamen de kinderen mij enthousiast knuffelen en kreeg ik een kleurplaat mee. Die hangt nu mooi hier in de studio!

In januari maakte ik foto’s voor de hondenopvang van Danielle. Debby, haar vriendin was hier zo enthousiast over dat Danielle besloot om haar een fotoshoot cadeau te doen. Ditmaal van haar eigen pup van 5 maanden oud. Hoe lief is dat?

Voor diverse bedrijven maakte ik mooie portretfoto’s van de medewerkers. Ik laat altijd de foto’s zien en iedereen mag zelf zijn favoriet kiezen, zodat ik zeker weet dat alle medewerkers tevreden zijn met het resultaat. Dat gaat eigenlijk op dezelfde wijze als hoe ik mijn LinkedIn-fotoshoots doe.

Deze maand had ik ook nog eens twee prachtige katten in de studio. En geloof me, dat is weer heel iets anders dan hondenfotografie. Na veel geduld hebben we een mooie serie kunnen maken. De serie wordt in juni geplaatst in een magazine. Ik houd jullie op de hoogte.

Januari 2019
fotograaf 2019 gemeente landerd

Wauw, het jaar is mooi begonnen! Normaal is januari een relatief rustige maand, maar deze keer mocht ik lekker veel aan de slag. Het was soms wel even doorbijten: languit op de grond in de regen hondjes fotograferen en met bevroren handen een bruiloft vastleggen. Maar, wanneer je dan naar de foto’s kijkt was dat het helemaal waard.

Voor de kapsalon van Ilse maakte ik een bedrijfsreportage. Deze foto’s komen uiteindelijk op de website en worden gebruikt voor Social Media. Ilse kende ik al, ik mocht namelijk ook haar zwangerschap en de newbornshoot maken. Ook voor andere bedrijven mocht ik portretfoto’s van alle medewerkers maken en/of sfeerimpressies van het bedrijf. Daar zit altijd een hele planning achter, om iedereen dezelfde dag in beeld te brengen.

Voor Doride, Anne en Obrain maakte ik een LinkedIn-fotoshoot. Een foto waar ze zelf 100% achter staan. Dat is zo belangrijk.

Lisa had een cadeaubon gekregen voor een zwangerschapsshoot. Ze wilde geen standaardfoto’s, maar een mooie herinnering maken. Dat was nog wel even spannend met haar dochtertje van 2,5 die niet heel goed had geslapen. Maar we speelden spelletjes en dansten door de studio, waardoor ze er nu prachtig opstaat.

Voor Suzanne maakte ik een newbornshoot met album. De kleine Cas was goed wakker en vond het allemaal veel te interessant om te gaan slapen. Grappig, wanneer je nu door het album bladert en naar de foto’s kijkt ziet het er allemaal zo vredig uit en lijkt het zo makkelijk gedaan.

Voor Beko Verpakkingen maak ik de productfotografie voor brochures en de webshop. Dit keer een totaal andere opdracht, ik mocht ze coachen tijdens het maken van korte video’s. Zo tof om te zien wat je ze in een korte tijd kunt bijbrengen en wat ze dan zelf kunnen!

Tot slot werd ik uitgenodigd om de workshop Dierenfotografie te geven aan een groep amateurfotografen. Leuk!

fotograaf 2019 zeeland gemeente landerd

Wauw, het jaar is mooi begonnen! Normaal is januari een relatief rustige maand, maar deze keer mocht ik lekker veel aan de slag. Het was soms wel even doorbijten: languit op de grond in de regen hondjes fotograferen en met bevroren handen een bruiloft vastleggen. Maar, wanneer je dan naar de foto’s kijkt was dat het helemaal waard.

Voor de kapsalon van Ilse maakte ik een bedrijfsreportage. Deze foto’s komen uiteindelijk op de website en worden gebruikt voor Social Media. Ilse kende ik al, ik mocht namelijk ook haar zwangerschap en de newbornshoot maken. Ook voor andere bedrijven mocht ik portretfoto’s van alle medewerkers maken en/of sfeerimpressies van het bedrijf. Daar zit altijd een hele planning achter, om iedereen dezelfde dag in beeld te brengen.

Voor Doride, Anne en Obrain maakte ik een LinkedIn-fotoshoot. Een foto waar ze zelf 100% achter staan. Dat is zo belangrijk.

Lisa had een cadeaubon gekregen voor een zwangerschapsshoot. Ze wilde geen standaardfoto’s, maar een mooie herinnering maken. Dat was nog wel even spannend met haar dochtertje van 2,5 die niet heel goed had geslapen. Maar we speelden spelletjes en dansten door de studio, waardoor ze er nu prachtig opstaat.

Voor Suzanne maakte ik een newbornshoot met album. De kleine Cas was goed wakker en vond het allemaal veel te interessant om te gaan slapen. Grappig, wanneer je nu door het album bladert en naar de foto’s kijkt ziet het er allemaal zo vredig uit en lijkt het zo makkelijk gedaan.

Voor Beko Verpakkingen maak ik de productfotografie voor brochures en de webshop. Dit keer een totaal andere opdracht, ik mocht ze coachen tijdens het maken van korte video’s. Zo tof om te zien wat je ze in een korte tijd kunt bijbrengen en wat ze dan zelf kunnen!