Fotoshoot jaaroverzicht 2018

Elke maand maak ik een overzicht in woord en beeld. Zo krijg je in één oogopslag een idee van mijn werk.

December 2018
fotograaf zeeland maandoverzicht december 2018
Het aller-laatste maandoverzicht van dit jaar! Vol met productfotografie, familiefotoshoots, newbornreportages, LinkedIN-fotoshoots en bedrijffoto’s. Als ik naar zo’n maandoverzicht kijk besef ik altijd weer hoeveel mooie, verschillende opdrachten ik elke maand weer opnieuw mag krijgen.
December is altijd een drukke maand. Bedrijven willen het liefst alles afgerond hebben en dus de foto’s voor de kerst ontvangen. Families willen graag met z’n allen nog een mooie familiefoto laten maken en deze foto met kerst cadeau geven. En met een kleine beetje trots kan ik zeggen dat alles is afgerond. Iedereen is blij. Wat een fijn gevoel! Ik wil iedereen bedanken voor de mooie opdrachten en de lieve woorden die ik via mail, WhatsApp en Social Media mag ontvangen. Mijn dank is enorm! Geniet van de foto’s en wie weet tot in het nieuwe jaar. Ik ga mijn best weer voor jullie doen om mooie dingen te maken.
fotograaf zeeland december 2018
Het aller-laatste maandoverzicht van dit jaar! Vol met productfotografie, familiefotoshoots, newbornreportages, LinkedIN-fotoshoots en bedrijffoto’s. Als ik naar zo’n maandoverzicht kijk besef ik altijd weer hoeveel mooie, verschillende opdrachten ik elke maand weer opnieuw mag krijgen.
December is altijd een drukke maand. Bedrijven willen het liefst alles afgerond hebben en dus de foto’s voor de kerst ontvangen. Families willen graag met z’n allen nog een mooie familiefoto laten maken en deze foto met kerst cadeau geven. En met een kleine beetje trots kan ik zeggen dat alles is afgerond. Iedereen is blij. Wat een fijn gevoel! Ik wil iedereen bedanken voor de mooie opdrachten en de lieve woorden die ik via mail, WhatsApp en Social Media mag ontvangen. Mijn dank is enorm! Geniet van de foto’s en wie weet tot in het nieuwe jaar. Ik ga mijn best weer voor jullie doen om mooie dingen te maken.
November 2018
fotograaf zeeland november-2018
Dinsdagochtend werd ik opgebeld door Jeanne. Ze moest vandaag oppassen op haar kleindochter en bedacht dat het leuk was om als verrassing aan de ouders mooie foto’s van haar te maken. “Kan ik misschien nu langskomen voor een shoot? Het is misschien last minute, maar ik probeer het toch.” Mijn dag stond in het teken van het ontwerpen van bruidsalbums, dus ik was flexibel. Nog geen uur later kwam Jeanne met haar kleindochter binnen. Ze had een teddybeer onder haar arm geklemd en keek haar ogen uit in de studio. Ik zette vrolijke kinderliedjes op en ze begon te klappen en voluit te lachen. Zo leuk! De mooiste foto bestelde Jeanne op een mooie afdruk om als cadeau te geven. Ik weet zeker dat de ouders er heel blij mee zijn!
De buitenshoots waren koud! Met rode wangen en koude handen lag ik languit op mijn buik in het zand om mooie hondenfoto’s te schieten. De één luisterde NET iets beter dan de andere. Maar uiteindelijk had ik van alle honden een mooie serie.
De familieshoots buiten werden afgewisseld met newbornshoots in de slaapkamer en LinkedIn shoots in de studio. Ook had ik veel verschillende producten voor mijn camera: van knuffels tot compressoren tot fotolijstjes.
En weer een totaal andere opdracht: voor de opening van het Taalhuis in verschillende bibliotheken maakte ik een promotievideo. Erg leuk om zo fotografie en video af te wisselen.
Twee zussen uit Deventer (!!) wilden dit jaar een unieke kerstkaart en kwamen bij mij voor een leuke fotoshoot. We gingen helemaal los: kerstjurkjes, oliebollen en champagne. Ze hadden ontzettend veel schik samen. Uiteindelijk hadden we een hele serie foto’s en konden ze niet meer kiezen welke nou op de kerstkaart moest.
Tot slot verzorgde ik bedrijfsreportages voor kleine en grote bedrijven. Ik vind het leuk om deze foto’s weer online tegen te komen op Social Media, in nieuwsbrieven en offline op reclameborden en in brochures.
fotograaf zeeland 2018 november
Dinsdagochtend werd ik opgebeld door Jeanne. Ze moest vandaag oppassen op haar kleindochter en bedacht dat het leuk was om als verrassing aan de ouders mooie foto’s van haar te maken. “Kan ik misschien nu langskomen voor een shoot? Het is misschien last minute, maar ik probeer het toch.” Mijn dag stond in het teken van het ontwerpen van bruidsalbums, dus ik was flexibel. Nog geen uur later kwam Jeanne met haar kleindochter binnen. Ze had een teddybeer onder haar arm geklemd en keek haar ogen uit in de studio. Ik zette vrolijke kinderliedjes op en ze begon te klappen en voluit te lachen. Zo leuk! De mooiste foto bestelde Jeanne op een mooie afdruk om als cadeau te geven. Ik weet zeker dat de ouders er heel blij mee zijn!
De buitenshoots waren koud! Met rode wangen en koude handen lag ik languit op mijn buik in het zand om mooie hondenfoto’s te schieten. De één luisterde NET iets beter dan de andere. Maar uiteindelijk had ik van alle honden een mooie serie.
De familieshoots buiten werden afgewisseld met newbornshoots in de slaapkamer en LinkedIn shoots in de studio. Ook had ik veel verschillende producten voor mijn camera: van knuffels tot compressoren tot fotolijstjes.
En weer een totaal andere opdracht: voor de opening van het Taalhuis in verschillende bibliotheken maakte ik een promotievideo. Erg leuk om zo fotografie en video af te wisselen.
Twee zussen uit Deventer (!!) wilden dit jaar een unieke kerstkaart en kwamen bij mij voor een leuke fotoshoot. We gingen helemaal los: kerstjurkjes, oliebollen en champagne. Ze hadden ontzettend veel schik samen. Uiteindelijk hadden we een hele serie foto’s en konden ze niet meer kiezen welke nou op de kerstkaart moest.
Tot slot verzorgde ik bedrijfsreportages voor kleine en grote bedrijven. Ik vind het leuk om deze foto’s weer online tegen te komen op Social Media, in nieuwsbrieven en offline op reclameborden en in brochures.
Oktober 2018
fotografe denbosch uden oktober 2018

Oktober en dat betekent herfst fotoshoots! Lekker tussen de bladeren en in de buitenlucht, heerlijk.
Janneke en haar gezin fotografeerde ik een tijdje terug bij een zwangerschapsfotoshoot. Nu was de newbornshoot met niet één, maar twee prachtige mannetjes. Ook de twee grote broers waren er bij. Het was dus een uitdaging om deze vier te fotograferen, maar wat deden ze het goed! Bij het nabewerken van de foto’s dacht ik alleen maar: “aahhh prachtig, oeh deze is lief, kijk ze hier nou!” Ik geniet niet alleen van het fotograferen, maar ook van de nabewerking.

Zie je die foto van moeder en dochter rennend door het zand? Het meisje wilde haar lievelingsjurk aan, in dezelfde kleur als mama’s jurk. Zo schattig!

Oktober zat niet alleen maar vol met zoetsappige foto’s, ik gaf ook de workshop Productfotografie aan twee passie volle onderneemsters. Ook de basis workshop Fotografie mocht ik verzorgen. De brochure van Deponti met mijn foto’s verscheen deze maand en voor onder andere Fysicon maakte ik een bedrijfsreportage in het Medisch Spectrum Twente. Wat een diversiteit hè? Dat maakt het zo bijzonder!

Oktober en dat betekent herfst fotoshoots! Lekker tussen de bladeren en in de buitenlucht, heerlijk.
Janneke en haar gezin fotografeerde ik een tijdje terug bij een zwangerschapsfotoshoot. Nu was de newbornshoot met niet één, maar twee prachtige mannetjes. Ook de twee grote broers waren er bij. Het was dus een uitdaging om deze vier te fotograferen, maar wat deden ze het goed! Bij het nabewerken van de foto’s dacht ik alleen maar: “aahhh prachtig, oeh deze is lief, kijk ze hier nou!” Ik geniet niet alleen van het fotograferen, maar ook van de nabewerking.

Zie je die foto van moeder en dochter rennend door het zand? Het meisje wilde haar lievelingsjurk aan, in dezelfde kleur als mama’s jurk. Zo schattig!

Oktober zat niet alleen maar vol met zoetsappige foto’s, ik gaf ook de workshop Productfotografie aan twee passie volle onderneemsters. Ook de basis workshop Fotografie mocht ik verzorgen. De brochure van Deponti met mijn foto’s verscheen deze maand en voor onder andere Fysicon maakte ik een bedrijfsreportage in het Medisch Spectrum Twente. Wat een diversiteit hè? Dat maakt het zo bijzonder!

September 2018
fotografie professioneel uden maandoverzicht

Diewertje & Bram trouwden op het strand in Schiermonnikoog! Heerlijk, frisse wind, mooie blauwe luchten en een lekker zonnetje erbij. Dat is toch echt een droombruiloft?

De bruiloft van Martijn & Dominique was ook prachtig. Midden in de boomgaard, omringt door allemaal lieve mensen. De vogeltjes hoorde je tijdens de ceremonie fluiten. Iedereen zat na te genieten aan een lange tafel. Zo leuk om dan die kleine details vast te leggen.

En dan de bruiloft van Linda & Pim. Weer helemaal anders! We maakten foto’s met confetti, op de traktor en in de weilanden. Ze waren overal voor in en dat vind ik echt het leukste. Je krijgt dan zulke spontane bruidsfoto’s. Het trouwseizoen is nu bijna afgelopen en ik kan al niet wachten tot volgend jaar!

Voor Deco Zonwering maakte ik een bedrijfsreportage. Alle ruimtes kwamen aan bod. Vol passie vertelden ze wat ze voor klanten kunnen betekenen. We hebben echt een hele serie beeldmateriaal geschoten, zodat ze de komende tijd vooruit kunnen. De foto’s worden gebruikt voor de website en reclamemateriaal.

Anna is zwanger en wilde graag een zwangerschapsshoot bij haar thuis. Gewoon het dagelijks leven in beeld. Niet poseren, maar het leven zoals het is want daar geniet ze zo van. Dat vind ik mooi. Nu is het wachten totdat de kleine zich laat zien en dan zal ik de newbornshoot maken.

fotograaf professioneel uden maandoverzicht

Diewertje & Bram trouwden op het strand in Schiermonnikoog! Heerlijk, frisse wind, mooie blauwe luchten en een lekker zonnetje erbij. Dat is toch echt een droombruiloft?

De bruiloft van Martijn & Dominique was ook prachtig. Midden in de boomgaard, omringt door allemaal lieve mensen. De vogeltjes hoorde je tijdens de ceremonie fluiten. Iedereen zat na te genieten aan een lange tafel. Zo leuk om dan die kleine details vast te leggen.

En dan de bruiloft van Linda & Pim. Weer helemaal anders! We maakten foto’s met confetti, op de traktor en in de weilanden. Ze waren overal voor in en dat vind ik echt het leukste. Je krijgt dan zulke spontane bruidsfoto’s. Het trouwseizoen is nu bijna afgelopen en ik kan al niet wachten tot volgend jaar!

Voor Deco Zonwering maakte ik een bedrijfsreportage. Alle ruimtes kwamen aan bod. Vol passie vertelden ze wat ze voor klanten kunnen betekenen. We hebben echt een hele serie beeldmateriaal geschoten, zodat ze de komende tijd vooruit kunnen. De foto’s worden gebruikt voor de website en reclamemateriaal.

Anna is zwanger en wilde graag een zwangerschapsshoot bij haar thuis. Gewoon het dagelijks leven in beeld. Niet poseren, maar het leven zoals het is want daar geniet ze zo van. Dat vind ik mooi. Nu is het wachten totdat de kleine zich laat zien en dan zal ik de newbornshoot maken.

Augustus 2018
fotograaf zeeland collage

Soms moet je heel even een stapje terug doen en kijken waar je staat. Augustus was fantastisch: ik heb zoveel mooie momenten mogen meemaken en vastleggen.

Voor Robin & Geert mocht ik de loveshoot en de bruidsreportage maken. Daarna belde ze op dat ze zo blij was met de foto’s en of ik ook een zwangerschapsfotoshoot wilde doen. Natuurlijk! Wat hadden we een geluk, twee dagen later was namelijk de kleine al geboren! En ja hoor, ook haar mocht ik vastleggen. Bijzonder he?

Steven wilde zijn moeder verrassen met mooie foto’s en samen gingen we op pad in Eindhoven. Zo’n lief en origineel cadeau, ik weet zeker dat hij z’n moeder heel erg blij gaat maken.

Voor verschillende bedrijven mocht ik de Instagramfoto’s verzorgen. Al vrij snel kreeg ik een berichtje dat deze foto’s 85% beter presteerde, YES! Doel bereikt.

Er waren ook veel bruiloften deze maand. Willeke & Erik fotografeerde ik bovenop een trekker, Linda & Frank terwijl de hondjes over de jurk heen kropen en Annemarie & Jolanda in de haven. Allemaal zo verschillend en dat maakt het elke keer weer tof om vast te mogen leggen.

fotograaf zeeland collage studio

Soms moet je heel even een stapje terug doen en kijken waar je staat. Augustus was fantastisch: ik heb zoveel mooie momenten mogen meemaken en vastleggen.

Voor Robin & Geert mocht ik de loveshoot en de bruidsreportage maken. Daarna belde ze op dat ze zo blij was met de foto’s en of ik ook een zwangerschapsfotoshoot wilde doen. Natuurlijk! Wat hadden we een geluk, twee dagen later was namelijk de kleine al geboren! En ja hoor, ook haar mocht ik vastleggen. Bijzonder he?

Steven wilde zijn moeder verrassen met mooie foto’s en samen gingen we op pad in Eindhoven. Zo’n lief en origineel cadeau, ik weet zeker dat hij z’n moeder heel erg blij gaat maken.

Voor verschillende bedrijven mocht ik de Instagramfoto’s verzorgen. Al vrij snel kreeg ik een berichtje dat deze foto’s 85% beter presteerde, YES! Doel bereikt.

Er waren ook veel bruiloften deze maand. Willeke & Erik fotografeerde ik bovenop een trekker, Linda & Frank terwijl de hondjes over de jurk heen kropen en Annemarie & Jolanda in de haven. Allemaal zo verschillend en dat maakt het elke keer weer tof om vast te mogen leggen.

Juli 2018

Maandoverzicht Juli fotograaf sharon willems

“De fotoshoot is veel minder saai dan dat ik had verwacht.” Nou, als iemand dat zegt die verplicht mee op de foto moet, vind ik dat een compliment. De mannen klommen de boom in en sprongen er vervolgens uit. De kinderen renden door het zand en vergaten dat er een camera in de buurt was.
Tussen alle buitenshoots was het lekker om ook even af te koelen in de fotostudio. In de ochtend kreeg ik de aanvraag om gebak te fotograferen en in de middag frietverpakkingen. En tja, die verpakkingen zijn natuurlijk het mooiste als ze gevuld zijn. Je voelt hem al aankomen, ik hoefde geen avondeten meer aan het einde van de dag ;).
Zie je die foto van het bruidspaar bovenop de waterval? We liepen er langs toen ik voorzichtig vroeg of ze erop wilden klimmen. Ik begreep het als ze nee zouden zeggen, de dag was immers net begonnen en je wilt ECHT niet op je ceremonie aankomen met een gescheurde jurk. “Natuurlijk Sharon!, riepen ze enthousiast en klommen naar boven. En kijk nu zelf, hier zijn geen woorden voor nodig.

Maandoverzicht Juli uden sharon willems

“De fotoshoot is veel minder saai dan dat ik had verwacht.” Nou, als iemand dat zegt die verplicht mee op de foto moet, vind ik dat een compliment. De mannen klommen de boom in en sprongen er vervolgens uit. De kinderen renden door het zand en vergaten dat er een camera in de buurt was.
Tussen alle buitenshoots was het lekker om ook even af te koelen in de fotostudio. In de ochtend kreeg ik de aanvraag om gebak te fotograferen en in de middag frietverpakkingen. En tja, die verpakkingen zijn natuurlijk het mooiste als ze gevuld zijn. Je voelt hem al aankomen, ik hoefde geen avondeten meer aan het einde van de dag ;).
Zie je die foto van het bruidspaar bovenop de waterval? We liepen er langs toen ik voorzichtig vroeg of ze erop wilden klimmen. Ik begreep het als ze nee zouden zeggen, de dag was immers net begonnen en je wilt ECHT niet op je ceremonie aankomen met een gescheurde jurk. “Natuurlijk Sharon!, riepen ze enthousiast en klommen naar boven. En kijk nu zelf, hier zijn geen woorden voor nodig.

Juni 2018
juni 2018 fotograaf uden

Juni = bruiloftsseizoen. Het is zo mooi om de bruiloften van dichtbij mee te maken. Iedere bruiloft is anders. We maakten trouwfoto’s in kastelen, aan het water, in oude steegjes en bij een houtzagerij. Ik fotografeerde hoe ze naar elkaar keken, hoe een pup de ringen bracht, de tranen die vloeiden en natuurlijk de liefde. Benieuwd naar het eindresultaat? >> Bekijk hier de bruidsreportages.

Vanwege het mooie weer mocht ik lekker veel buiten fotograferen. Kinderen met blote voeten in het gras, vriendinnenfotoshoots aan het water en familiefotoshoots op de dijk. Op sommige dagen was het iets té mooi weer en kozen gezinnen voor de fotostudio. De studio gebruik ik ook veel voor newbornfotoshoots en productfotografie. Je moet er vast nog niet aan denken, maar we zijn alweer druk bezig met de foto’s voor de sinterklaas brochure. Dat betekent veel chocoladeletters en pepernoten voor mijn lens.

Tot slot mocht ik de Workshop Fotografie verzorgen. Dat is zo leuk! Je ziet hoe mensen binnen komen en met welke kennis ze weer weg gaan. Dan kan ik alleen maar trots op ze zijn!

juni 2018 fotograaf uden landerd

Juni = bruiloftsseizoen. Het is zo mooi om de bruiloften van dichtbij mee te maken. Iedere bruiloft is anders. We maakten trouwfoto’s in kastelen, aan het water, in oude steegjes en bij een houtzagerij. Ik fotografeerde hoe ze naar elkaar keken, hoe een pup de ringen bracht, de tranen die vloeiden en natuurlijk de liefde. Benieuwd naar het eindresultaat? >> Bekijk hier de bruidsreportages.

Vanwege het mooie weer mocht ik lekker veel buiten fotograferen. Kinderen met blote voeten in het gras, vriendinnenfotoshoots aan het water en familiefotoshoots op de dijk. Op sommige dagen was het iets té mooi weer en kozen gezinnen voor de fotostudio. De studio gebruik ik ook veel voor newbornfotoshoots en productfotografie. Je moet er vast nog niet aan denken, maar we zijn alweer druk bezig met de foto’s voor de sinterklaas brochure. Dat betekent veel chocoladeletters en pepernoten voor mijn lens.

Tot slot mocht ik de Workshop Fotografie verzorgen. Dat is zo leuk! Je ziet hoe mensen binnen komen en met welke kennis ze weer weg gaan. Dan kan ik alleen maar trots op ze zijn!

Mei 2018
fotograaf sharon willems maandoverzicht mei 2018

Het was een maand van uitersten. In Eindhoven fotografeerde ik een gezin met verdrietig nieuws, de vader had nog maar een enkele maanden te leven. Heel heftig. Ze wilden als gezin graag een mooie herinnering. Die heb ik voor ze gemaakt. Het raakte me.
Diezelfde avond fotografeerde ik de liefde, Wilke & Maarten trouwden met allemaal lieve mensen om hun heen. Wat een geluk. De volgende ochtend zat ik alweer vroeg in de auto op weg naar Robin & Geert. Ze hadden al hun vrienden en familie uitgenodigd voor een barbecue. Voor iedereen was het een verrassing, want het was geen barbecue, ze gingen trouwen! Bijzonder he?
Zondag ontmoette ik Janneke voor de zwangerschapsfotoshoot. Ze was intens gelukkig. Nieuw leven. Twee zelfs: een tweeling. Zie je hoe erg het schommelt in een paar dagen tijd qua emoties? Dat is wel het mooie van dit vak, je bent bij de meest speciale momenten aanwezig.
Zoals je ook ziet in het maandoverzicht: veel foto’s in het zand. Ik was vaak te vinden op de Bedafse Bergen in Uden, de Drunense Duinen in Kaatsheuvel en de Soesterduinen in Utrecht. Lekker vroeg op de dag, zodat het nog lekker rustig was. Voeten in het zand, een mooie vlakte, de zon die begint te schijnen: de wereld ligt aan je voeten. Prachtig. Ideaal voor familiefotoshoots. Wil jij dat ook met jouw familie? Wacht dan niet te lang, nu is het zo mooi!

fotograaf sharon willems maandoverzicht mei2018

Het was een maand van uitersten. In Eindhoven fotografeerde ik een gezin met verdrietig nieuws, de vader had nog maar een enkele maanden te leven. Heel heftig. Ze wilden als gezin graag een mooie herinnering. Die heb ik voor ze gemaakt. Het raakte me.
Diezelfde avond fotografeerde ik de liefde, Wilke & Maarten trouwden met allemaal lieve mensen om hun heen. Wat een geluk. De volgende ochtend zat ik alweer vroeg in de auto op weg naar Robin & Geert. Ze hadden al hun vrienden en familie uitgenodigd voor een barbecue. Voor iedereen was het een verrassing, want het was geen barbecue, ze gingen trouwen! Bijzonder he?
Zondag ontmoette ik Janneke voor de zwangerschapsfotoshoot. Ze was intens gelukkig. Nieuw leven. Twee zelfs: een tweeling. Zie je hoe erg het schommelt in een paar dagen tijd qua emoties? Dat is wel het mooie van dit vak, je bent bij de meest speciale momenten aanwezig.
Zoals je ook ziet in het maandoverzicht: veel foto’s in het zand. Ik was vaak te vinden op de Bedafse Bergen in Uden, de Drunense Duinen in Kaatsheuvel en de Soesterduinen in Utrecht. Lekker vroeg op de dag, zodat het nog lekker rustig was. Voeten in het zand, een mooie vlakte, de zon die begint te schijnen: de wereld ligt aan je voeten. Prachtig. Ideaal voor familiefotoshoots. Wil jij dat ook met jouw familie? Wacht dan niet te lang, nu is het zo mooi!

April 2018
Fotograaf sharonwillems Maandoverzicht April
Janneke prepareert bloemen en wilde graag nieuwe professionele foto’s laten maken. Zowel productfoto’s als sfeerfoto’s. Leuk! Behalve dat het materiaal van glas is en reflecteert. Echt alles zag je in de weerspiegeling. Janneke kwam voor foto’s met een witte achtergrond. Ik ben een middag gaan puzzelen in de fotostudio en kwam uiteindelijk terug met foto’s op een witte, zwarte en grijze achtergrond. Meteen zag ze dat de witte het niet zouden worden. Grappig, je kan zo duidelijk iets in je hoofd hebben, totdat je ziet hoe het ook anders kan. De zwarte foto is meteen uitgekozen tot coverfoto en we besloten alles op een grijze achtergrond te fotograferen.
Zwangerschapsfotoshoots gaan elke keer weer anders. Ik voel en tast af wat het meest aansluit bij de moeder en waar ze zich goed bij voelt. In de studio hebben we alle mogelijkheden. Bij Malou strooiden we muisjes op haar buik terwijl we bij Irene juist speelden met het licht wat zacht op haar huid scheen.
Op het jubileumboek van de Gitaarclub in Zeeland straalt mijn foto op de cover. Lotte, de ontwerpster heeft de foto over zowel de voor- als achterkant laten doorlopen. Het blijft mooi om te zien hoe je elkaars werk versterkt als je je krachten bundelt.
Fotograaf sharon Maandoverzicht April
Janneke prepareert bloemen en wilde graag nieuwe professionele foto’s laten maken. Zowel productfoto’s als sfeerfoto’s. Leuk! Behalve dat het materiaal van glas is en reflecteert. Echt alles zag je in de weerspiegeling. Janneke kwam voor foto’s met een witte achtergrond. Ik ben een middag gaan puzzelen in de fotostudio en kwam uiteindelijk terug met foto’s op een witte, zwarte en grijze achtergrond. Meteen zag ze dat de witte het niet zouden worden. Grappig, je kan zo duidelijk iets in je hoofd hebben, totdat je ziet hoe het ook anders kan. De zwarte foto is meteen uitgekozen tot coverfoto en we besloten alles op een grijze achtergrond te fotograferen.
Zwangerschapsfotoshoots gaan elke keer weer anders. Ik voel en tast af wat het meest aansluit bij de moeder en waar ze zich goed bij voelt. In de studio hebben we alle mogelijkheden. Bij Malou strooiden we muisjes op haar buik terwijl we bij Irene juist speelden met het licht wat zacht op haar huid scheen.
Op het jubileumboek van de Gitaarclub in Zeeland straalt mijn foto op de cover. Lotte, de ontwerpster heeft de foto over zowel de voor- als achterkant laten doorlopen. Het blijft mooi om te zien hoe je elkaars werk versterkt als je je krachten bundelt.
Maart 2018
fotograaf sharon willems maart

Het bruiloft seizoen begint weer bijna. Om een beetje aan de camera te wennen verzorg ik loveshoots. Daarnaast hebben stellen meteen een mooie foto voor de uitnodiging. Deze keer ging ik met het aanstaande bruidspaar naar de Bedafse Bergen in Uden. Wandelen door het zand en klimmen in de bomen. Dan vergeet je de camera en sta je echt als jezelf op de foto.

In de studio verzorgde ik productfotografie, dit gaat van bruidstaarten tot frietverpakkingen. Heel vervelend, om na de fotoshoot alles op te eten. ;)

Bart wilde voor zijn bedrijf graag professionele bedrijfsfotografie. Leuk! Ik fotografeerde de werkzaamheden en de werknemers in actie, zodat je ook een beeld krijgt van de mensen achter het bedrijf. Persoonlijke foto’s zijn belangrijk.

En als je regelmatig het tijdschrift Gloss, Glossy of een ander modeblad leest, dan is de kans groot dat je mijn foto voorbij hebt zien komen. Tof he?

Tot slot mocht ik weer leuke familiefoto’s maken en had ik zwangere dames voor mijn lens. Spelen met licht in de studio blijft mooi. Kijk maar onderin in het maandoverzicht, ik ben benieuwd welke jouw voorkeur heeft.

fotografie sharon willems 2018

Het bruiloft seizoen begint weer bijna. Om een beetje aan de camera te wennen en een mooie foto voor de uitnodiging te hebben, verzorg ik loveshoots. Deze keer ging ik met het aanstaande bruidspaar naar de Bedafse Bergen in Uden. Wandelen door het zand en klimmen in de bomen. Dan vergeet je de camera en sta je echt als jezelf op de foto.

In de studio verzorgde ik productfotografie, dit gaat van bruidstaarten tot frietverpakkingen. Heel vervelend, om na de fotoshoot alles op te eten. ;)

Bart wilde voor zijn bedrijf graag professionele bedrijfsfotografie. Leuk! Ik fotografeerde de werkzaamheden en de mensen in actie, zodat je ook een beeld krijgt van de mensen achter het bedrijf. Persoonlijke foto’s zijn belangrijk.

En als je regelmatig het tijdschrift Gloss, Glossy of een ander modeblad? Dan is de kans groot dat je mijn foto voorbij hebt zien komen. Tof he?

Tot slot mocht ik weer leuke familiefoto’s maken en had ik zwangere dames voor mijn lens. Spelen met licht in de studio blijft mooi. Kijk maar onderin in het maandoverzicht, ik ben benieuwd welke jouw voorkeur heeft.

Februari 2018
Fotograaf SharonWillems Februari

Deze maand was ik extra blij met de warme fotostudio, wat was het koud buiten om te fotograferen! Lekker muziek aan en de rest gaat vanzelf. Wat een gezelligheid. Dat geldt ook voor de vriendinnenfotoshoot. De meiden moesten even loskomen maar op het eind hadden ze zoveel lol samen en waren ze volop aan het dansen.

Een familiefoto van 10 jaar geleden, maakten we nu opnieuw. Grappig natuurlijk, want alle verhoudingen zijn helemaal veranderd.

Sara werd 1 jaar en dat vierden we met een cake smash.

Voor verschillende bedrijven maakte ik professionele portretfoto’s. Diana kwam zelfs uit Berg op Zoom om door mij een LinkedIn foto te maken. Bizar, hoeveel fotografen ze voorbij rijdt. Ze had mijn foto’s gezien en dat wilde ze ook. Tof als mensen zo bewust voor je kiezen.

Voor de verkiezingsposter fotografeerde ik Katinka in de weilanden. Deze poster komt groot op een bus te hangen, die ter promotie rondrijdt. Tof!

De trouwdatum van Wilke komt steeds dichterbij en ze wilde een persoonlijke uitnodiging maken. We gingen lekker op pad en ik maakte spontane foto’s van ze. De foto straalt nu op de kaart.

Voor diverse webshops maakte ik productfoto’s. Daarnaast mocht ik deze maand weer ondernemers op weg helpen met het maken van mooie productfoto’s door middel van de workshop productfotografie. Mooi om te zien hoe ze binnen kwamen en met welke kennis en enthousiasme ze weer gingen.

fotograaf portfolio februari

Deze maand was ik extra blij met de warme fotostudio, wat was het koud! Bij de vriendinnenfotoshoot moesten de meiden even loskomen maar op het eind hadden ze zoveel lol samen en waren ze volop aan het dansen.
Een familiefoto van 10 jaar geleden, maakten we nu opnieuw. Grappig natuurlijk, want alle verhoudingen zijn helemaal veranderd.
Sara werd 1 jaar en dat vierden we met een cake smash.
Voor verschillende bedrijven maakte ik professionele portretfoto’s. Diana kwam zelfs uit Berg op Zoom om door mij een LinkedIn foto te maken. Bizar, hoeveel fotografen ze voorbij rijdt. Tof als mensen zo bewust voor je kiezen.
Voor de verkiezingsposter fotografeerde ik Katinka in de weilanden. Deze poster komt groot op een bus te hangen, die ter promotie rondrijdt. Tof!
De trouwdatum van Wilke komt steeds dichterbij en ze wilde een persoonlijke uitnodiging maken. We gingen lekker op pad en ik maakte spontane foto’s van ze. De foto straalt nu op de kaart.
Daarnaast mocht ik deze maand weer ondernemers op weg helpen met het maken van mooie productfoto’s door middel van de workshop productfotografie. Mooi om te zien hoe ze binnen kwamen en met welke kennis en enthousiasme ze weer gingen.

Januari 2018
fotograaf uden januari

Wat is 2018 mooi begonnen. De nieuwe wondertjes van Isabella, Pleun en Susanne fotografeerde ik in de warme fotostudio. In alle rust, want dat is echt het allerbelangrijkste.

In Zeeland is een groep al maanden bezig met de voorbereidingen van een nieuw dorpshuis. Ik legde de activiteiten in het dorp vast om het gevoel weer te geven. Het gevoel van samen zijn, jong en oud.

Van de medewerkers van Kinderzorg Bijzonder mocht ik foto’s van de werknemers maken. Deze worden gebruikt in een soort smoelenboek op de website.

De familie fotoshoots blijven nooit vervelen. Foto’s in de studio of in het bos, lekker spontaan. Dat vind ik het leukste!

Henk kwam in de studio en vertelde dat hij al jaren geen goede foto van zichzelf heeft. Ik weet zeker dat het gaat lukken, want ik ben er van overtuigd dat ik van iedereen een mooie foto kan maken. Iedereen is fotogeniek op zijn of haar manier. Hij ging op een stoel in de studio zitten, tussendoor waren we wat aan het kletsen. Ik maakte de eerste foto en hij keek recht de lens in. “Oh, mooie blik!” dacht ik nog. Ik liet de foto aan Henk zien en hij begon te stralen: “dat is hem! Dit ben ik. En hier ben ik trots op! Eindelijk!” Bijzonder. Wat een mooi vak is het toch, om mensen zo blij te mogen maken. Ik geloof dat dit een prachtig jaar gaat worden. Daar gaan we samen voor zorgen!

jaaroverzicht 2018 fotograaf

Wat is 2018 mooi begonnen. De nieuwe wondertjes van Isabella, Pleun en Susanne fotografeerde ik in de warme fotostudio. In alle rust, want dat is echt het allerbelangrijkste.
In Zeeland is een groep al maanden bezig met de voorbereidingen van een nieuw dorpshuis. Ik legde de activiteiten in het dorp vast om het gevoel weer te geven.
Van de medewerkers van Kinderzorg Bijzonder mocht ik foto’s van de werknemers maken.
De familie fotoshoots blijven nooit vervelen. Foto’s in de studio of in het bos, lekker spontaan. Dat vind ik het leukste!
Henk kwam in de studio en vertelde dat hij al jaren geen goede foto van zichzelf heeft. Ik weet zeker dat het gaat lukken, want ik ben er van overtuigd dat ik van iedereen een mooie foto kan maken. Iedereen is fotogeniek op zijn of haar manier. Hij ging op een stoel in de studio zitten, tussendoor waren we wat aan het kletsen. Ik maakte de eerste foto en hij keek recht de lens in. “Oh, mooie blik!” dacht ik nog. Ik liet de foto aan Henk zien en hij begon te stralen: “dat is hem! Dit ben ik. En hier ben ik trots op! Eindelijk!” Bijzonder. Wat een mooi vak is het toch, om mensen zo blij te mogen maken. Ik geloof dat dit een prachtig jaar gaat worden. Daar gaan we samen voor zorgen!

Bekijk hier de eerdere maandoverzichten