Fotoshoot jaaroverzicht 2018

Elke maand maak ik een overzicht in woord en beeld. Zo krijg je in één oogopslag een idee van mijn werk.

Maart 2018
fotograaf sharon willems maart

Het bruiloft seizoen begint weer bijna. Om een beetje aan de camera te wennen verzorg ik loveshoots. Daarnaast hebben stellen meteen een mooie foto voor de uitnodiging. Deze keer ging ik met het aanstaande bruidspaar naar de Bedafse Bergen in Uden. Wandelen door het zand en klimmen in de bomen. Dan vergeet je de camera en sta je echt als jezelf op de foto.

In de studio verzorgde ik productfotografie, dit gaat van bruidstaarten tot frietverpakkingen. Heel vervelend, om na de fotoshoot alles op te eten. 😉

Bart wilde voor zijn bedrijf graag professionele bedrijfsfotografie. Leuk! Ik fotografeerde de werkzaamheden en de werknemers in actie, zodat je ook een beeld krijgt van de mensen achter het bedrijf. Persoonlijke foto’s zijn belangrijk.

En als je regelmatig het tijdschrift Gloss, Glossy of een ander modeblad leest, dan is de kans groot dat je mijn foto voorbij hebt zien komen. Tof he?

Tot slot mocht ik weer leuke familiefoto’s maken en had ik zwangere dames voor mijn lens. Spelen met licht in de studio blijft mooi. Kijk maar onderin in het maandoverzicht, ik ben benieuwd welke jouw voorkeur heeft.

fotografie sharon willems 2018

Het bruiloft seizoen begint weer bijna. Om een beetje aan de camera te wennen en een mooie foto voor de uitnodiging te hebben, verzorg ik loveshoots. Deze keer ging ik met het aanstaande bruidspaar naar de Bedafse Bergen in Uden. Wandelen door het zand en klimmen in de bomen. Dan vergeet je de camera en sta je echt als jezelf op de foto.

In de studio verzorgde ik productfotografie, dit gaat van bruidstaarten tot frietverpakkingen. Heel vervelend, om na de fotoshoot alles op te eten. 😉

Bart wilde voor zijn bedrijf graag professionele bedrijfsfotografie. Leuk! Ik fotografeerde de werkzaamheden en de mensen in actie, zodat je ook een beeld krijgt van de mensen achter het bedrijf. Persoonlijke foto’s zijn belangrijk.

En als je regelmatig het tijdschrift Gloss, Glossy of een ander modeblad? Dan is de kans groot dat je mijn foto voorbij hebt zien komen. Tof he?

Tot slot mocht ik weer leuke familiefoto’s maken en had ik zwangere dames voor mijn lens. Spelen met licht in de studio blijft mooi. Kijk maar onderin in het maandoverzicht, ik ben benieuwd welke jouw voorkeur heeft.

Februari 2018
Fotograaf SharonWillems Februari

Deze maand was ik extra blij met de warme fotostudio, wat was het koud buiten om te fotograferen! Lekker muziek aan en de rest gaat vanzelf. Wat een gezelligheid. Dat geldt ook voor de vriendinnenfotoshoot. De meiden moesten even loskomen maar op het eind hadden ze zoveel lol samen en waren ze volop aan het dansen.

Een familiefoto van 10 jaar geleden, maakten we nu opnieuw. Grappig natuurlijk, want alle verhoudingen zijn helemaal veranderd.

Sara werd 1 jaar en dat vierden we met een cake smash.

Voor verschillende bedrijven maakte ik professionele portretfoto’s. Diana kwam zelfs uit Berg op Zoom om door mij een LinkedIn foto te maken. Bizar, hoeveel fotografen ze voorbij rijdt. Ze had mijn foto’s gezien en dat wilde ze ook. Tof als mensen zo bewust voor je kiezen.

Voor de verkiezingsposter fotografeerde ik Katinka in de weilanden. Deze poster komt groot op een bus te hangen, die ter promotie rondrijdt. Tof!

De trouwdatum van Wilke komt steeds dichterbij en ze wilde een persoonlijke uitnodiging maken. We gingen lekker op pad en ik maakte spontane foto’s van ze. De foto straalt nu op de kaart.

Voor diverse webshops maakte ik productfoto’s. Daarnaast mocht ik deze maand weer ondernemers op weg helpen met het maken van mooie productfoto’s door middel van de workshop productfotografie. Mooi om te zien hoe ze binnen kwamen en met welke kennis en enthousiasme ze weer gingen.

fotograaf portfolio februari

Deze maand was ik extra blij met de warme fotostudio, wat was het koud! Bij de vriendinnenfotoshoot moesten de meiden even loskomen maar op het eind hadden ze zoveel lol samen en waren ze volop aan het dansen.
Een familiefoto van 10 jaar geleden, maakten we nu opnieuw. Grappig natuurlijk, want alle verhoudingen zijn helemaal veranderd.
Sara werd 1 jaar en dat vierden we met een cake smash.
Voor verschillende bedrijven maakte ik professionele portretfoto’s. Diana kwam zelfs uit Berg op Zoom om door mij een LinkedIn foto te maken. Bizar, hoeveel fotografen ze voorbij rijdt. Tof als mensen zo bewust voor je kiezen.
Voor de verkiezingsposter fotografeerde ik Katinka in de weilanden. Deze poster komt groot op een bus te hangen, die ter promotie rondrijdt. Tof!
De trouwdatum van Wilke komt steeds dichterbij en ze wilde een persoonlijke uitnodiging maken. We gingen lekker op pad en ik maakte spontane foto’s van ze. De foto straalt nu op de kaart.
Daarnaast mocht ik deze maand weer ondernemers op weg helpen met het maken van mooie productfoto’s door middel van de workshop productfotografie. Mooi om te zien hoe ze binnen kwamen en met welke kennis en enthousiasme ze weer gingen.

Januari 2018
fotograaf uden januari

Wat is 2018 mooi begonnen. De nieuwe wondertjes van Isabella, Pleun en Susanne fotografeerde ik in de warme fotostudio. In alle rust, want dat is echt het allerbelangrijkste.

In Zeeland is een groep al maanden bezig met de voorbereidingen van een nieuw dorpshuis. Ik legde de activiteiten in het dorp vast om het gevoel weer te geven. Het gevoel van samen zijn, jong en oud.

Van de medewerkers van Kinderzorg Bijzonder mocht ik foto’s van de werknemers maken. Deze worden gebruikt in een soort smoelenboek op de website.

De familie fotoshoots blijven nooit vervelen. Foto’s in de studio of in het bos, lekker spontaan. Dat vind ik het leukste!

Henk kwam in de studio en vertelde dat hij al jaren geen goede foto van zichzelf heeft. Ik weet zeker dat het gaat lukken, want ik ben er van overtuigd dat ik van iedereen een mooie foto kan maken. Iedereen is fotogeniek op zijn of haar manier. Hij ging op een stoel in de studio zitten, tussendoor waren we wat aan het kletsen. Ik maakte de eerste foto en hij keek recht de lens in. “Oh, mooie blik!” dacht ik nog. Ik liet de foto aan Henk zien en hij begon te stralen: “dat is hem! Dit ben ik. En hier ben ik trots op! Eindelijk!” Bijzonder. Wat een mooi vak is het toch, om mensen zo blij te mogen maken. Ik geloof dat dit een prachtig jaar gaat worden. Daar gaan we samen voor zorgen!

jaaroverzicht 2018 fotograaf

Wat is 2018 mooi begonnen. De nieuwe wondertjes van Isabella, Pleun en Susanne fotografeerde ik in de warme fotostudio. In alle rust, want dat is echt het allerbelangrijkste.
In Zeeland is een groep al maanden bezig met de voorbereidingen van een nieuw dorpshuis. Ik legde de activiteiten in het dorp vast om het gevoel weer te geven.
Van de medewerkers van Kinderzorg Bijzonder mocht ik foto’s van de werknemers maken.
De familie fotoshoots blijven nooit vervelen. Foto’s in de studio of in het bos, lekker spontaan. Dat vind ik het leukste!
Henk kwam in de studio en vertelde dat hij al jaren geen goede foto van zichzelf heeft. Ik weet zeker dat het gaat lukken, want ik ben er van overtuigd dat ik van iedereen een mooie foto kan maken. Iedereen is fotogeniek op zijn of haar manier. Hij ging op een stoel in de studio zitten, tussendoor waren we wat aan het kletsen. Ik maakte de eerste foto en hij keek recht de lens in. “Oh, mooie blik!” dacht ik nog. Ik liet de foto aan Henk zien en hij begon te stralen: “dat is hem! Dit ben ik. En hier ben ik trots op! Eindelijk!” Bijzonder. Wat een mooi vak is het toch, om mensen zo blij te mogen maken. Ik geloof dat dit een prachtig jaar gaat worden. Daar gaan we samen voor zorgen!

Bekijk hier de eerdere maandoverzichten